Top

Hverdagsglimt

08.08.2017
Skabt af Cathrine

Godmorgen <3
Sidste uge var travl på arbejdsfronten men sindssygt dejlig. Spændende!
For to måneder siden har jeg sagt op i Bloggers Delight, og nu er jeg snart ude, så jeg har været forbi kontoret og sagt farvel. Jeg er ved at få bygget en hel ny blog op, som er mega pæn! Og jeg får en ny hjælp, et nyt setup bagom til at hjælpe mig med at få økonomien til løbe rundt og udvikle mig i øvrigt. Måske er det ikke så spændende at høre om for jer, det gør i virkeligheden ikke nogen forskel i jeres ende. Men det er spændende for mig.
Jeg har også været ude flere gange til dans og drinks, og det er ved at være sidste gang for nu. Men hvor har jeg værdsat det. Alt i alt en GOD uge.

Vi starter lige med den sidste dag – for vi hentede burgere og spiste en tidlig aftensmad, mens vi så kvindernes finalekamp i Women’s Cup. ÅH hvor var det spændende. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har set så spændende en kamp. De er simpelthen så seje, de piger. Jeg græd helt, da de fik medaljerne. 

Min kæreste veninde Tanja skal giftes på lørdag – dagen inden vores 1-års-bryllupsdag, og jeg glæder mig bare så meget til at fejre hende. Det fineste menneske jeg kender. Så god og rar og mild mod alle. Og os tøser varmede lidt op under hende i mandags, da hun inviterede til fødselsdag. Et styks meget yndigt gavekort til Beuaty Avenue, pakket pænt ind.

En lille solstråle gennem vinduerne, mens solen går ned. Det lignede magi.

Altsåååå…. Når man diskuterer, om man som borger på Frederiksberg også må kalde sig Københavner i nogen situationer og borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen I københavns kommune Anna Mee Allerslev lige melder sig på banen… Jeg endte med at brænde grøntsagerne på, i min egen iver og overraskelse!

Solsikker – jeg bliver barnligt glad af dem, selv om de ikke holder så pokkers længe hjemme…

Skulle jeg drømme mig til en sneaker, så ville de se nogenlunde sådan der ud.

De flotteste sneakers længe set! Jeg overvejer at købe dem i den mørke version også, SÅ flotte og lækre. Lidt store i størrelsen dog, jeg skulle have haft en størrelse mindre (find dem her)

All things favourite.

Lyserød drink og den trøje, jeg har sukket over i måneder, som jeg fik lov at købe af Emily. Jeg har vægret mig meget om at købe den, da den kostede knaster. Men det er jo simpelthen den lækreste trøje, jeg længe har haft. Altså…. Nu overvejer jeg at købe denne her (reklamelink). Eller også skal jeg bare håbe, Emily køber og bliver træt af den, haha. Det er sgu ligesom at være lillesøster igen, jeg overtager det aflagte (luksus-)tøj og glæder mig over det!

Er der ikke nogen, der savner denne her cykel? Inden den forsvinder fra jordens overflade…

Hjemmelavede popcorn på en regnvejrs lørdag. Jeg ELSKER det. Vi har ikke nogen microovn, men man kan så nemt lave dem selv, og det kan altså noget, når kornene spring og hopper og popper. Især når man lige letter på låget og de springer op i hovedet på en – det får mig til at klukle. Så godt med salt på, og så helmer jeg ikke, før skålen er tom.

Når man laver så god en toastmaster-guide, at ens mand bruger den til at planlægge sin kommende toastmastertjans. Han skriver den simpelthen af, ord for ord. Det er sødt – Adam læser også Rockeren, haha!

Naturens vidunder… Lyserøde blomster og en lille bi, der gav mig lov at komme tæt på uden brok. Var der ikke noget med, at antallet af bier i Danmark er stærkt faldende? Det er da trist, hvordan skal vi så bestøve blomster og æbletræer?

Når man matcher omgivelserne, on point!

Frida til fodboldkamp – ikke vildt imponeret, undtagen da pokalen blev løftet og hun galpede entusiastisk med. Ejmenaltså… Jeg elsker hende. Ægte. Og helt nede i maven.

Mit yndlingsneonskilt (set bort fra Irma-skiltet ved søerne) i Kødbyen.

Er der egentlig noget bedre end en rubber?

Dét jeg savner mest på en lang rejse. Noget så simpelt som kartoffelmad, en æggemad. Det er jo så svinegodt. Vi burde spise frokost meget mere på den måde i weekenden – det gjorde vi som børn. Koldt frokostbord, måske en lun delle fra slagteren. Eneste fejl ved ovenstående billede er manglen på ristede løg på kartoffelmaden…

Hvor vores arkitekter hører til! 

Det er det sejeste sted i København, ude ved Pladeværkstedet. Der er højt til loftet, ikke noget med termoruder og gamle lægter på tværs i loftet. SÅ flot og råt.

Vi er i øvrigt snart i mål med entreprenørforhandlinger. Men tænk sig engang, nu er banken lidt besværlig. Det besværliggører, at jeg nu er selvstændig – selv om jeg var freelancer før og mere i andres nåde omkring indtjening. Nu bestemmer jeg selv, og det går godt. Det håber vi, banken kan se. I går havde vi en ejendomsmægler forbi for at vurdere hvad forbedringerne kan give ejendommen – han sagde bare GØR DET! En tagterrasse, ekstra kvadratmeter. “Det skal I!” så kryds lige for os…

 

32 kommentarer

 1. Nat siger:

  Prøv lige salt og godt med kokospalmesukker på popcornene. Og så lavet på kokosolie. Smager helt vandvittigt godt

 2. Åh det både ser ud og lyder som en skøn uge, du har haft! Jeg kan godt få sådan lidt hjemve (selvom jeg elsker mit liv i Sydney) når jeg læser dine hverdagsglimt, du er så god til at fange de fineste Københavner-momenter, både store som små. 🙂

 3. Eline Tychsen siger:

  Absolut yndlings indlæg 😀

  1. Cathrine siger:

   Jaaa Hvor er du sød Eline, det er jeg glad for 😄 KH

 4. Det kan være du skal overveje et bankskifte. Nogle banker er frygteligt gammeldags og kan ikke se andet, end at den gammeldags fastansættelse er eneste vej frem. Men sådan er verden jo ikke længere – i nogle fag i hvert fald og slet ikke i vores
  Andre banker ser det som en fordel at man er selvstændig : ‘Du mister jo næppe alle dine kunder på en gang og er dermed mindre sårbar end hvis du bliver fyret fra dit job’
  Den indstilling findes også og det skal man lige have in mente

  1. Cathrine siger:

   Det har jeg faktisk godt tænkt på siden. Du har nemlig fuldstændig ret – man er da mindre sårbar. Det prøvede jeg også at sige – så skulle det være fordi jeg mister begge arme og ben og ikke kan skrive. Det forudser jeg ikke sker. Plus jeg har tilmeldt mig Statens administration som giver sygedagpenge til selvstændige. Har du en bank, du kan foreslå? KH

   1. Therese siger:

    Jeg hopper lige ind her med et svar på bank. Middelfart Sparekasse – ja, det lyder usexet, men tro mig; de er måske den eneste bank tilbage som reelt set ønsker at opfylde sine kunders drømme. Jeg har været lykkelig Sydbank-kunde i flere år, efter jeg skældte ud på Nordea, men nu er Sydbank også blevet nogle lidt tarvelige nogen (bolig-lån-hejs, som vi sidder med) og nu har jeg fået anbefalet Middelfart af Svigermutter. Anbefaling hermed givet videre! Krydser fingre for jeres projekt 😀

    1. Maria siger:

     Ellers prøv lån og spar, de er også søde til det – jeg læste et sted for nyligt, at en del jyske banker gerne vil frem i København og derfor havde gode renter osv, måske værd at tjekke ud. Jeg mener det var på Politiken.dk jeg læste det og det var bl.a. var sparekassen Kronjylland, men der var en del andre også, måske det er en mulighed ☺️

     1. Lån og spar vil jeg godt fraråde. En god bank engang, nu de vildeste røvhuller. Dem, jeg er ved at skifte fra, faktisk.
      Min research peger mod to favoritter: Middelfart sparekasse og arbejdernes landsbank, foreløbig, har jeg hørt mest godt om dem.
      Gir et heads up når jeg kommer det nærmere

    2. Cathrine siger:

     Ej hvor er I altså mega gode! Alle bud er noteret, og så ser vi hvad Realkreditdanmark siger. Ellers ved jeg hvor jeg skal gå hen! KH

   2. Lån og spar vil jeg godt fraråde. En god bank engang, nu de vildeste røvhuller. Dem, jeg er ved at skifte fra, faktisk.
    Min research peger mod to favoritter: Middelfart sparekasse og arbejdernes landsbank, foreløbig, har jeg hørt mest godt om dem.
    Gir et heads up når jeg kommer det nærmere

   3. Mathilde siger:

    Med en selvstændig kæreste gjorde vores gamle bank også knuder, da vi skulle købe ejerbolig. Trods fine årsregnskaber! Vi er endt hos Merkur. Den bedste og mest sympatiske (og bæredygtige) bank, jeg har haft 🙂 Den kan anbefales.

 5. Signe Op. siger:

  Altså, Cathrine… Mit liv som sådan, er ret langt fra dit. Jeg står på mange måder et svært og udfordrende sted (og det gør I jo sådan set også), og nogle gange bliver det svært at se en fornuftig udvej og god løsning på problemerne – mest fordi det på mange måder er ude af mine hænder.
  Nå, men det blev sgu lidt kryptisk.. Jeg ville egentlig primært sige, at jeg simpelthen bliver i så godt humør, når jeg læser med herinde. Den måde dit smil, grin, Adam og Frida får dine øjne til at stråle; det smitter bare så meget! (Ej, det lyder næsten lidt creepy.. jeg er altså godt gift! Med en mand, i øvrigt 😂)
  Men tak for dig. Og din måde at dele jeres liv på. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det lyder lidt små-ynkeligt (altså, det er jo “bare” en blog, for pokker!) – men dit fokus på de små ting; at finde det gode i det små, og nogle gange svære – er bare så inspirerende. Så jeg øver mig i selvsamme! Og glæder mig over at følge med her (jeg sluger jo sågar det ene rejseindlæg efter det andet, selvom jeg overhovedet ikke er i nærheden af at rejse nogen som helst steder hen! 😄)

  1. Cathrine siger:

   SIGNE. I LOVE YOU! You made my day med så skidesød og tilpas meget dameflirt – som jeg i øvrigt synes, er det bedste i verden. Seriøst, det slår mandeflirt any day! TAK TAK TAK for at være så sød og rar ved mig og give mig det smil, du selv skriver om. Og de rejseguides – hey, en dag skal du af sted! Så må jeg bare “keep researching”, så de er opdaterede. Men det rejser jeg gerne for 😜 KH

 6. Marthine siger:

  Ih, hvor er lampen i jeres hall fra? Den ser SÅ fin ud!

  1. Cathrine siger:

   Den er fra Flos – en gammel klassiker dog her i en nyere udgave! KH

 7. Katrine siger:

  Dejligt indlæg og ih hvor fin en rød farve på den bluse! God dag til dig 🙂

  1. Cathrine siger:

   Den er så DØDflot, jeg går med den hver dag, haha! Jeg bliver nødt til at købe den backuptrøje, haha! KH

 8. Anja siger:

  Åh solsikker, min ynglingsblomst! Min brudebuket for 9 år siden var solsikker, store, smukke og gule, al den glæde jeg følte den dag udtrykt i en blomst 😀

  1. Cathrine siger:

   AJ det må have været så flot. Jeg elsker simple brudebuketter! Og det er jo tidsløst, stadig smukt i dag! KH

 9. Sidsel siger:

  Skønt, skønt, skønt 🙂

  1. Cathrine siger:

   <3

 10. Louise siger:

  Sad lige og stenede din header og tænkte “Gid hun aldrig ændrer den”. Så læste jeg indlæg og blev helt nervøs. Håber ikke, den ryger i fornyelsens tegn.

  1. Cathrine siger:

   Hehe… Det kan nok godt komme til at ske – den er nemlig lidt for voldsom til det nye design… 😁 KH

 11. Ida siger:

  Eih, jeg læste det som at Adam lavede en toast-guide! Jeg tænker åbenbart stadig på den croque monsieur han lavede, som du lagde et billede op af forleden 😅

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, er det et ønske?? En toastguide 😂 KH

 12. Anna siger:

  læs bogen Biernes historie af Maja Lunde appropos bier 🙂

 13. Laura siger:

  Jeg skrev en kommentar til hverdagsglimt i sidste uge som du ikke har svaret på og jeg vil vildt gerne høre dit svar. Jeg ved ikke om du ikke har set den eller ikke har haft tid til at svare, så nu spørger jeg lige her 🙂

 14. Kirsten siger:

  Kære Cathrine,
  Jeg tror måske (?) jeg før har lagt en enkelt kommentar, men får det ikke gjort så ofte som jeg gerne vil. Men vil bare rose dine indlæg og dig i særdeleshed. Det er så hyggeligt at følge med i din hverdag i stort og småt, her på bloggen (med velformulerede indlæg med flotte billeder) og på insta. Især dine stories på insta, hvor man føler man virkelig lærer dig at kende. Sådan lidt veninde-agtigt. Du er så glad, og man kan ikke andet end selv at blive i godt humør når man ser dem. Min kæreste spørger nogle gange ind til, når jeg sidder med et smil på læben med min telefon i hånden efter at have set dine stories .. Lidt rodet kommentar, men i hvert fald bare stor ros herfra <3

 15. Julie siger:

  SÅ sød mand jo ! Helt koncentreret og oprigtig intereseret – kæmpe like 😀

 16. camille siger:

  hehe – kan se du har fundet den ellers g(l)emte cykel foran vores cykelskur… hygger mig over den hver dag 🙂

  1. Cathrine siger:

   Haha, ja den er såå fiiin! Er der ingen der savner den?? KH

Send en besked