Top

Hakuna matata

17.10.2012
Skabt af Cathrine

Hakuna matata! – ingen bekymringer! Det passer ret godt på min sindstilstand!

Så glad var jeg, da vi var på safari søndag og mandag. Tjek den krydder! Det var alt for vildt, det der med at knibe sig i armen var pludselig ikke a word of saying men noget jeg bogstaveligt gjorde. Alle de dyr, natur, sol, at stå med hovedet oppe af jeepen, at gå ned til krokodillerne, flodhestene.
Jeg glæder mig til at komme hjem og se alle billederne igennem fra hele rejsen og få lagt nogle til side til jer. Men lige nu? Nu har vi 3 timer tilbage i Nungwi på Zanzibars nordlige spids. Så kører vi til Stonetown, som er den gamle hovedby på øen. Der ligger blandt andet en Freddie Mercury-bar – han var her fra øen.
Og klokken 20.40 Tanzania time rejser vi med propelflyveren til Dar, omkring kl. 23.00 går turen mod Holland og i morgen tidlig bliver jeg hentet i lufthavnen af min verdens sødeste kæreste. Jeg har savnet ham en del, især i starten. Men så vænner man sig jo til savnet. Men mon ikke jeg bliver ret glad, når jeg ser ham i morgen alligevel?

Vi ses i Danmark lige om snart!

7 kommentarer

 1. Debbie siger:

  Sikke et dejligt billede af dig, Cat! 🙂
  Jeg glæder mig til at høre mere om turen. Det ser virkelig ud som om, at du har været på dit livs eventyr.

 2. Det ser ud som om, du har haft det formidabelt! Bliver helt misundelig.
  God tur hjem! 🙂

 3. Rikke siger:

  Hakuna Matata…
  Hahahaa det er virkelig verdens bedste ord, troede ikke det havde en mening før jeg selv kom til afrika for fjorten dage siden, men det er et ord jeg bestemt vil tage med til Danmark, der burde virkelig være flere der levede efter det ord, så ville alting bare være så meget nemmere.
  Lyder forresten som en helt fantastisk rejse du har været på, og meget sjovt at høre om hvordan der er i Tanzania, da jeg selv lige er kommet hjem idag fra en uges safari i Kenya og en uges badeferie på skønne skønne Zanzibar.
  Afrika er så skønt et kontinent, har fuldstændig tabt mit hjerte til det.. Eller ihvertfald landene Kenya, Zanzibar og lidt Tanzania. 😉

 4. Cathrine Nissen siger:

  Det kan du tro jeg har, det har været så stor en oplevelse. KH

 5. Cathrine Nissen siger:

  Og tak manner, dygtig fotograf hende mor 🙂

 6. Cathrine Nissen siger:

  Tak Camilla, det gik så fint hjem, selv om jeg ikke var meget for det. Nu havde jeg lige vænnet mig til at være uden en kæreste 🙂 KH

 7. Cathrine Nissen siger:

  Ja det er altså sådan et fint udtryk – det vil også følge mig 🙂 Vi må altså næsten have været på samme fly Rikke 🙂 Jeg kom også hjem den 18.! Og så lyder safari i Kenya og badeferie på Zanzibar helt fantastisk!
  KH

Send en besked