Top

Hverdagsglimt

21.08.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Sidste uge var både fin og god men også travl med mange møder, hvorfor jeg i denne uge har lagt lidt anderledes ud – deraf det lidt sent på dagen indlæg.
Jeg havde en onsdag, torsdag og fredag med back-to-back-møder ude og på farten, og det resulterede i, at jeg gentagne dage ikke fik nok at spise. Jep, selv om jeg havde noget så gode intentioner med frokostplaner og tidspunkter, så er virkeligheden til tider en anden, og så går der pludselig en hel dag, hvor jeg ikke rigtig når til at sætte mig. Med maden foran mig.
Men det går sgu ikke. Fredag betalte jeg prisen og var dårlig og kastede op og måtte blive hjemme fra en fest, jeg havde glædet mig til. SÅ ny uge, ny start. Jeg har været til hot yoga i morges og har nu fået frokost. Man kan altså ikke bygge et verdensimperium, hvis ikke man husker at få energi og spise. Bum. Så den næste uge må gerne byde på lidt mere selvomsorg og tid små pauser.
Ikke desto mindre sluttede den så fint med bryllup og dans til klokken 04.00 om natten. Der var ingen smalle steder og alt for meget mad til gengæld, hehe…

En isbil og en mand i flot jakkesæt – what’s not to smile about?

Kimonoen fungerede optimalt til festen, og brudens japanske far kom over og roste den – det må være det ultimative. Jeg følte mig så fin og synes, det var lidt cool at ære bruden og hendes familie. Om aftenen på dansegulvet var den til gengæld VIRKELIG varm – den er jo i flere lag, og jeg var virkelig tæt på at smide den, omend min underkjole havde været liiiige bar nok.

Der kommer altså mere bryllup herned ad, for det var sådan en fin dag!

Pssst…. Skoene er dem fra Stories, jeg viste lige her

Amager Fælled, Københavns lille skattekammer!

Hvis vi lige tager den fra starten af, ugen altså, så kørte vi ud til Amager Fælled og gik tur. Der er sååå dejligt! Det er jo et paradis. Moser, søer, får, vilde bær, små stier at forsvinde på.

Jeg synes, det er så vildt, at vi fem minutter i bil fra Rådhuspladsen har et sted som Fælleden. Et stort vildt, naturområde midt i byen. Det er altså unikt, og det er sådan en skam, at man vil bygge der, det må jeg altså sige. Jeg ved godt, der er boligmangel etc. men der må være andre løsninger end at tage naturen. Den får vi aldrig igen. Byg i højden, byg i gammel industriområder. Det er så ærgerligt.

Når man går på rov med sin edste hundeven.

Det føles lidt kriminelt, og det er det vel egentlig også. Men de voksede altså vildt, vil jeg lige sige. Jeg har ikke stjålet andres bær. Død over den, der skulle hugge mine blåbær. Jeg er skidesur på fuglene, fordi jeg gentagne gange nu har været sådan “jeg giver dem lige én dag til” – og når jeg så kommer ud dagen efter – GONE. Arg! Tragikomisk, for landmanden her, haha!

De der brombær til gengæld? Manner, de er sure, haha!

I går aftes brugte jeg et par timer på at pakke alverdens gode ting, jeg har solgt på Tictailen i weekenden og lagde samtidig et nyt batch op (I kan finde det hele her, og der kommer mere), og imens så jeg dokumentaren Daft Punk Unchained – SÅ spændende. 

Jeg er sygt fascineret af de to “robotter”, deres bevægelse fra undergrundens raves til at være hitspillende og prisvindende. Det er en sjov historie, hvordan de bragte house til USA, tog Coachella med storm med et så stort lysshow at alle LED-producenter i USA skulle i spil – og de efter det show blev vendt fra at være yt til at være de største. Den kan ses lige her to dage endnu.

En lille pre-dinner-snack plate og drinks fra i mandags. 

Vi er blevet enige om at gøre lidt ekstra gode ting sammen og for hinanden. Vi ender altså alt for hurtigt med computeren og arbejde for tiden. Sådan har det egentlig været længe; det er nok faldgruben ved at være selvstændig – man kan arbejde altid i princippet. Adam er ligeså slem med sit arbejde.

Lidt arbejde på hverdagsaftenerne kan nok ikke undgåes, men så må vi gøre lidt ekstra ud af aftengåturen med Frida, lidt ekstra ud af måltiderne. Derfor diskede jeg op med lidt rester fra vores bryllupsdagspicnic mens Adam lavede mad, og drinken var sådan set bare rabarbersodavand, men med is og et limeblad, føltes det lidt fredagsfint.

Det skøreste mine øjne faldt over i sidste uge. Verdens største diskokugle, som er blevet taget ned fra Café Sommersko. Manner, den gad jeg godt overtage.

Gad vide, hvordan katten de har fået den ned? Altså, armene kan jo ikke engang nå rundt om den. Det må have været et mas. Jeg har faktisk haft en diskokugle på ønskelisten i årevis. Ved ikke helt, hvor den skulle hænge, men mon ikke jeg kunne finde plads et sted? I hallen? I stedet for lyserkronen, som så kunne få et nyt smukt spot i huset? Hm… Kender I en god diskokuglepusher? Mærkeligt spørgsmål måske, haha!

Mit første og bestemt ikke sidste besøg på Souls på Østerbro. Det er ligesom et helt kvarter, jeg har tilgode at udforske. Souls var SÅ lækkert – havde der været en palme og kraftigere sol, kunne jeg godt have tænkt, jeg var cyklet til Bali. De har acai-bowls, matcha-te – rigtig sundshedstræls, haha! Men mega lækkert!

… Jeg mødtes i øvrigt med Koneklubben (aka Acie, Chris og Emsen), fordi vi arbejder på et bogprojekt sammen. Måske I kan gætte jer til, hvad det handler om? Haha!

Jeg fandt mine gamle Stories-sandaler bagerst i skabet forleden, og blev så glad. De sidder så godt på foden! Jeg elsker at genopleve gamle skatte, og det sker jævnligt, nu jeg er så dårlig til at rydde ud, haha!  

Den fineste lille kaffekop med sølvhjerte på! Jeg prøver at undgå engangskopper og have min Keepcup på mig – det går lidt so, so… Men tanken er god, og effekten skal nok vise sig i mine vaner på et tidspunkt. Men lige den der kop var simpelthen så mega skøn!

Den der fredag hvor jeg blev dårlig af for lidt mad? Jeg tog lige en lur på gulvet, og tre-to-en så havde jeg en hund på hovedet. Hun moslede rundt oven i håret, og det gjorde mega ondt, men hold kæft det var sødt. Altså, min allerbedste, kærligste hundeven, hun vil altid være tæt på.

At have en hund er altså lykken – man skal selvfølgelig kunne være der for den osv. men hver gang jeg har en dårlig dag eller får det forkerte ben ud af sengen – så er Frida der med sin logrende hale og numse i bevægelse – så cute. Det trækker mig op af dyndet hver gang.

Det er sæson for lyng! Det er det måske hele året rundt, men jeg elsker at plante det, når efteråret så småt viser sig. Det må man sige det gøre, så måske jeg skal igang lige snart? Gården trænger generelt til en kærlig hånd.

… Manner, jeg håber vi har vores tagterrasse næste år, det er drømmen!

Til brylluppet i lørdags fiksede vi en lille kærlighedskasse med små hilsner fra gæsterne. 

Gæsterne må skrive hvad de føler for – et godt råd, et tak for fest, en kærlig tanke eller invitere på brunch – hvad man nu føler for. På papirsbryllupsdagen får man så kassen serveret og kan læse alle hilsenerne, og det er SÅ hyggeligt.

Sådan en kasse havde Tanja også fikset til os, og det var så mega hyggeligt at kigge alle de små noter igennem. Også et tip til jer, der ikke er så meget for at holde en tale – lav sådan en kasse i stedet som en kærlig tanke (men tjek af med toastmasteren, om andre har fundet på det samme).

Et lille udsnit af mine makeupfavoritter, som jeg brugte til min makeup i lørdags – jeg prøvede at lave en story på insta med en lille tutorial til looket. Kunne I bruge den? Jeg endte med at være lidt stresset og jappe igennem det, fordi Adam skyndte på mig, men jeg håber, det gav mening.

Let me know, om jeg skal gøre det en anden gang igen. Det er ikke, fordi jeg gør så meget forskelligt fra gang til gang, men måske enkle små tricks til en hverdagsmakeup etc.?

Det var nogenlunde det mest gennemførte bryllup i lørdags. I stedet for champagne var der sake efter vielsen. Bruden havde foldet små papirsæsker efter japansk tradition, sakekopperne var hentet hjem fra Japan. Og så en lille snack. SÅ godt!

Og så var der forskellige foodtrucks i en baggård på Ryesgade som middag. Dejligt uformelt og det viste bare en ny måde, man kan gøre tingene på.

Til trods for mine 25+ bryllupper, så bliver jeg stadig overrasket over, hvad man kan finde på. Hver sin brud og brudgom, hver sit bryllup. Så sejt at skabe en vision og så være tro med den og sig selv.

Jeg passede lige ind i farveskalaen med min kimono og sushien, haha!

 

31 kommentarer

 1. Emma siger:

  Årh den kimono! Du er så fin 🙂
  Lige et spørgsmål til din Tictail: Den fine, bordeauxrøde bomberjakke, du har på sammen med Asos-bukserne som er til salg, kommer den mon til salg? 🙂

  1. Cathrine siger:

   Åh desværre ikke, jeg bruger den simpelthen dagligt, den er så god og varm. Gid jeg kunne hjælpe 😀 Kh

   1. Emma siger:

    Hæhæ jeg kan sørme godt forstå dig. Den er så fin 😀 Tak for svaret!
    Kh

 2. Nanna siger:

  Faktisk har du helt loven på din side, når du plukker brombær på fælleden: Ifølge Jydske Lov (fra 1241!) må man tage så meget som der kan være i en hat, så længe det er fra et offentligt områder 🙂
  Det bliver brombærerne selvfølgelig ikke mindre sure af 😉

  1. Isabella siger:

   Haha, GENIALT!

  2. Cathrine siger:

   Hahaha, Nanna! Det er perfekt! Ingen skyldfølelse her så, jeg vil faktisk sige, jeg kunne have taget noget mere så, end jeg gjorde! Hurra for ikke at have haft den mindste studenterhue 😅 KH

 3. Sidsel siger:

  Ja ja JA! En bog med jer fire kan da kun blive en succes!

 4. Signe Op. siger:

  Mine unger havde diskokugler på deres værelser, da de var mindre 😊 De ligger vist i en kasse et sted, så dem må du gerne overtage, haha! 😉

  1. Cathrine siger:

   Haha, jaaa! Hvor store er de? Jeg kigger på 50-100 cm (men 100 cm er SYYYYGT dyrt, haha)! KH

   1. Signe Op. siger:

    Ej, de er ikke så store. 20-25, vil jeg skyde på. Men jeg har før tænkt, om man ikke kunne hænge dem i sådan en “klynge” – sådan lidt forskudt fra hinanden? Men jeg ved ikke helt, om det kun er inde i mit hoved, det kunne være fint, haha!

 5. 1. Han er så pæn din Adam
  2. De de bryllupssnacks 😍
  3. Mega fin idé med kærlighedskassen til papirbrylluppet

 6. Gunilla Hedegaard siger:

  Jeg fandt en diskokugle bagerst i min brors skab, som han havde hapset til en fest. Den kom med hjem til mig, og nu hænger den lidt malplaceret i mit vindue, og mangler nogle af spejlene, men den er simpelthen så fin, når lyset rammer den, og der er små lyspletter i hele stuen 😍

 7. Mette siger:

  Hvad laver Adam til dagligt? Det har jeg længe været nysgerrig på 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jeg lavede engang en spørgerunde med ham, hvor han svarede – men det er læææænge siden. Han sidder dog i samme virksomhed, ny stilling. Han er specialist i finansielle instrumenter, som bl.a. går ud på at rådgive virksomheder i, hvordan de kurssikrer 🙂 KH

 8. Nanna siger:

  Det kunne være vildt fint og inspirerende med et opdateret blogindlæg, der viser dine mange skønne bryllup outfits <3
  Stort ønske fra mig, som elsker din farverige og stilfulde tøjsmag!

  1. Cathrine siger:

   Altså fra i år eller tidligere år inklusiv? Og tak Nanna 😄 KH

   1. Nanna siger:

    Gerne de tidligere år inklusiv – det ville virkelig være fint at se med på 🙂

    1. lise siger:

     Ja til et indlæg med alle dine bryllupsoutfits! Mega gerne. Jvf det Nanna skriver :).

 9. Juliane siger:

  Du kan skrive under på bevaring af Amager Fælled her: https://www.skrivunder.net/bevar_koebenhavns_naturhistoriske_kronjuvel . Der er næsten 45.000 underskrifter og måske vi kan nå endnu flere!

  1. Cathrine siger:

   Mega fint! KH

 10. Mette siger:

  Den der lilla strik. hvor er den fraaaa? 😀 Den var også på dit af dine seneste indlæg

  1. Cathrine siger:

   Den er fra H&M og i butikkerne nu – eller har været for lidt tid siden! KH

 11. Stine L. siger:

  Et lille råd i forhold til make-up videoen, jeg får også altid sorte pletter i øjenskyggen, men jeg så den anden dag en youtube tutorial hvor hun nævnte, at hun altid tog på undervipperne først, for at undgå de sorte pletter. Jeg har ikke nået at teste endnu, i min make-up fri feriehule – men nu er rådet givet videre! 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det fik jeg også sagt i videoen – men nogen gange kommer jeg til at nyse, og så er jeg lige vidt, haha! KH

 12. Annesofie siger:

  Det kunne være mega læx, hvis du ville lave en make-up tutorial til bloggen lignende det fra din Insta story – både hverdag og fest 🙂 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jeg skal lige regne ud, hvordan jeg gør, så kvaliteten er i orden 😅 KH

 13. Julie B. siger:

  De dér lysrosa Stories-slip ons købte jeg (efter at have læst om dem her hos dig!), da jeg var hjemme i Danmark på ferie i juli. Og WOW, hvor er jeg glad for dem! De er jo så fantastisk fine og søde og elegante og cool – samtidig med, at de jo er så behagelige, at jeg nærmest føler jeg kunne have på en hel dag på en storbyferie (vil dog nok ikke prøve…trods alt). Alt ved de sko er win! Tak for tippet. Og for en gennemfantastisk blog. Du virker som et helt igennem vidunderligt menneske. 😘

  1. Cathrine siger:

   Jaaa, de er SÅ smukke og virkelig rare. Dem kan man have på en hel aften! Og for filan tak for de flotteste ord, dem vil jeg gå i seng på! God weekend Julie! KH

 14. Sidsel siger:

  Ja tak til makeup-tutorial, ja tak til bryllupsoutfit-oversigt, og bare ja tak til det her skriv, dine lækre, farvestrålende billeder og din skønne blog!
  Og åhhh, alle de bryllupsidéer altså! Hvorfor skal jeg dog ikke giftes 😉
  PS. Den blå/blomstrede kjole du har på under den røde strik – er den fra H&M? Så tror jeg nemlig, at jeg lige har købt den samme – og det er da fedt at den også kan bruges på dén måde, så det også kan blive en efterårssag 🙂

  1. Cathrine siger:

   Gid jeg også skulle giftes – igen! Det er jo verdens bedste fest altså!
   Ja det er den fra H&M – den er så fin både med strik uden på og bare for sig selv! KH

 15. Thea siger:

  Jeg vil elske flere tricks til lækker fest og hverdags makeup! Måske også som et indlæg så man kan gemme det til næste gang man skal til fest 😉

Send en besked