Top

Hvad der er sparet, er tjent og hurtigt brugt igen

09.04.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Marrakech guide: Nice to know, riads og shopping

riad-yasmine-marrakech-piscine-patio-vue

Billede fra Riad Yasmine

annonce-2

Det her falder med meget god timing oven i alt mit rejseri de sidste par uger. Der er nemlig penge at spare på lige præcis dét, jeg bedst kan lide. Shopping og ferie, haha! Og så har jeg selvfølgelig hygget mig gevaldigt, en hel formiddag, med at lave collagen nedenfor. Med alle mine yndlingsspenderbukser.

Anledningen er et lille samarbejde, jeg har indgået med en side, der hedder Bonusway.

Princippet minder lidt om affiliatelinks! Dem er I med garanti stødt på. Affiliatelinks, reklamelinks, annoncelinks eller hvad bloggere, magasiner, hjemmesider ellers kalder dem på deres blogs. Konceptet med dem er, at vi klikker på et link, en blogger har lavet. Linket lægger en lille cookie på vores computere, som husker forbindelsen til webshoppen. Hvis vi så køber noget på den side, inden for en bestemt tidsperiode, så afgiver webshoppen en lille del af deres fortjeneste til bloggeren. Det bliver ikke dyrere for os som forbrugere, men bloggeren tjener rede penge til dagen og vejen. Det er jo smart.

Nu er den slags indtjening ikke længere forbeholdt os, bloggere. Vi kan alle tjene på vores køb, hvis vi har en profil på Bonusway. Når du handler gennem siden, så får du mellem 1-6 % af købssummen tilbage i kontanter, som du jo så enten kan spare op – eller smide i nyt. Hvad der er sparet, er tjent og hurtigt brugt igen, haha… Du bliver altså ikke tvunget til at bruge pengene på nye sites, det er rede penge, du bestemmer over.

Du kan gratis oprette dig på Bonusway – du får en lille startmønt af mig, hvis du tilmelder dig HER. Den startmønt er på fyrre kroner, og så er man ligesom igang. Når du shopper, skal du så shoppe gennem den side. De samarbejder med en masse forskellige webshops, blandt andet dem jeg selv bruger mest; Boozt, Zalando, ASOS men også Hotels.com og Booking.com. Og det er jo lige dér, jeg godt kunne bruge lidt penge retur oven på alt for meget rejseri, hehe… Det nåede jeg så ikke i denne omgang, men næste gang. Fx kan du finde Riad Yasmine i Marrakech på Hotels.com. Det bliver jo hurtigtmange penge at booke hotelovernatninger, og så kan alt, der ryger retur, jo hurtigt bruges, når vi er i den prisklasse.

Det er lidt smart.

Jeg synes i øvrigt virkelig, det er ret interessant, hvordan vi shopper i dag – gennem rabatprogrammer, medlemsklubber, på anbefalinger fra influencers vi følger via affiliatelinks osv. Det må have en rigtig betegnelse, et begreb man også bruger også i forskning? Findes det? Er det social shopping? Vi shopper på anbefalinger fra venner og bekendte og fra medlemsklubber, vi stoler på.

Det smarte lige her, modsat alle de medlemskort jeg har i pungen, det er de rede penge. Jeg synes lidt for ofte, det bare drejer sig om en kop gratis kaffe eller points til at shoppe for på eller anden obskur side, med sidste års varer, eller hvilke fordele de ellers, de lokker med, når man signer op i butikker.

INDLÆGGET ER INDGÅET I SAMARBEJDE MED BONUSWAY

Reklamelinks: Glattejern – ghd hos ASOS // Sneakers – Puma hos ASOS // Slip-ons – Fenty PUMA hos Zalando // Badedragt – Stella McCartney hos Zalando // Weekendtaske – Herschel hos Zalando // Taske – Ganni hos Boozt // Solbriller – Miu Miu hos Boozt // Læbestift – NYX hos Luxplus

 

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand

8 kommentarer

 1. Anna siger:

  Problemet er bare, at den bonus de tilbyder, ikke kan kombineres med andre rabatter og de enkelte webshop-sider har ofte flere procenter end dem bonusway tilbyder? Men joo.. i forhold til fuld pris er det vel ok med omkring 2,5% i bonus ;b mange bække små – men der skal lægges et par knaster for at få pengene direkte udbetalt til ens konto.

  1. Cathrine siger:

   Asos har kun -20 % en gang om året mig bekendt, men så har de selvfølgelig tilbud til tider på særlige varer. Tænker, det er meget almindeligt ikke at kunne kombinere tilbudskoder ☺️ KH

  2. Sofie B siger:

   Jeg stod tilfældigvis og skulle købe tøj fra boozt og der brugte jeg det og det kunne sagtens gøres sammen med 10% i rabat fordi jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev. Så det fungere fint med andre rabatter

   1. Cathrine siger:

    Se nu der, tak Sofie og fedt det hele virkede sammen! KH

 2. Emma Holst siger:

  Heeej <3
  Jeg er en pige på 17 år der ELSKER din blog og har fulgt med i lang tid!
  Her forleden hørte jeg nogle piger snakke om at de havde købt følgere og likes på Instagram og pludselig havde de fået MEGET mere opmærksomhed!? Da jeg kom hjem sad jeg på min startside på Facebook og så faldt jeg over en hjemmeside der hed noget med http://www.autolikes.dk hvor man gratis kunne få de her ydelser?? Har du/i nogle erfaringer med det? Jeg tænker det vel ikke skader at prøve? <3
  XOXO Emma H.

  1. Cathrine siger:

   Hej Emma, dejligt du følger med!
   Du skal klart undgå at købe dig til likes og followers. Den slags skal vokse organisk, selv om det tager tid. Instagram selv rydder til tider ud i followers, og så risikerer du at miste alt, hvad du har betalt for. Det er fup og fidus. KH

 3. Det hedder opinionsledere – horisontale opinionsledere og vertikale opinionsledere.
  De horisontale kan være din veninde, som er skide god til make-up og alt det der – så det er hende du går til for at få råd eller inspiration til hvad du skal købe.
  Den Vertikale er den kendte – celebrity endorsement kalder man det også – som man ser op til. Det kan også være en ekspert på området – fx tandlægen der anbefaler tandpasta.
  Og så er der alt det indimellem – bloggere og influencers og youtubers og hvad de nu hedder. Det er dem der halvvejs forklæder sig som din veninde/ven men samtidig også har ekspertstatus og respekt. Dvs at du er vores opinionsleder – du har sikkert også nogle der påvirker dig i dine køb.
  Det var den afsætningslektion for i dag haha – nyd skiferien!

  1. Cathrine siger:

   Laura for prezzz 💪🏼 Hvor er du 😄 Det var lige præcis dét der, jeg håbede, ville komme ind, så jeg kunne blive lidt klogere, tak Laura! KH

Send en besked