Top

Hverdagsglimt

11.09.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

God-mandag-morgen,
Jeg håber, I har sovet godt
rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt

Sidste uge startede jeg med at spise morgenmad i sengen. Jeg stod tidligt op, baksede en grød sammen, og så tog jeg det hele med op i seng og sad med computeren før klokken 08.00. I slåbrok. Og der sad jeg så et par timer. 

Jeg arbejder klart mere nu, end jeg gjorde før, jeg blev selvstændig. Men til gengæld er rammerne helt anderledes. De er noget mere flydende og hele den der være på/være fri, det er super svært at sætte grænser op. Og mange siger, at man som selvstændig aldrig har rigtig fri – det tror jeg på. Men hvor er det til gengæld det fedeste nogensinde at arbejde for sig selv. Virkelig.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt

Al den regn – det kan altså også lidt.

At trække i gummistøvler og hoppe i vandpytter – uden våde tæer. At høre regnen tromme på paraplyen, mens man selv er i ly. Jovist, jeg kan bedst lide tørvejr, men det kan altså også noget.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt, Strandlodsvej

Mit nye drømmekontor, haha!

Vi har nu et par uger i træk kørt til Amager for at gå på opdagelse, og et af mine favoritområder er det gamle industriområde omkring Wulff & Konstali. NØJ, der er meget, jeg godt gad bo i. Eller have kontor i. Gammel industri, tunge jerndøre, store sprossede vinduer. SÅ inspirerende.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimtBye, bye yndlingschokolade!

Haha! Den holdt ikke længe, da jeg først fik den åbnet – men nu var jeg heller ikke alene om det, skal det lige siges. Det er en hvid chokolade med frysetørrede hindbær, og så har den ligesom sådan noget springsukker i, der smælder på tungen. Giver det mening? Ligesom Timon & Pumba-ispindende i 90’erne, hvis I altså nåede at prøve dem dengang. De er lavet af hollandske Tony’s Chocolonely, og de skulle vist være på vej til Danmark. Det skal I glæde jer til! (og indtil da har de et par enkelte varianter i HAY-butikken på Strøget).

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt

Vi er et mulehår fra at vælge entreprenør til overetagen. Juhuuu!

Det betyder også, at jeg nu drømmer og indretter, og jeg ønsker mig altså fletstole og bænk fra franske Maison Gatti. Det er lidt et problem, for de er skidedyre, haha! Men nøj, hvor er det altså pænt.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt, rockpaperfrida

Sæl eller hund? Jeg kan næsten komme i tvivl, haha!

Verdens dejligste hund. Eller… Min verdens dejligste hund. Store smukke, brune, kærlige øjne. Jeg ønsker mig en hund til. Og det er snart jul (jeg kan allerede høre Adam; “det bliver et klart nej tak”). Men min søster har stadig en pony stående på ønskelisten på 28. år. Keep dreaming!

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt, Pladeværkstedet

Apropos dejligste Amager.

Det sejeste lokale, Pladeværkstedet, der var ramme om min konferenciertjans i sidste uge. Det var også her Emily og Nik holdt bryllup. Meget stemningsfyldt og råt (og ikke et sted man sådan uden videre får taxaer til) – det kan altså anbefales. Omend det altså ikke er isoleret og derfor temmelig koldt de næste måneder. Men skal I giftes eller holde stor tamtam, så overvej lige det her smukke sted.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt, pulled chicken tacos

Taconight! Fuldt ud, med Narcos på iPaden.

Jeg lavede pulled chicken tacos og det var SÅ godt!

Det var lidt på gefühl, men her kommer opskriften: Tænd ovnen på 170 grader. Kom så lidt olie på en pande. Så et par teskeer af det følgende: oregano, spidskommen, løgpulver. Så lidt salt, peber og habanero chili. Et par spiseskeer grov sennep og en squiz agavesirup. Så vender du det med god tomatpuré på panden, og så 1/2 til en hel dåse flåede tomater. Skær løg og rød peber i både og læg dem i et ildfast fad. Læg to øko-kyllingebryster på tværs og hæld din tomatsauce udover. Dæk fadet med bagepapir og så et lag sølvpapir til slut. Sæt kyllingen i ovnen og bag minimum 1,5 time – hold øje med det. Når det kan pulles med to gafler er det færdigt. Server med alle dine yndlingsgrøntsager og tacos.

Les Trois Cochons morgenmad, Værnedamsvej, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Morgenmad på Les Trois Cochons. En ny og simpel favorit.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt

Den Grå Side på Bremen – det var så sjovt!

Hvis I ikke kender podcasten, så tjek den ud. Erotiske noveller fra Rapport (de grå sider) bliver læst op af skiftende kendismænd. Forleden var det i en live-version på Bremen, og Rasmus Bjerg var bl.a. på scenen til at læse en erotisk novelle. Og shit, han var for vild. Jeg GRINEDE og grinede. Har aldrig rigtig oplevet ham før, men han var så sjov.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Antwerpen guide, Visitflanders

Ahhh, at kunne trykke “udgiv” på en guide – en lettelse af dimensioner, haha!

En hel bunke kvitteringer og visitkort kan endelig smides ud, og det er så godt. Antwerpen-guiden er ude.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt, Adam Widunok Wichmand

Al yndlings på ét billede. Adam, kaffe og hjemmebagte boller (ikke mine men Cub’s på Strandlodsvej) med tandsmør og ost.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt, rockpaperfrida

En enkelt dags Indian summer fik vi i går. Og den blev nydt fuldt ud af hele holdet. I dag? Tilbage til efteråret. Brr…

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, morgenmad i sengen, hverdagsglimt

Jeg har ventet på, at det blev køligt nok til at have mit nye vintage uldsæt på, og i går skulle det være (selv om det blev for varmt i går eftermiddags i bagende sol). Det bliver en favorit til vinteren, tror jeg. Selv om strømpebukser aldrig bliver min favorit ting.

 

16 kommentarer

 1. Trine siger:

  Hvor sjovt. “Dit nye kontor” rummede indtil november mit træningscenter Kraftværk (et lille lokalt crossfit- og funktionelt sted). Det er et skørt, men herligt område ☺️

  1. Cathrine siger:

   Jeg har lige lært at det er Trænings-Dorte, der har stedet. SÅ fedt et lokale altså! KH

   1. Trine siger:

    Trænings-Dorte? 😂

    1. Cathrine siger:

     JA 😂 Længere historie, men hun findes! KH

 2. Emma siger:

  Jeg elsker dine hverdagsglimt! Simpelthen så hyggeligt et indlæg 🙂 Og det sæt der på sidste billede – wauw det er pænt!

  1. Cathrine siger:

   Det er jeg så glad for, du synes Emma! Og tak! Jeg er også så glad for at have fundet det! KH

 3. Signe Op. siger:

  Haha, jeg har i årevis sagt, at jeg ønsker mig en pony. Har altid sagt det, når mine børn har spurgt, hvad jeg ønsker mig. For nogle år siden faldt min søn så over en pude med indbygget pony – altså en slags pude, hvor “kroppen” både kan være flad og “klappet sammen” vha velcro. Og så er der et ponyhoved midt på den ene side, og hove rundt i hjørnerne. Ja, det er sgu lidt svært at se for sig! 😂 Men hun hedder Molly, og min søn var ved at dø af grin, da jeg pakkede den op (og præciserede, at den skam var købt “for hans EGNE penge!” 😂) Såeh; det er aldrig for sent! 😄

  1. Cathrine siger:

   Haha, shit det er sjovt og skidesødt altså. Dejlig søn du har, sådan at indfri dit største ønske 😂 Børn <3 Hold kæft det er sjovt! KH

 4. Cecilie siger:

  Jeg føler dig virkelig på det med strømpebukserne – hader simpelthen at have dem på, men elsker hvad de gør ved mine ben, både æstetisk og praktisk i form af varme

  1. Cathrine siger:

   Altså, enlighten me, hvad gør de af godt? For jeg synes om noget, jeg ligner et børnehavebarn, haha! Men jo, jeg er nu også glad for den praktisk del omkring at holde varmen, haha! KH

 5. Hvis I mangler en super tjekket entrepenør, så sig lige til. Jeg kender en af de allerbedste. Til Fyn-priser! 🙂
  Send en pb, mail eller noget, hvis jeg skal hooke Jer op <3

  1. Cathrine siger:

   Vi er faktisk så langt, at vi står mellem to og vælger endeligt – og den ene er fra Fyn 😉 Men tak C! KH

 6. Lærke siger:

  Nyder endnu en gang dine små hverdagsglimt, da de altid er så hyggelige. Faldt over nedenstående T-shirt og tænkte det var lige dig 😉 God mandag!
  http://www.asos.com/daisy-street/daisy-street-t-shirt-with-wednesdays-print/prd/8389588/?clr=hotpink&SearchQuery=Daisy+Street+T-Shirt+With+Wednesdays+Print&SearchRedirect=true

  1. Cathrine siger:

   Haha, den er så cute! Jeg tror, jeg har fået den tilsendt 25 gange, men jeg smiler hver gang og glæder mig ved tanken om, at jeg dukker op i jeres tanker <3 KH

 7. Rasmus Bjerg er så god – hørte ham i Mads og Monopolet forleden og blev virkelig positivt overrasket. Cathrine, må jeg høre, hvilket renseri du bruger (hvis du bruger den slags)? Har været uheldig et par gange, så vil gerne finde et godt og fool proofed sted.

  1. Cathrine siger:

   Han tog også totalt røven på mig. Virkelig. Moden, velovervejet og varm.
   Det kan du tro, hvis jeg er øm om tingene, så går jeg til Butler-rensemanden i Hovedvagtsgade ved siden af D’Angleterre! KH

Send en besked