Top

Hvad skal man købe fra Glossier?

29.08.2018
Skabt af Cathrine

Hvad skal man købe fra Glossier, Glossier, what to buy at Glossier, Glossier Favourites
Første gang jeg besøgte det forjættede lyserøde Glossier-land (udtalt gloss-ee-ay i øvrigt), penthousen på Lafayette st i New York, var i december. Jeg var helt nervøs, da gps’en endelig meldte ankomst, og vi stod ude foran en helt almindelig bygning og ikke en butik. Men vi fulgte bare rosset og indfandt os i elevatoren og lod de andre trykke os vej op til paradis. Den lyserøde himmel med friske blomster og “you look good”-spejlet, som jeg havde set på instagram. Den var god nok.
Det var Glossier-butikken, et stykke makeup-himmel og et par etager under også deres hovedkontor, hvor planer for overtagelse af verdensherredømmet lægges, er jeg ret sikker på. Det hele var meget 2018-agtigt; både alt det lyserøde, de nærmest kunstigt udseende smukke blomster – så tjekket. Og så er det ikke en butik, hvor man kan hive ned fra hylderne men bestiller via en iPad og får udleveret alle varer i en pose af en pige i lyserøde overalls. Tjekket.
Hvad skal man købe fra Glossier, Glossier, what to buy at Glossier, Glossier Favourites
Hvorfor er det så hypet? Glossier er cool, fordi Emily Weiss er cool. Hun startede med en blog, Into the gloss, og fodrede den blandt andet med beautyinterviews med alverdens kendisser; både modeller, makeupartister, IT-piger og makeupmoguler. Hun trængte til beautysnak i øjenhøjde. Og på et tidspunkt begyndte hun at udvikle på sin egen makeupserie med kapital fra et ventureselskab drevet af kvinder. Ret female power-agtigt. Det går strålende – vi taler en milliardforretning. Hun har skabt et brand, som hylder almindelige piger, og hvordan de kan understrege deres bedste træk med små simple redskaber. Hun har arbejdet bevidst digitalt fra starten og ikke brugt energi på at skulle omstille sig til den verden. Og så har hun skabt en ret stærk (lyserød) visuel identitet og et generelt meget konsekvent og letgenkendelige univers. Det er virkelig godt gjort. Hvad mange bloggere med garanti drømmer om.
Nu har de åbnet op for shipping til Danmark i øvrigt, så man kan købe via deres webshop og få tilsendt uden told osv.
Hvad skal man købe fra Glossier, Glossier, what to buy at Glossier, Glossier Favourites

Hvad købte jeg med hjem fra New York? – og vigtigst af alt, hvad endte jeg med at genkøbe, da jeg var der igen tre-fire måneder senere? I’ll tell you!

BOY BROW

Mit klare yndlingsprodukt, by far! Jeg elsker, elsker, elsker boy brow – det er min afslutning på en smukt lagt makeup. Det er et lidt “tykt” brynprodukt med farve, som både giver fylde, struktur og holder brynene på plads uden at drysse.
Jeg bruger farven brun, da mine bryn er relativt mørke – især når de er nyfarvede. Jeg børster først imod hårenes retning og lader det sidde i nogle minutter. Derefter børste jeg med hårenes retning og børster hårene lidt opad, for at få dem brede og fyldige. Det er klart tricket til at få dem til at holde det meste af dagen og gør dem bare så smukke.

Hvad skal man købe fra Glossier, Glossier, what to buy at Glossier, Glossier Favourites

BALM DOTCOM

For mig lidt et multiprodukt. Egentlig en læbesalve og en hypet en af slagsen. Men jeg bruger den også til kinderne, hvis jeg trænger til at blive frisket op i løbet af dagen og ikke har makeup med – det har jeg sjældent slet og ret fordi jeg glemmer det. Men en smule på kinderne og man får lidt friske og letfarvede kinder.
Den findes i flere forskellige nuancer, men min favorit er ‘cherry’. Den er mørkerød men på læberne blot en fremhæver af læbens egen mørke farve. Og så dur den rigtig godt på kinderne også.
Hvad skal man købe fra Glossier, Glossier, what to buy at Glossier, Glossier Favourites
HALOSCOPE
En highlighter ‘on a stick’. Super nem at bruge og meget diskret i sin glow, synes jeg. Du kan nemmest arbejde med den med fingrene og sørg for at tone den fint ud. Den giver et fugtmættet, glimtende skær til kinderne.
Jeg bruger den på kindbenene, næseryggen og på amorbuen. I ny og næ tager jeg lidt på fingeren og bruger på øjenlåget eller lige under brynet. Jeg er en ‘quartz’ kind of girl, som har en let varm tone til sig.
Hvad skal man købe fra Glossier, Glossier, what to buy at Glossier, Glossier Favourites
LASH SLICK (modtaget i gave)
Det her er en virkelig, virkelig nice mascara. Det må jeg bare sige. Den eneste som har fået mig til at vige i flere uger fra min gode gamle fra Clinique (varmt vands-mascaraen LASH POWER). Jeg må dog indrømme, jeg er tilbage på Clinique’n. Den er den bedste for mig. Slet og ret, holder en hel dag uden problemer.
Men er man ikke til vandfast/varmt vands-mascaraer, så er Lash Slick en virkelig seriøs contender til at være favorit. Den kan let adskille vipperne, give længde og volumen. Jeg er til børster, hvor “hårene” er mere kam-agtige og ikke for tætte – de er nemmere for mig at arbejde med, og det er præcis sådan. denne her er.
 

8 kommentarer

 1. Rebecca siger:

  Nice. Det er blevet lidt en jungle hos glossier fordi alt roses til skyerne, og selv om man (læs: jeg) har lyst til at købe det hele, vil jeg gerne begrænse mig 💲💅🏼💄
  Jeg har også været fan af clinique’s lash power mascara, og den har været en absolut favorit hos mig 👁
  Jeg synes dog godt den kan blive liiiiiiiiiidt tør. En my bedre er bobbi brown’s intensifying long wear mascara – hvis du spørger mig. Samme effekt som cliniques, men med mere bløde og lækre vipper og mega nem at bruge. Jeg kan tage den på med lukkede øjne. Amazing 😍

 2. Ingeborg siger:

  Hvor er det fine mobilcover fra?

 3. Line siger:

  TAK for vejledning i glossier-hype-junglen, og GUD hvor jeg håber du får penge for det, for jeg fløj ind og købte præcis de produkter du anbefalede (minus mascara). Var der nogen der sagde SoMe/blogger lemming?😅

  1. Cathrine siger:

   Haha, ingen penge sgu, men det må jeg så arbejde på 😀 De har efterhånden også reelt mange produkter, så jeg vil sige du er well off med de valg, du har truffet 😀 KH

 4. Caroline siger:

  Fedt med nogle anbefalinger, for jeg vil også rigtig gerne prøve nogle af deres produkter 🙂 Ved du tilfældigvis, hvordan de står i forhold til kemi (hormonforstyrrende stoffer osv.)? De er selvfølgelig ikke blevet testet af Kemiluppen (endnu), som jeg ellers troligt bruger. 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jeg skal være dig svar skyldig – jeg selv har holdt mig fra deres skincare i graviditeten, dvs. jeg har aldrig prøvet dem, for jeg har været gravid siden vores New York-tur. Men på makeupfronten er jeg slet ikke ligeså hidsig, som jeg er på skønhed. For mig er det lidt et spørgsmål om, hvor lidt jeg bruger på hvor lille et område, tvært om med hud og hårpleje. Jeg er ikke stærk i at læse indlægssedler, men måske man kunne lokke Pudderdåserne til at kigge lidt på det? KH

 5. Lisbeth siger:

  Nu ved jeg slet ikke, om det er et problem du selv har, men ved du, hvordan boy brow er til at udfylde ‘huller’ i brynet? Mine er simpelthen ikke groet tætte endnu efter årevis af indsats, haha! 🙂
  Knus

  1. Cathrine siger:

   Altså de bliver både kraftigere og mere farvede og fikserede – måske man kan lave “hente-øjenbryn”, giver det mening? Altså trække brynene henover de hårløse huller? De kan jo ikke få dem til at gro frem – men mon du har prøvet nogle af de der vippesera? De er altså meget vilde. Måske det også virker på bryn? KH

Send en besked