Top

Hvad jeg synes, Adam skal ønske sig i år

25.11.2017
Skabt af Cathrine

translation below

God-lørdag-morgen <3
Jeg læste alle kommentarerne igennem igen i går og fik svaret de fleste af jer på det her indlæg. Og så sad jeg der mit “udekontor” aka en af de små caféer, jeg frekventerer for at komme lidt ud, når jeg arbejder, og græd. Der er så meget håb og kærlighed og smerte mellem jer og mod mig. Wauw altså. Det giver bare så meget mening for mig at have et lille stykke af internettet, når jeg mærker jer herinde. I giver også mig så rigtig meget, det håber jeg virkelig, I er klar over.
Så kan man kalde blogs og instagram som overflade, æstetik, glimmer, glitter og glansbilleder, og det er det også. For det har vi også brug for i denne her verden, lidt hverdagseskapisme. Men hvor kan det også bare være smukt og stærkt og give sammenhold. Selv om vi alle sidder spredt udover hele Danmark. Det kan godt være, at vi i 2017 er længere fra hinanden og slemme til at lukke os om selv og vores ipads og telefoner – men på andre punkter, har jeg aldrig følt mig nærmere andre mennesker, som herinde. I skal vide, at jeg er så dybt taknemmelig og meget beæret over I tager så meget del og ansvar. Jeg føler slet ikke, at jeg kan beskrive min taknemmelighed stærkt nok i ord.
SÅ! Lidt lørdagstaknemmelighed at starte på – det er måske den fineste måde at starte på. Men nu til et spørgsmål fra jer – hvad ønsker jeg mig? Hvad ønsker vi os? Og ikke mindst, hvad ønsker Adam sig? Jeg er blevet bedt om at diske op med lidt inspiration, og det tænker jeg at servere de næste par lørdage.
Så her først, hvad jeg synes Adam skal ønske sig, haha! Jeg nævnte for ham, at jeg havde lavet en lille ønskeseddel til ham, og så gik han sgu ind og ledte herinde, men det skulle jo først udkomme i dag. Så her Adam, tadaa! Dine ønsker 2017, haha!
Manden der manglede underbukser – det skal vi altså have fikset i 2018, så sådan nogle skal han ønske sig. Han mangler virkelig også en lækker arbejdstaske, og jeg synes, den er hamrende lækker, den blå. Praktisk, urban, smuk.
Jeg har også giftet mig med lidt af en frossenpind (ligesom jeg selv), og derfor går jeg faktisk og pønser på at give ham en lille tynd “skaljakke”, der kan bruges under frakkerne og indendørs som cardigan. Eller en uldskjorte som alternativ. Der findes så meget pænt!
Og så lidt gaver, jeg også får glæde af, haha! Gavekort til udeoplevelser og en paninigrill. Adam elsker køkkengrej – og jeg elsker toast. Så derfor; en paninigrill!
ENDELIG del inspiration, hvis I har andre gode foreslag til de mænd. Om det er en bror, til far eller til kærester – do share <3

reklamelinks: jacket // book // bag // gift certificate for nice restaurants like Cichetti // lamp // jacket // jug // socks // boxers // boots // panini grill

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Ønsker jul 2017
I am very grateful for the way you all received and handled this post. For me to read all the love and care – but also the love and care you show each other. When you share your story, encourage each other to love and care and that gratitude I hear you express for your body whether it’s doing what it’s supposed to or just surviving and keep trying. I feel blessed to have all those things on my little corner of the internet. Blogs are often named superficial, too much for aesthetics – but in here this media reaches it’s full potential thanks to you. So thank you.
I’ve been asked about my and Adam’s wishes for Christmas and I’ve decided to share our wish lists the next three Saturdays. And this is what I think Adam should wish for, haha! A beautiful lamp for our new bedroom, some nice and lose boxers. Warm shirts as he’s always complaining about being cold and I think these ones are super cool – a light jacket in spring or a cardigan inside during winter. Do share if you have any other thoughts and ideas for the men who have it all!
 

30 kommentarer

 1. amalie siger:

  Sætter så meget pris på at du sidder og svarer alle individuelt. Det er virkelig sympatisk.
  Og jeg synes det er nogle meget fine gaver du synes Adam skal ønske sig 😉 Jeg gav min kæreste alle materialerne til at lave sin egen fiske-kniv da han fyldte 25. Han elsker at fiske og nørkle med ting, så den var oplagt. Kunne forestille mig det er lidt som at få LEGO da man var barn! Altid godt med noget man kan samle 🙂

  1. Cathrine siger:

   <3 Ja det synes jeg også, det er, haha! Jeg er helt vild med din gave til din kæreste. En meget personlig gave må man sige. Well done <3 KH

 2. Karoline siger:

  Godmorgen! Er det mig der er tosset eller er der ikke noget link til natbukserne? Min egen Adam ønsker sig et par og de lyseblå ser lækre ud 🙂
  God weekend <3

  1. Karoline siger:

   Åh, det er jo boxers.. Godmorgen, Karoline!

  2. Sara siger:

   Det er boxershorts, de hedder ‘boxers’ i linket 😊

   1. Cathrine siger:

    Men Arket har også virkelig pænt nattøj også til mænd 😀 KH

 3. Julie siger:

  Årh, en lækker ønskeliste. Jeg har STRAKS klikket kaffebogen hjem, til min egen kaffenørd! Derudover skal min frossenpind af en mand have hjemmesko, også har jeg tænkt jeg ny lækker toilettaske.
  Vi har egentlig aftalt ikke at give hinanden julegaver, men istedet give hinanden en weekendtur et sted hen i januar, men jeg kan simpelthen ikke lade vær ! 😀
  God weekend søde Cathrine!

  1. Cathrine siger:

   Uh hjemmesko! Der har jeg nogle af de der lækre uldne nogen fra Glerup, tror jeg det hedder. Købt i Illums Bolighus – vi har faktisk begge sådan et par. De er simpelthen så gode og holdbare! KH

 4. Katrine F. siger:

  Kansas og Mads Nørregaard har lavet nogle sådan skaljakker i et collab. Min kæreste er vanvittig glad for hans, for den er tynd nok til at have på under alle jakke, rigtig var, og virkelig pæn.

  1. Cathrine siger:

   De er også super pæne, men Adam kan godt lide dem lidt “pænere” til arbejdsbrug – han er faktisk endt med selv at købe en vest fra Arket, som var både god til prisen, pæn og varm! Den kan anbefales! KH

 5. Maiken siger:

  Det er nogle rigtig fine ting!
  Jeg overvejer at købe nogle pyjamasbukser til min kæreste, er tingene fra Arket gode? Tænker mest om det er en god kvalitet 😄 Jeg håber at I får en skøn weekend!

  1. Cathrine siger:

   Jaaa de er SÅ lækre, virkelig Maiken, dem skal du ikke være bange for at købe! Go get it. KH

 6. Jeg vil gerne give min kæreste en flot espressokande. Men hvor er det svært at finde! De fleste har et logo printet på, og det synes min æstetiske bedre halvdel ikke om…
  Er der nogle derude, der kan tippe om en flot espressokande? 🙂

  1. Maiken siger:

   Nu synes jeg selv de klassiske italienske er mega-fine! Men de har nærmest altid logoet påtrykt… Har du set Steltons? Ellers har Nordal en mere klassisk, men ved faktisk ikke om der er logo på (man kan ikke se det på deres hjemmeside). Ellers har de nogle rigtig fine hos rigtigkaffe.dk 😄

  2. Sabine siger:

   De fleste af den slags print kan tages af med acetone 😉 men jeg kan jo ikke love noget. Men det er bestemt min erfaring.
   Men eller er der er en kaffebutik i Torvehallerne, hvis du er i eller omkring København. Der mener jeg de har den “klassiske” helt uden print eller andet pynt 🙂

 7. Aino Andersen siger:

  God ide med inspiration til mandejulegaver. Har altid problemer med at finde på noget til mine brødre, min far og min kæreste. Overvejer sportstasken herfra til min kæreste i år. https://www.grunbag.dk/produktkategori/kollektioner/redgreen/. Kan godt lide genbrugstanken.

  1. Cathrine siger:

   Det er også super sejt! Rigtig fint koncept, synes jeg! KH

 8. Rikke siger:

  Gode ønsker Adam har sig 😉 Jeg er HELT på herrens mark…

  1. Cathrine siger:

   Haha, ja han har så god smag altså! KH

 9. Den dér lampe 👌👌👌

  1. Cathrine siger:

   SÅÅÅ pæn altså! KH

 10. Anne siger:

  Lille kommentar fra en stor skinørd; skaljakke er det yderste lag, der holder varmen inden og regn/sne ude 😉 Så har man en dynjakke eller uldtrøje under skaljakken.

  1. Cathrine siger:

   I know 😀 Jeg tror også, det er derfor jeg kalder det tynde lag for en skal-dimmer. Men jeg kan godt se, det ikke er helt rammende !KH

 11. Mette siger:

  Sikke nogle gode forslag! I vil helt sikkert blive glade for en paninigrill. Vi bruger vores hele tiden og både sandwichs og toasts smager altså lige det bedre, når de laves i sådan én. Jeg er selv helt lost ift. hvad jeg skal købe til min kære mand, så jeg følger lige med 😉

  1. Cathrine siger:

   Feeedt, så er det godt Adam ønsker sig den 😜😂 KH

 12. Christine siger:

  Filson-taskerne er oplagte til en classy guy som Adam.
  Der er mange forskellige men den fås også som den du har med her. Det er virkelig et lækkert brand og kendt for virkelig god kvalitet – tasker for life. Du kan google dem, og ellers se alt de hra her:
  www. filson.com

  1. Cathrine siger:

   Den har hans storebror også, de er super pæne! Men Adam har sagt lidt mange fra hans kontor har den… Hm… De er jo også hammerflotte! KH

   1. Christine siger:

    Ja det er jo det med gode varer… Andre opdager det også! 🙂

Send en besked