Top

Honeymoon: "Congratulatiooons!"

10.09.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Hello dari surga, Bali adalah mimpi! Det har jeg lige fået hjælp til af en sød, ung fyr på hotellet. Det skulle (måske) betyde ?Hej fra Paradis, Bali er en drøm?, med mindre han har lavet fis med mig, og det i virkeligheden er dybt upassende.

Men et postkort skal I have fra Paradis, som jeg er ret sikker på udspringer af Bali. Jeg har hørt, at I også nyder dansk sensommer derhjemme, så jeg kan vist godt øse ud af goderne herfra uden at gøre jer mere rejsesyge end skinsyge. Og den slags er der jo en kur for.

Jeg har drømt om Bali, lige siden jeg for seks år siden så Julia Roberts finde sin drømmemand af en adonis; Javier Bardem på en sandstrand, kun rejsebureauerne og Photoshop kan trylle hvidere. Krystalklart vand, rismarker, kvinder og mænd så rynkede, at man kan tælle årringe på deres pander, yoga dagen lang.

Status pt.: Drøm i opfyldelse. Minus Javier Bardem og Julia Roberts? fyldige læber. Plus på myggestik.

Vi landede mandag aften den 29. august efter en 15-16 timers flyvetur inklusiv en tidsforskel og et par timers mellemlanding udgjorde en 24 timers rejsedag. Men det gjorde ikke det store. Og honeymoon-følelsen satte ind fra start. Vores steward på det første fly fra København til Doha hvad anledningen var, mens han langede dampede grøntsager i foliebakker over til os; ?it?s our honeymoon?, ?ohhhh, congratulatiooooons!?

Vi tømte foliebakkerne, skålede i mini-hvidvin, spiste chokoladekagen fra den hvid plastikskål og så Star Wars synkront. Og så kom en mindre flok stewarder og stewardesser anstigende. ?C O N G R A T U L A T I O O O O O O N S !?. To store glas champagne og to nye stykker af den samme chokoladekage vi lige havde fortæret, nu serveret på en flot, bølgeformet porcelænstallerken med chokoladecirkler og friske jordbær på. Og som om det ikke var nok, så fik vi stukket et stykke papir i hånden. Det lignede bagsiden af en dækserviet til bakkerne på førsteklasse. ?Everyone from this aircraft wishes you a happy honeymoon?, siger den ene steward på klingende indisk, ?including the Captain, yes?. Al personalet har skrevet en lille hilsen på papiret ? også kaptajnen og førstepiloten, skal vi bide mærke i. ?Come, come! Picture!?

Vi bliver gennet op af stolene og ned bagerst i flyet, og så skal vi stimle sammen til den helt store fotosession. Den ene telefon efter den anden ipad kører på runde og tager billeder af os. ?One more, please?. Vi smiler og smiler og griner fjoget ved tanken om os selv set på afstand. De to store, hvide mennesker i midten af en menneskeflok, der kun samler flere mennesker op.

I vores kådhed og fem-minute-fame, håber vi lidt, at de finder på at opgradere os til en kabinerne på førsteklasse, som vi lister os tilbage til Star Wars i mørket. Vi får lov at blive siddende på række sytten, men nu med champagne. ?Fra nu af siger vi altid, at vi er på honeymoon?. Sikke en start!

Lidt grynede selfiestangsbilleder fra flyet og billeder fra vores første hotelværelse – eller villa, rettere, med egen pool! Very romantic, I tell you!

rockpaperdresses, cathrine nissen, bryllup

9 kommentarer

 1. Mathilde siger:

  Åhhh, haha.. Jeg kan lige høre det for mig – ”Everyone from this aircraft wishes you a happy honeymoon” udtalt med indisk accent! Hvor er det stort. Du skriver så medrivende og meget underholdende Cathrine 🙂 Happy honeymoon til jer!!!

 2. Åh, hvor ville jeg ønske, at det betød noget helt vildt upassende. Just for the fun of it, of course! Som i My Big Fat Greek Wedding, hvor ungersvenden råber: “Jeg har tre testikler” til hele familien 😀 😀
  Det ser fabelagtigt ud, Bali. Og glæder mig til en guide. Jeg har nemlig i tre år nu gået og overvejet at lave en “Eat Pray Love”, stikke af fra det hele, sorgen, skilsmissen, skuffelsen, you name it, og finde drømmemanden på Bali.
  Sig lige til, hvis du møder passende emner overthere, ikke?
  Happy honeymoon <3

  1. Kat siger:

   Årh sødeste, gør det!! Vi lever kun en gang❤️❤️
   (Vi har mødtes til nea’s fødselsdag… Sødeste hund du har dig 😉

   1. Miss Jeanett siger:

    Haha Kat, din tosse! Hun ved ikke, at jeg er Nea 😉 Det er kun jer fra “gamle dage” der kender det kælenavn 😉
    Og rigtig god Honeymoon, Cathrine!

    1. Kat siger:

     Åh ja, men tænkte ikke jeg lige ville name droppe alt for voldsomt 😉

     1. Hvor er I søde, begge to <3
      ( Og jeg gættede det på det med hunden og fødselsdag 😉 Er så glad for at hun ikke gav dig et allergisk anfald, Kat)
      Arbejder fortsat på planen – med lidt Paris og Odense inde over også 😉

 3. Agnes siger:

  sikke et fantastisk indlg inkl de mange andre som jeg har læst og fuldt med næsten tårer i øjnene 🙂 det lyder til at i virkelig har haft en fortryllende og fantastisk oplevelse. Jeg ved ikke om det her er for privat et spg. men jeg læste forleden at et gennemsnitligt dansk kirkebryllup koster 75.000kr. Nu har jeg ikke selv været med til så mange bryllupper (kun som barn) så min fornemmelse af storslåethed af en fest er ikke så god, men da jeg skal have planlagt et fremtidigt brullyp med min bedre halvdel er jeg lidt nysgerrig på at vide om et bryllup så kreativt og fint som jeres har kostet mindre eller mere end det beløb 🙂 Jeg ved det er dybt individuelt men på mange måder minder vi lidt om jer og mange af de ting i endte med at gjorde, har vi også tænkt på at inddrage 🙂
  Tusind tak for dine indlæg 🙂 De har i hvert fald været meget inspirerende 🙂

  1. Cathrine Widunok Wichmand siger:

   Hej Agnes, stort til lykke til jer 🙂 De fleste af vores venner har ligget mellem 100.000-150.000, men vi kender også folk der er gået langt under og langt over. Selv er det en privatsag for os, men vi ligger et godt stykke fra 75.000 Og hvor er jeg glad, glad, glad for, at du har nydt at læse med 🙂 KH

 4. Elise R. siger:

  Hihi åh Honeymoon er det bedste! Og tror at lige når man er på den rejse så er Paradis over alt? 🙂 Det ser virkelig dejligt ud og man kan jo mærke glæden stråle ud af billederne! Tillykke med brylluppet og kærligheden!
  Jeg blev gift en uge før dig og vi tog også direkte på bryllupsrejse bagefter. Vi nåede til sidst frem til at prøve at holde det hemmeligt at det var bryllupsrejse simpelthen fordi vi ikke kunne drikke mere champagne :p Totalt luksusproblemer haha! Men alle bliver bare så glade når de hører “honeymoon” (som regel fordi jeg klumrede lidt rundt i mit nye navn 😉 ) og hver gang resulterede det i en flaske champagne bragt op til os 😀 (Skal lige siges at vi var taget på “vinferie” ud på vingårde i Portugal og der er grænser for hvor meget alkohol man kan indtage på en dag vil jeg sige 😉 )
  Rigtig god tur fortsat rundt!! 🙂

Send en besked