Top

Hverdagsglimt

06.06.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Det er fandenfisemig lækkert at starte ugen på en tirsdag. Det er også dejligt på en mandag, men jeg synes, det har været en ekstra blid start oven på lange festivaldage.

Jeg forsøgte virkelig at gøre sidste uge så rolig som muligt, både så jeg var klar til at være på i weekenden, men det har også bare været alt for heftigt med fødselsdage, arbejdsmøder osv. osv. Jeg har været helt ualmindeligt træt, sove lur – søndag hele to på samme dag, hah! Så skal man altså lige tage den lidt med ro. Selv i skrivende stund kunne jeg tage en lur. Men det er der ikke tid til, så nu har jeg hørt Dark Fantasy med Kanye på max, været ude med Frida og nu kører Chance The Rapper. Needs me to get pumped! Eller hvad man siger, når man er en ond, fed hæphopper.

I morgen skal jeg til Sverige – jeg er inviteret til IKEAs hovedkontor i Älmhult, syyygt spændende. De har design days, hvor de inviterer pressen ind til at se de næste store kampagner og nyheder. Og det er også mig. Ellers har jeg mest af alt et par småmøder og tid til jer herinde.

Pssst… Selv om min kampagne med Trendsales er slut, så tænker jeg at fortsætte med at sælge lidt derinde. Der har klart været mere gang i den end på min Tictail, men I bestemmer jo også selv priserne, og det hjælper måske også på det. Fx denne her fine stribede jakke, en ekstra fin hverdagsskjorte med sten på og et par rigtig fine Ray-bans med læderdetaljer. Og også den der sølvnederdel I bad om. Sig til, hvis der er mere, I drømmer om. Jeg har blandt lagt denne her kjole op også, som I bad om.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Min drømmekjole på en onsdag, som jeg lidt overvejer til Nik og Emses bryllup næste lørdag igen. Men det kan også være, jeg skifter til noget mere relaxed, selv om den jo er ret blød og lækker i stoffet. Måske lige galla nok, I don’t know. Nu ved jeg, hvad bruden har på – og hun bliver dødsenssmuk. Kjolen kan findes lige her (reklamelink), og den går glimrende til danske, små og koncentrerede økojordbær.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Valmuer, ikke? Det er simpelthen en af de smukkeste blomster. Den er så sart. Jeg kan godt lide, at den nærmest taber bladene, så snart man plukker den. Ligesom om den prøver at fortælle mig, at den altså bedst kan lide at bo i naturen. Og så minder valmuer mig også om min mor – nogen af jer kender måske Kenzo-duften fra 00’erne? Den med valmuer på flakonen. Dét er duften af min mor.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Se man kan jo godt gøre den ugallaet. Sneakers og milijakke. Ahmen, den er dødsflot. Og hvis jeg så bare må skifte min Up ud med den der bil. Eller elbilsversionen af Volkevognsrugbrødet, som jeg lige er blevet tippet om på insta. Seriøst! Drømmebil! 

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Nye skåle i fødselsdagsgave, ny tekande i fødselsdagsgave OG nybagt brød (ikke af mig, men af bageren) – det er altså tre favoritter. Tilføj tandsmør og du har et mirakel lige dér, næsten.

Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, ICSI, barnløshed

Så blev jeg meget rørt over jeres reaktioner på det her indlæg. Det var et af de indlæg, hvor jeg tænkte; ej, skal jeg lade være med at udgive? Det føltes meget nøgent, som privat poesi. Men nu har jeg bare de sidste uger skrevet en del om kroppen, hvordan jeg synes, vi skal skide hul i tøjregler, bære hvad der gør os glade.

Indlægget her var på en måde en afgren af de samme tanker. Det handlede ikke bare om fertilitetsbehandling men generelt om at værdsætte kroppen for det vidunderlige mysterium, den kan være. Den prøver virkelig, gør sig umage. Og hovedet skal altså tage og give den et pusterum. Det er på tide at slukke noget af al ævlen, der foregår på øverste etage.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Se lige en sød kasse med lækkerier og en fin bog. Den var så nysselig og gennemført, at jeg straks kastede mig ud i at tømme den for indhold. Bogen kom over i “læs-i-sommerferien”-bunken, der pt. også byder på Stillidsen, og så skal jeg blive færdig med Leines Afgrunden. Er næsten i mål, puha!

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Jeg har ikke haft en taskedrøm længe. Jeg synes faktisk, jeg er ret godt kørende, men nu så jeg så lige den der på billedet på insta forleden. Jeg har længe savlet over den på en af mine favoritinstagrammare, men ikke vidst, hvor den kunne købes. Desværre ved jeg nu det, haha! Den er fra Mansur Gavriel (reklamelink), og jeg er nu klar til at sælge endnu mere ud, så jeg kan komme i nærheden af den, haha! Måske min førstefødte inkluderet? Ej, det har sgu lange udsigter, hah! Må gribe til TS og tøj. Help a sister out!

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Awww, sød mand. Det lyder måske mærkeligt, men jeg tænker tit over, det mirakel jeg føler det er, at jeg ikke er træt af Adam endnu, haha! Som yngre tænkte jeg, at man bliver træt af alle kærester på et tidspunkt. Men det er jeg bare ikke blevet af ham endnu. Og det wow’er mig hver gang et år er gået. Jeg synes bare, han er for fed. Også irriterende i øjeblikke, men det er jeg sgu også. Grundlæggende er jeg vild med ham og synes, han er for fed.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Jeg kan godt forstå, hvorfor slotte er omdrejningspunkt i rigtig mange eventyr. Se nu der! Som om det er klippet lige ud af en H. C. Andersen-forside. Nu synes jeg også, Egeskov er et af de smukkeste i landet. Ikke fordi jeg er speciel ekspert i Danmarks arveslotte, haha! Men det er bare så særligt med sine røde sten, som det ligger omgivet af voldgrav og med en ægte hængebro, som man sikkert kan hejse, så ingen forbrydere kan komme ind.

Ej, det er da fantastisk at bo i Danmark og have sådan en kulturarv, om man så er royalist eller ej. Tænk at vi er så heldige at have så smukke steder, som vi endda kan besøge.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Dobbelfried duck fat fries – serr. Og så fritter med fritter på. Ej, men vor herre til hest! I died and went to heaven. Har aldrig tygget på noget så sprødt.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Vi kørte fra Svendborg hjem mod København søndag ved midnatstid, og det var altså nærmest også lidt magisk (der er meget magi i denne her udgave af hverdagsglimt, hva’? Guddommelige fritter og smukke slotte). Jeg elsker, elsker, elsker danske sommernætter, der nærmest aldrig sortner. Selv om jeg forbander det om morgenen, haha! Men det lys. Gid det kunne vare for evigt, hele året. Jeg ville love at sætte pris på det hver dag og aldrig tage det for givet.

Rockpaperdresses, Hverdagsglimt 2017, Cathrine Widunok Wichmand,

Den fineste høst på Silvans p-plads i nogens cykel. Cyklen var så slidt, så jeg blev i tvivl om det overhovedet var nogens. Den stod der mod det skæve hegn, slidte, gamle skilte og lignede noget, der hørte til lige der. Nærmest kunstnerisk.

 

16 kommentarer

 1. Sofie siger:

  Der er da ikke langt fra de solbriller til den taske :b Så jeg synes sagtens du kan købe tasken, der får du ligesom lidt mere for pengene!

  1. Cathrine siger:

   Haha, men de røg jo retur, fordi det var for dyrt. Jeg må sgu sælge noget mere før, der bliver til en dametaske, men shit den er pæn! 😍 KH

 2. Anne siger:

  Apropos dét med sind og krop: Jeg elsker Hella Joofs citat om, at man ikke må tale grimt til og om sin krop, for så bliver den ked af det, og så strammer den om sjælen ❤️

  1. Cathrine siger:

   Det er virkelig også et fint citat – tak fordi du delte det Anne 😍 KH

 3. Katrine siger:

  Ej, altså! Jeg ELSKER din tøjstil! Jeg har (alt for) længe gået i sort, grå og andre neutrale farver, men stærkt inspireret af din stil (og indlægget om at gå i det, man har lyst til) har jeg købt to kjoler i mønstret gul og mønstret rød. Jeg elsker dem allerede selvom hverken snit eller farve er noget, jeg normalt går i. TAK!

  1. Cathrine siger:

   Yay yay yay, katrine! Hvor er du bare pisse sej at bryde gamle vaner – og så bringer det dig endda glæde. Det er for fedt. KH

 4. Sandra siger:

  Valmuer taber ikke bladene, hvis du brænder stilken, der hvor du har klippet blomsten af.
  Så kan de stå så fine hjemme.

  1. Cathrine siger:

   SMAAAART, Sandra! Du er genial! KH

 5. Ida siger:

  Så fine billeder. 🙂
  Stine Goya kjolen er simpelthen så fin, men som studerende må jeg vidst bare drømme.. 🙂

  1. Cathrine siger:

   Eller vente på et rigtig, rigtig godt udsalg 😆 Håber den kan lande hos dig på den ene eller anden måde! KH

 6. Karoline siger:

  Elsker simpelthen hvordan du fejrer og finder det fine i hverdagen med de her indlæg! Og nøj sikke nogle fine skåle oppe på hylden. Hvor er de fra? 😍

  1. Cathrine siger:

   Juhuuu 💘 De er fra Studio Arhøj! De er så fine, en glæde at spise morgenmad af. KH

 7. Trine siger:

  Tak for god inspiration til at nyde alt det smukke omkring os. Det smitter af og er rigitg dejligt ❤️

  1. Cathrine siger:

   Det er jeg så glad for Trine, der er så meget smukt i det små omkring os 😍 KH

 8. Signe siger:

  Hvilket mærke er tekanden? Den er så fin!

  1. Cathrine siger:

   Det ved jeg faktisk ikke, men jeg havde fundet den og sat den på ønskelisten inde fra Stillebens webshop. KH

Send en besked