Top

Hverdagsglimt

14.08.2017
Skabt af Cathrine

Jeg er syyyyg. Det er så kedeligt. Det der har været undervejs siden onsdag/torsdag i sidste uge, det er kommet for fuld hammer i dag. Jeg har en tarvelig og ond hoste, min næse løber, jeg er træt. Trods formiddagslur under dynen – jeg stod simpelthen kun op for at spise og så gå i seng igen. På sin vis ret lækkert – jeg har bare så mange ting, jeg gerne vil nå. Så derfor er det knapt så lækkert IRL.
Derfor er jeg heller ikke heeelt hundrede up to date herinde. Hvad jeg havde tænkt mig at skrive til jer i går, kom ikke ud af fingrene og i dag er startet og fortsat ligedan.
Hvis jeg går i seng efter det her er udgivet, så kryds fingre for i morgen venner!

Min makker, partner, kæreste, mand. Mit grineflip, min kysser og krammer. Det bedste, jeg ved, er at være til bryllup med Adam – at blive mindet om vores egen dag, iklæde os vores pæneste, trække stolen ud for hinanden – eller mest Adam for mig. Der bliver lige skruet op for det galante og kærlige for ikke at glemme danseføddernes arbejde om aftenen. Jeg elsker det og håber, der kommer nogen i kalenderen til næste år! Ellers har vi ét til tilbage i 2017 – og det er på lørdag.

(min kjole er fra GANNI og fås som nederdel HER, reklamlink)

Vi har stort set ikke spist ude i gården i 2017! Det slog mig forleden og gjorde mig næsten helt trist – så vi fandt grillpølser i Irma, lavede en hurtig køleskabet-rundt-salat (inkl. popcorn som topping – hjemmelavede fra gryden uden salt – fungerer ret godt på salat I’ll tell you), og så tog vi uldne sokker og uldtrøjer på. Fanme nej, om vi skal lade kulden diktere.

Powerpuff-pigerne til modeuge, haha! Mie, Frede og jeg. Vi kunne ikke have planlagt det bedre bevidst.

Vi havde vist ikke selv bemærket det, men Emily, som stod foran os og skulle tage et billede smed referencen, og det er jo så godt spottet! 

Det smukkeste, smukkeste, smukkeste glasloft i byen – det kan findes på D’Angleterre og er en drøm.

Jeg drømmer virkelig om farvede ruder – om fx blyindfattede ruder. Jeg syntes, det var det grimmeste for bare få år siden og nu er jeg helt forelsket. Vores nabohus har dem, og jeg drømmer om at lave byt til højre, så jeg kan overtage den blyindfattede karnap.

Farverne <3

… Som jeg nu kan se ligesom blev hængende i baghovedet – også da jeg købte blomster onsdag. Det er vildt, jeg kan blive så glad for lidt farver for øjnene. 

Byens fineste cykel hører til foran en børnebutik, Tout Petit, på Værnedamsvej – og den er ikke bare til pynt men køretøjet til og fra arbejde for butikkens ejer. Hun er i øvrigt en herlig, excentrisk fransk kvinde, der ofte har stor hat på, når hun cykler og som taler med dejlig accent.

Sådan er der flere “karakterer” på “min vej”, som den egentlig ikke er, men jeg bor om hjørnet og er der næsten hver dag. Jeg ELSKER den gade. At gå i Blomsterhjørnet hver uge – og de kender mig efterhånden, så hvis jeg glemmer min pung, så “kan du bare betale næste gang”. Så er der Rist, min yndlingskaffebar, som jeg hurtigt bruger flere timer på hver uge. Det er noget af det, jeg virkelig vægter – at have et nærmiljø, “where everybody knows your name…”-agtigt. Det er fanme hyggeligt! 

Til trods for kølige aftener og kedelig regn, så synes jeg altså ikke, det har skortet på smukke aftener… Smukke solnedgange for at være mere præcis! Og jeg bliver aldrig træt af det.

Jeg håber simpelthen så mega meget, at vi snart står med en tagterrasse, for så har vi fuld udsigt udover de lave huse og ud mod solnedgangen. Realkredit Danmark, hurry up! Jeg håber virkelig ikke, de ser problemer i, at jeg er startet som selvstændig…

 

Iskaffe to go i min smarte kaffeholder – jeg købte den sidste år, men jeg har faktisk ikke fået brugt den en eneste gang – men NU er den indviet, og det spillede. Sådan, hvis ikke koppen er alt for fuld i hvert fald, haha! Jeg fik kun lidt kaffe på min nederdel, men det gik.

… Den er i øvrigt købt i Tiger.

Hvordan arbejdssituationen også er pt. Computer i gården under parasolen, en sandwich i hånden, min mors hjemmelavede hyldeblomst på karaffel. Og min makker på den anden side med samme setup.

Om halvanden måneds tid kan jeg løfte sløret for, hvad vi arbejder på – det er så mega spændende!

Ankomst til Middelfart pre wedding! Igen, de solnedgange der! 

Jeg var altså virkelig betaget af Middelfart. Det var sådan en dejlig by, smuk og gammel, med brostensbelagte gader. Men den havde altså også en Lagkagehuset, en Helsam og snart en H&M, plus alt det andet – alt hvad man har brug for.

Nu synes jeg, det ville være fjollet at flytte væk fra forældre og venner – især hvis børn kommer på banen.  At flytte væk fra alle pasningsmuligheder, hele vores omgangskreds er på sjælland. Men det var en yndig by, omgivet af den smukkeste udsigt mod Lillebæltsbroen, havet, al byens historie.

Kigger I på at flytte til byer som Fredericia, Vejle så tag lige et kig på Middelfart også.

Mine lækreste studieveninder. Vi manglede lige to for at fuldende holdet, men den ene hang med baby hjemme og den anden bor i Kuala Lumpur. 

Jeg holder simpelthen så meget af de her piger. Foruden at være de klogeste jeg kender, de dygtigste jeg kender, så er de også bare så varme og gode ved hinanden og ved mig. Vi hygger os virkelig – alle er typerne, der gør sig umage. Alle tager initiativ og finder på. Det er så dejligt.

De har i øvrigt også gang på gang vist sig som det bedste bryllupshold – typerne der lukker dansegulvet. Hver gang. Og jeg ELSKER at stå i en syv hestes brandert og skråle med, ord for ord, på Westlife og være helt i synk (og ret forbløffet over, at man 15 år efter stadig kan HVERT et ord?!). De er de bedste.

Som kom min vintagekjole endelig i brug!

Det tog også kun et halvt år, men jeg skulle lige have den særlige lejlighed. Og det var det jo i lørdags. Den var en drøm, og jeg fik så mange komplimenter for den – den er fra 70’erne og lidt sart i stoffet, så jeg må indrømme, at efter midnat skiftede jeg til en nederdel og t-shirt fra tasken for ikke at plette den til. Men nøj mand, jeg følte mig så fin. Jeg har virkelig opdaget glæden i vintagetøj.

Bryllupsdagsfejring på en søndag!

Det må jeg fortælle mere om i et indlæg for sig, for det var bare så fint. En rigtig rar, nede-på-jorden-aften og -fejring af vores papirsbryllupsdag.

33 kommentarer

 1. Cathrine siger:

  En hel halvanden måned endnu.. Øj mand, det er lang tid, når man bare er spændt på, hvad i har fundet på! Jeg glæder mig – og hvis det er noget man kan købe, så er jeg allerede en kunde uanset kategori. Hah!

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg kan heller ikke lide at have hemmeligheder for jer, altsååå! Men vi skal jo liiige time en offentliggørelse osv. KH

 2. Simone siger:

  Sikke nogle fine kjoler!
  Det er lidt off-topic, men du har engang lavet et indlæg om din RC-samling. Jeg tænkte på, om der siden da er kommet mere til? Jeg er selv vild med det og ser det også som en investering! Jeg synes det kunne være fedt med endnu et indlæg, hvis du har udvidet siden sidst :-)))

  1. Cathrine siger:

   Hehe, der er ikke rigtig kommet noget til samlingen – jeg er faktisk begyndt at samle mere forskelligt. Er fx meget glad for Studio Arhøj og japansk keramik osv. Mere det end Royal Copenhagen at the moment 😀 Drømmer dog stadig om julestellet! KH

 3. Helene siger:

  Dejlige øjeblikke! Må man spørge hvilken læbestift du har på, på det første billede med Adam? Den er så fin!

  1. Tina siger:

   Følger lige med her!

   1. Cathrine siger:

    Hehe, det er Scarlet Ibis fra Mac! Mener dog den er fra en limited-kollektion med Marilyn Monroe som inspiration. Men de kunne jo godt have farven alligevel, stadig! KH

 4. Eline Tychsen siger:

  Yndlings indlæg på ugen jo 😀
  Rigtig god bedring!

  1. Cathrine siger:

   Jaaa, tak Eline – det går sløvt fremad! KH

 5. Nanna siger:

  Middelfart er en helt fantastisk by – også faktisk overraksende få, der ved hvor fin den by er.
  Et absolut must see i Middelfart er Jan Munch Blomste, som ligger lige to/tre huse længere henne end Lagkagehuset. Når man går ind igennem vognporten, så går man direkte ind i det mest fantastiske blomster-univers du kan forestille dig. Det er et helt unikt sted, og højdepunktet er, når der i nov/dec er pyntet med lyskæder og fakler overalt i gården… Det er SÅ hyggeligt.

  1. Cathrine siger:

   Det er simpelthen en skam, byen er så skøn, virkelig. Der er sgu mere liv og glade dage og fede butikker etc. end der er min barndomsby Fredensborg. Meget smuk og dejlig by!KH

 6. Mie siger:

  Middelfart!!! Det er jo min hometown <3 Kys fra den lilla powerpuff-pige!!

  1. Cathrine siger:

   Jaaaa, yndlings-power-puff! Dejlig, dejlig by – kan godt se, du har mange vidunderlige løberuter i hjemstavnen! KH

 7. Hvor er du smuk i den kjole. Virkelig drømmekjolen! <3
  Jeg glæder mig i øvrigt heeelt vildt, til du løfter sløret for dit hemmelige projekt om 1,5 måned. Jeg håber på podcast!

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg glæder mig også så meget til at kunne sige højt, hvad timerne også går med! KH

 8. Lykke siger:

  Du er så heldig med dine veninder, ville ønske jeg havde sådan en flok :))

  1. Cathrine siger:

   Ja jeg er så, rigtig meget <3 KH

 9. Lika siger:

  I var et flot par, dig & Adam. Og bruden strålede – dejlige, dejlige billeder. Og din læbestift, Cath – dem er vi mange, der venter spændt med info på 😀

  1. Cathrine siger:

   Haha, JA! Den kommer her: Den er fra MAC og hedder Scarlet Ibis – en matte-læbestift! KH

   1. Lika siger:

    Mange tak! Den må jeg lige snuppe i lufthavnen i nærmeste fremtid for så skal den da på til det bryllup jeg skal til i England 🙂

 10. Ida siger:

  Hvor er det bare nogle fine kjoler dig og dine veninder har på!
  Kunne du måske lokke ud af dem, hvor de er købt. Kjole-collager er også fine, men det er så rart med inspiration, hvor man har set kjolen på (og kan se den fungerer)….

  1. Cathrine siger:

   Helt sikkert – jeg tror, jeg selv kan spotte hvor kjolerne er fra, så du spørger bare til en specifik! KH

   1. Jette siger:

    Jeg vil gerne spørge til den fine kjole hende i midten har på? 😊

    1. Cathrine siger:

     Den i midten er fra Acne 😀 KH

   2. Phie siger:

    Hey Cathrine!
    Din veninden yderst til højre på tredje sidste billede – hvor er hendes flotte grå kjole mon fra?
    KH

 11. Camilla siger:

  hahahhaa, tænker på dig lige nu – hvor Swear It Again med Westlife spiller i radioen. Jeg læste indlægget i morges, og mens der var et kæmpe smil på mit ansigt gennem hele den fine gennemgang, så smilede jeg ekstra meget da jeg kom til afsnittet om at danse og synge til Westlife. Jeg bor i Singapore, hvor SAMTLIGE radiostationer lever i ’90erne. Jeg har tit tænkt som dig – hvordan kan det være at jeg kan huske ALLE teksterne HELT fejlfrit? Min kæreste krummer tæer i alle vores taxaer og ubers når jeg skråler med (man kan bare ikke lade være!), og her fra min pind på kontoret skal jeg også gøre mig umage for ikke at synge med på sjælerne ude fra receptionen. Der er faktisk ikke nogen risiko for at jeg nogensinde glemmer de (fænomenale) tekster. Det er så fint.

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, jeg burde bo i Singa! Det er SÅ dejligt med lidt Westlife <3 Og N'Sync og Backstreet og i øvrigt også SOAP og Spice Girls og Britney og alt det andet.
   Og helt utroligt hvad ens hjerne egentlig kan kapere af gamle 90'er-tekster! Og man kan tilmed stadig gå på arbejde, haha! Utroligt med den hjerne, hehe… KH

 12. Sissel siger:

  Uh, hvor er den fine grønne nederdel (kjole?) på sidste billede mon fra? ❤️

  1. Cathrine siger:

   Det er en kjole fra Ganni, jeg har købt på udsalg for nyligt – den er så dejlig! Prøvede at støve den op til dig på Ganni eller Boozt men den ser ud til at være udsolgt, desværre… KH

 13. Anne-Sofie siger:

  Din vintagekjole er så smuk! Hvilken vintagebutik har du fundet den i?

  1. Cathrine siger:

   Jérôme Vintage – de har også en webshop 😀 KH

Send en besked