Top

Hushumøret daler + jeres tips til bedste flyttefirma

04.05.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hart bageri, Mansur Gavriel cloud sweater
Adam og jeg sidder ser den nye basket-dokumentarserie på Netflix om Chicago Bulls og Michael Jordan. Eddie sover udenfor i klapvognen, godt puttet i sin lune lune dyne. Regnen hamrer på taget, og æbletræets nyslåede blade danser under dråberne…. 
Og sådan startede weekendens indlæg – derfor også weekendsklædelige billeder. Helt saligt og roligt. Og I ved, hvordan det er – så gik der lige omtrent 10 minutter, og så vågnede Eddie fra sin lur, og så var vi oppe af stolene igen og igang. Computeren blev smækket i og forblev det resten af weekenden, for søndagen var ‘rykke-tilbage-til-byen’-dag. Vi står op, hygger lidt i haven og suger den sidste ren luft ind, spiser frokost, så sover Eddie lur og imens pakker vi alt og låser af, så vi er klar til at rykke ind til byen, når han vågner. Det lyder som et menageri, og det er det også lidt, men vi har egentlig fået ret gode vaner og rutiner. Og når vi ikke har været der længere end en weekend, så er det næsten kun en mulepose (eller 3) der skal pakkes ned. Og et køleskab med.
Vi havde egentlig en plan om at være der hver weekend i disse sære tider, hvor det er svært at være ude herinde i byen, men vi bliver nok nødt til at tage nogle weekender herinde i byen, så vi kan begynde at pakke sammen så småt. Vi skal være ude om knap to måneder, og vi skal ikke bare pakke ned men virkelig også rydde ud. Hold kæft hvor får man bare SAMLET hurtigt. Især når et barn rykker ind og man arver, man bruger ting i kortere perioder osv. Vi skal virkelig rydde op! Også i møbler, for det bliver dyrt i opbevaring med alle de ting…
Sagen er, at vi havde budt på et herligt sted, men det gik til anden side. Hold kæft hvor er jeg træt af det her lige nu altså… Vi har budt på 4-5-6 steder igennem det sidste år. Så ryger tingene til anden side, så rådgiver advokat imod, så er der et andet benspænd – som en Ejerforening der ikke vil godkende Frida. Altså. Verdens mindste, gamle hund. Jeg synes, markedet er hårdt… Selv når man kommer som gode købere, der ved hvad vi kan købe for, har solgt osv. Jeg synes, det er hårdt at holde hovedet højt, når det er så ude af ens hænder…
Nårh! Jeg prøver lige mentalt at sende mig tilbage til de minutter, vi fik i sofaen, ved siden af hinanden, Adam og jeg… Regnen på ruden. Det var et vidunderligt zen-øjeblik.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hart bageri, Mansur Gavriel cloud sweater
Og så spurgte jeg jer på instagram i dag, hvilket flyttefirma man skal bruge, I havde mange erfaringer (også et par helt, helt skrækkelige)… Det er lidt skægt, for nogle af dem anbefaler nogle og andre det modsatte. Jeg har kun taget dem med, som kun har gode ord med på vejen.

 • Den mest populære er JONAS – den skriver langt de fleste af jer. De er ikke billige, men de er dygtige og rare og de har ordentlige forhold med overenskomst og løn (et krav for mig)
 • Holger Danske får også en del anbefalinger, ‘de er søde og dygtige og professionelle’
 • Espergærde Flytteforretning bliver nævnt en lille håndfuld gange, de har også eget depot til opbevaring
 • Karma Flyt og Fair flyt – lyder godt i hvert fald, hehe…
 • Vika flytning – de tager timebetaling fremfor fast pris
 • Basserne er til at forhandle med og bringer godt humør
 • Lucas Flytteservice er fair på pris og hurtige
 • Brdr. Krogsbølle er gode på pris og meget nænsomme omkring ens ting
 • Flytteexpressen Asp som er ret nye på markedet, de er en lille to-mandsforretning
 • Flyttefætteren er lidt undertippet men består af to friske unge drenge.

15 kommentarer

 1. Karoline siger:

  Vi flyttede i februar 2020 og benyttede os af Atlas flyttefirma. Der var intet at sætte en finger på, og vi fik en fast pris, som var absolut fair 😊

 2. Camilla siger:

  Vi benyttede Flyttefætteren sidste år, til en flytning fra lejlighed på 3. sal til hus. Og de kan virkelig anbefales! Vi havde forinden indhentet tilbud fra Holger Danske, der skulle have dobbbelt så meget for det, som vi endte med at give ved at benytte Flyttefætteren. De var super effektive og enormt søde. Stor anbefaling herfra!

 3. Malene siger:

  Sørg for at få en fast pris. Jeg har aldrig prøvet flyttemænd (m/k) der var hurtigere end forventet. Vores seneste flytning tog 10 timer og var estimeret til 5 😬

  1. Mia siger:

   Ja tag fast pris. Vi lavede den fejl at vælge timepris og flyttede lidt selv for at spare på timeprisen. Det var en dum ide. Dels fik min mand virkelig ondt i ryggen i lang tid og dels endte timeprisen med at blive næsten det samme som fast pris. Så ville klart anbefale fast pris.

 4. Michelle siger:

  Athene flyt fra Nordsjælland kan virkelig anbefales. Vi fik fast pris på 12.500 og flyttede et stort hus (160 m2) med vinsamling osv. Vi havde intet mindre end 150 flyttekasser 🙈
  Der mødte 6 fyrer op kl 09 og de var færdige kl 15.

 5. Martine siger:

  I fjor kjøpte jeg og min kjæreste vårt første hus sammen. Vi bodde i Oslo, men pga jobb og økonomi valgte vi å flytte 30 minutter vekk og istedenfor fikk vi dobbelt størrelse på huset og helt egen hage (og parkering!! det er håpløst i Oslo). Jeg savner Oslo hver dag, men da jeg jobber i Oslo er det så deilig å trekke seg tilbake til vann og ro når jeg kommer hjem.
  Men husker at de første budrundene vi tapte gikk jeg helt i kjelleren, og det føltes virkelig ut som at vi aldri kom til å finne noe. Det var alltid noen som kunne by mer enn oss! Men plutselig dukket det helt perfekte stedet opp for oss, og det var ingen andre med i budrunden så vi fikk det til og med litt under takst.. Plutselig så er det der, og da tenker man at alle de andre stedene var helt feil og man tenker “Thank God at vi ikke fikk det andre stedet”.
  Kanskje du har tid til å svare på hvordan kjøp av bolig fungerer i København? I Oslo (Norge) så gjelder det bare å ha nok egenkapital (15 % av boligens verdi) og lån i banken (om man ikke har alle pengene selv), og så er det den som byr mest som vinner (som regel.. Man KAN velge å selge til hvem man vil, men jeg vil tro 99,99 % selger til den som byr mest penger). Det er ingen som skal “godkjenne” en kjøper verken av borettslag eller noe annet (med mindre man har forkjøpsrett – da kan man kjøpe en bolig foran en annen, men du må gi den samme summen). Er det annerledes i København? Hvordan er reglene med lån i banken? Må man ha x % egenkapital før man får innvilget et lån?

 6. Caroline siger:

  Øv hvor surt med lejligheden! Er det nogen der byder over jer? Eller trækkes der lod?

 7. Lina siger:

  Jeg har flyttet med 3×34 flere gange, og udelukkende haft gode oplevelser. Det har været effektive, søde og rare unge mænd, der har passet ligeså godt på mine ting som mig selv ⭐️

 8. R siger:

  Jonas er ikke i overenskomst 😊

  1. Cathrine siger:

   Uh! Kender du andre der er?

   1. Cecilie siger:

    Holger Danske har vist overenskomst 🙂

 9. Sille siger:

  Vi bruge noget, der hed Flyttefirma24 (eller Flyt24 og et par andre navne i den dur), som var HELT FORFÆRDELIGE. Dem vil jeg virkelig fraråde til alle, der kommer her forbi. Vi var nødt til at melde dem til politiet, og de var fysisk truende og krævede et helt andet beløb end det aftalte og ville ikke gå igen efter endt flytning – og truede os til at fjerne vores dårlige anmeldelse på TrustPilot.

 10. Trine siger:

  Altid fast pris! Vi har prøvet begge dele, første gang med timepris og det fortrød vi mange gange! Der var meget mere ro anden gang da vi valgte fast pris.

 11. Mia siger:

  Vi har flyttet mange gange. De bedste vi har haft er Jonas flyt, de værste er Flyttefætteren. Min bror har også brugt flyttefætteren en gang, og kan heller ikke anbefale dem.
  Du kan altid presse prisen på et fast flyttetilbud 😉

 12. Louise siger:

  Flyttefirma sjælland!!!!

Send en besked