Top

Happy new year

31.12.2011
Skabt af Cathrine

Jeg er kommet frem til mit nytårssted, har et glas i hånden og følger dronningen.
Jeg vil ønske et rigtig godt nytår til jer kære læsere, må I få en fantastisk aften! Pas godt på jer selv!
BTW fjerene vandt!

3 kommentarer

  1. Jens Erik siger:

    Dælen hakkeme en flot solsort 🙂 Godt nytår!!

  2. Haha, ja ikke sandt? Godt nytår!

  3. […] Rock Paper Dresses er en så orginal og sjov blog. Når jeg kigger forbi Cathrines blog bliver jeg altid smittet af hendes altid dejlige og karekteristiske smil. Og ligeså sød som hun fremstår igennem bloggen, er hun bestemt også i virkeligheden og det ved jeg da jeg tilfældigvis var til en nytårsfest sidste år på Frederiksberg, hvor hun også var med sin kæreste. Glemmer aldrig hendes fine fjer kjole. […]

Send en besked