Top

Hverdagsglimt

03.10.2017
Skabt af Cathrine

Jeg kom ikke lige ud med hverdagsglimt i går aftes, som planlagt. Jeg havde det ikke heeeelt på toppen, så i stedet lavede vi hjemme-bif-tur. Konceptet er at lave hjemmelavede popcorn (jeg laver killer-popcorn med både smør og olie), tage pyjamas på og så se en film på ipaden i dynerne. Man SKAL have pyjamas på – det er adgangskravene. Og det er så hyggeligt.
I stedet for film kværnede vi til gengæld et par afsnit af tredje sæson af Narcos (hvis ikke I har set den endnu, så læs det her indlæg  – and get it!).
Men før vi kommer rigtig igang med den nye uge, så får I her lidt glimt fra sidste uge.
Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Min yndlingsbygning i København på en solskinsrig dag i september. Wauw! 

Der var flere af på insta, der skrev, at Palads stadig skal rives ned. Men blev det ikke skrinlagt efter store protester? Eller husker jeg forkert?

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Majas smukkeste kager.

Jeg deltager meget sjældent i events, da jeg som ene mand både skal producere indhold til bloggen, svare mails, kommentarer og dens slags. Der er simpelthen ikke tid til det hele. Hvis jeg havde en redaktion bag mig, kunne det bedre give mening at tage et par timer ud og deltage i tamtam, mens de andre knoklede videre, det dur ikke helt uden. MEN når en fellow blogger, som jeg beundrer, inviterer, fordi hun har gjort noget så sejt som udgivet en bog – så kommer jeg gerne og viser teamspirit. Og prøvesmager, selvklart, haha! Det er så sejt.

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Når min niece sender sms’er fra mors mobil til sin moster. KÆMPE hjerte herfra!

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Det der syn, gør mig næsten blød i knæene. Adam der kører.

Selv om jeg har kørekort og gerne kører, så ELSKER jeg at være medpassager. Adam der kører bil – det er så åndssvagt, men jeg har altid elsket det. Helt tilbage fra jeg gik i 2. g og ikke havde kørekort, og Adam kørte mig i skole om morgenen. Uf, det var sejt! 

Og jeg minder stadig mig selv om det der sug dengang maven. Når Adam lægger hånden bag min nakkestøtte, når han bakker. Det er så mandigt, synes jeg, haha!. Især når han med let og ene hånd får anbragt os i en perfekt parallelparkering. Jeg freaking elsker det. Ligeså independant jeg er, ligeså meget elsker jeg, at Adam får mig sikkert og trygt frem i verden. Han er den bedste billist. Fjollet, I know, men sådan kan jeg godt lide det.

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Det der syn – lag på lag, stor strik, en kop varm te to go (selv om jeg har dårlig samvittighed over ikke at have min Keepcup med i stedet) – og så den perfekte efterårsbaggrund. Det gule tæppe af sæsongamle blade. 

(frakken var lånt til et fotoshoot i sidste uge – så det er altså ikke min egen, jeg lod den bare lige blive på hehe, jeg følte mig så smart)

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Gentofte Rådhus – måske et af landets smukkeste? Især på denne tid af året. Det skal I næsten køre forbi, hvis der altså er flere blade tilbage nu. Wauw!

Jeg er blevet helt hooked på at få købt noget mere hårpynt – hårbøjlen her er en gave fra Resumé.

Og nu skal jeg have et kig på gode gamle Pico, som jeg før har haft hårspænder fra. For sådan noget 5-6 år siden hvor der var en neon craze OG en McQueen craze omkring dødningehoveder – den går ikke helt i dag, haha… Neonfarvet dødningehoved, arg… Men måske en lille blomst eller noget. Eller den scrunchie jeg har talt om før!

Det mærkeligste jeg nogensinde har set! Chokolade med chips i?

Jeg skulle lige til at betale i Føtex, da de der lå og fristede sarte sjæle i køen. Jeg kan ikke finde ud af, om det er genialt eller galt. Mest det sidste tror jeg (især da jeg med småt læste 33 % kakaoindhold – det er ikke møjd), men alligevel var jeg sært tiltrukket. Jeg købte dem dog ikke (selv om det er en af mine favoritchips, ha!).

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Mine yndlingsmænd fra den danske rapscene (udover Emil Simonsen, hvem har ikke et blødt spot for ham? Jeg spørger bare).

Jeg var til min 3. Benal-koncert i weekenden, og det var SÅ godt. Hvis I ikke kender dem, så hedder de Benjamin og Albert. Albert er bag knapperne og den primære producer og Benjamin er den vildeste lyriker. Det er klart dét, jeg falder for. Han er så vild med en pen. Det er next level og slet ikke beskidt eller dum rap, som så meget andet. Det her er for lækkert (og så vandt de jo også hovedprisen til P3 Guld for nyligt – det er ikke kun mig, der siger, de er nice).

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Når mopser møder mopser. Det er det mest NUTTEDE.

De kan nærmest genkende hinanden på kilometers afstand og når de så finder hinanden, så har de præcis samme mimik og bevægels og pludselige ryk og møffen med måsen. Det er SÅ cute at se på.

Jeg kan anbefale igen-igen en tur i Bernstorff Parken. En park der i sin tid blev skænket til byens hunde (og deres ejere). Hunde må løbe frit i hele parken, og det er så fedt at se hundenes glæde, når de jerner af sted i det høje græs.

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Mit lille break forleden. 

En del af min kom-ned-i-gear-pakke. Jeg besøgte PureSenses på Østerbro, efter jeg havde set Emily besøge stedet. Jeg fik en kombination af zoneterapi og ansigtsbehandling. Så rart at tænke en beautybehandling som en mere holistisk og helhedsoplevelse. At det ikke bare er at komme cremer i hovedet men også give kroppen opmærksomhed gennem zoneterapi. 

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Soundtracket! 

Jeg havde denne her sang på hjernen HELE sidste uge, haha! I så det måske på min instastory? Jeg kunne simpelthen ikke slippe den, men hold op, det var også hyggeligt at dimse rundt med den på fuld smadder.

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Og så bliver jeg bare så glad for feedback fra jer. Virkelig!

Når I skriver efter at have prøvet ting, jeg har anbefalet eller nævnt. Når I prøver jer frem eller er glade for et særligt fokus. Det kan godt være lidt osteklokke-agtigt at have en blog. Jeg anbefaler til højre og venstre og skriver døre op og stolper ned om alt muligt forskelligt. Men når I faktisk prøver nogle ting af eller har fået lidt at tænke på efter mine indlæg. Det er det FEDESTE. Derfor varmede denne her besked mig virkelig også.

Emma har jeg skrevet med før på insta, så jeg kender lidt til hendes historie. Hun er i kræftsystemet og blev så glad ved mit fokus på Look Good Feel Better. I kan i øvrigt følge hende på insta, hvis I vil se hendes smukke ansigt og få serveret en masse power og inspiration fra en ung kvinde.

Hverdagsglimt, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Min far laver bedre latteart end mig, haha! Jeg blev så glad af den der kop kaffe, at den måtte forenes.

Det mindede mig om at få madpakker som barn. Jeg har altid været velsignet med forældre, der prøvede virkelig ihærdigt for at få mig til at spise madpakkerne. Små hilsner på servietten, en smiley på et hårdkogt æg. Rødbeder på leverdrengen skåret ud som små hjerter. Det er REN kærlighed til sine unger.

Jeg var så heldig. men jeg var sgu også lidt utaknemmelig. De fleste dage spiste jeg madpakken, men jeg drømte jo bare om at få lov til at gå i kantinen og købe Cup Noodles med kantinemærker ligesom de andre. Tænk hellere at ville det crap (udover at Cup Noodles med kyllingesmag stadig er BOMBEN) end mine forældres madpakker gjort i omsorg en sen aftentime. Tsk tsk…

Jeg husker, da jeg var helt lille, så nænnede jeg ikke at smide mine madpakker ud, når jeg ikke spiste dem. I stedet lagde jeg dem i mit skab mellem tøjet – indtil min mor opdagede dem (der må have lugtet så besynderligt på mit værelse). Jeg kunne simpelthen ikke lide at smide dem ud, men jeg ville heller ikke spise dem (no wonder, jeg var virkelig undervægtig i mange år). Igen, tsk tsk tsk…

***

Loads of small moments from the last week. My father’s attempt to create latte art – better than what I do, reminding me of my lunch boxes in school back in the day. My parents have both tried SO hard to make me eat my lunch. They’d write me little notes on a napkin, a smiley on my hardboiled egg, cut my pickled beetroot out into little hears on my paté sandwich. All that love and effort and all I dreamt of what going to the canteen with all the cool kids, haha! Rude, I’d say. Also a bit of text sent from my 6-year-old niece with loads of emojis – the love that went into that text. So cute. AND the soundtrack from last week with Dionne Warwick and co. And pugs meeting pugs – the best. They always recognize each other. So cute. Really.

43 kommentarer

 1. J. siger:

  Cup Noodles <3 Jeg gik også på NGG og fik lov at købe i kantinen om fredagen (eller var det mon kun hver anden fredag, nå pyt). Men at vælge mellem Cup Noodles og frikadellefluten var svært – og så træstammen til dessert. Shit noget sygt mad egentlig at servere i en kantine, hah! Den var altså ikke gået i dag – og da slet ikke sådan en sandwich om aldrig har set skyggen af noget grønt 😀

  1. Haha, den frikadelleflute var så forfærdelig. Men forfærdelig spændende og god, når man nu aldrig fik lov til at købe den… Jeg husker også da de begyndte at sælge pizzaer fra La Luna. Der var en dreng i min klasse, der altid købte en hel – det var jo helt vildt frås til sådan et spisefrikvarter. Og jeg var død-misundelig…

   1. Cathrine siger:

    Masser af thousand island, masser af Iceberg og så frikadeller fra frys. Ad.
    Jeg elskede det kvarte stykke pizza fra La Luna. Det kostede en 10’er såvidt jeg husker? Ellers købte jeg en cup noodle til 12 kroner, et flute til 4 kroner (havde lært at man får brød til suppen hjemmefra) og så 6 kroner for en træstamme. Så skulle jeg kun lægge 2 kroner af egne penge til mine kantinemærker og så var jeg godt mæt. KH

 2. N siger:

  NEJ hvor er det sjovt (og pinligt)!! gjorde det helt samme med mine madpakker, indtil mine forældre fandt en masse mugne madpakker på mit værelse og troede jeg havde en spiseforstyrrelse. jeg kunne heller ikke lide bare at smide dem ud 🙈 så mærkeligt altså

  1. Cathrine siger:

   Haha, THANK GOD jeg ikke var alene om det! I alle de år har jeg skammet mig – men nu kan jeg se, vi var flere utaknemmelige børn med hang til dårlig samvittighed, haha! KH

 3. Stine Lund siger:

  Haha. Jeg var også den undervægtige type, der dog både smed madpakker ud OG gemte dem på værelset. Gud, en kamp min mor havde med mig. Utaknemmelighed! Tsk.

  1. Cathrine siger:

   Ahmen altså… Min mor prøvede alt muligt – ciabattabolle fra bageren med mortadella i. Pastasalat med dressing on the side. Og alt jeg ville var at købe mad i kantinen. KH

 4. T siger:

  Vil du ikke lave et indlæg med fin hårpynt?
  Jeg har haft en meget ærgelig hårmodelsoplevelse ved Gunbritt og leder pt. efter klæder til at skjule frisuren. Garderoben tæller allerede velourhårbånd, velourturban og diverse andre hårbånd men det skal jo varieres 👊🏼

  1. Cathrine siger:

   Det var da en god idé! Jeg skal se, hvad jeg kan finde på! KH

 5. Helt på linje med GRL PWD, female empowerment og alt det der, men JA, det er så skønt og maskulint, når min mand passer på mig og vores børn. Når han gør ting for os, når han – som du siger – bakker med en hånd på nakkestøtten. Helt enig! <3

  1. Cathrine siger:

   <3 <3 <3

 6. Tina siger:

  hah! Dør virkelig over, at du har lagt dine uspiste madpakker i skabet. 🤣

  1. Cathrine siger:

   Mærkelige barn, I know! Meget lidt gennemtænkt… KH

 7. Sara siger:

  Haha! Hvor er det skægt, at vi er så mange der har gemt gamle, klamme madpakker på vores værelser fordi vi ikke lige nænnede at smide dem ud. I mit tilfælde ville jeg ikke gøre min mor ked af det når jeg nu vidste at hun havde brugt tid og energi på dem, men de der toasts og knoppers man kunne købe på skolen var bare lige en tand mere spændende. 😂🙈 Når man tænker tilbage, så er det simpelthen bare så klam en tanke at have gemt mugne madpakker inde i sit skab – yirks! 😂

  1. Cathrine siger:

   Det er så grineren! Det var præcis også min tanke – jeg havde så dårlig samvittighed, nu jeg vidste hun havde stået der så sent og smurt madpakker. Men nøj det er klamt, haha! KH

 8. S siger:

  Totalt irrelevant, men hvad lavede du efter gym? Havde du sabbatår og arbejde eller hvordan? Og hvornår flyttede dig og Adam sammen? 😊

  1. Cathrine siger:

   Jeg havde ét sabbatår, lidt tvungent, fordi jeg fik standbyplads. Og der arbejdede jeg som eventpige og booker på bureauet. Super random men ret sjovt og lærerigt. Vi flyttede sammen efter vi begge havde boet ét år i byen, så tilbage i april 2009. Vi flyttede begge ind til København, sommeren 2008. Så vi har snart boet sammen i ti år!K H

 9. Tina KH siger:

  Hold op en travl dame du er.
  Smuk ser du ud i rødt, det klæder dig virkeligt:-)
  Maja er også virkelig dygtig til det med kager, følger hende også.
  Ønsker dig det bedre i kroppen og nyd efteråret!

  1. Cathrine siger:

   Tak Tina, du er sød 💜 KH

 10. Ellen siger:

  Ved du om man kan købe det fine armbånd fra resume nogle steder?

  1. Cathrine siger:

   Hårbåndet? Det er et showpiece, jeg har hugget 😹 Men jeg har skrevet til dem og sagt, de burde sætte det i produktion! Det undersøger de nu! KH

   1. Ellen siger:

    Ja hårbåndet, det gik lige lidt stærkt 😊
    Giv endelig lyd hvis du hører om de sætter det i produktion, det er så flot 😍
    Tak!

 11. A siger:

  Tænk engang – så kan man læse med her og finde ud af, at det man gjorde som barn som var virkelig mærkeligt, åbenbart er helt normalt, hahaha 😀 Jeg gemte også mine madpakker bagerst i skabet og andre steder 😛

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, er det ikke herligt? Fællesskab ftw! Herinde nedbryder vi tabuer 😹 KH

 12. Cecilie Lykke siger:

  Den choko er altså mega Nice! I Norge har vi noget som hedder SMASH, som er bugles sombreros med salt overtrukket i chokolade. Det er seriøst lækkert og mærkelig på samme tid 🙂
  Og det med at være medpassager er keg så enig i. Intet mere macho end en god (og lækker) chauffør.

  1. Cathrine siger:

   Fy fan! Det lyder sygt lækkert. Bugles er nok min YNDLINGSchip, ELSKER dem! KH

 13. What! Jeg synes også, jeg husker at nedrivningen af Palads blev fejet af bordet. Det håber jeg inderligt! Bliver sgu så glad i låget over de farver i bybilledet😊

  1. Cathrine siger:

   Altså, det var det sidste jeg hørte. Jeg håber ikke, jeg tager fejl. Jeg ELSKER den bygning! KH

 14. Simone siger:

  Så må man jo lige spørge hvilken læbestift du har på i den røde trøje? Den er fin! 👌🏻

 15. Nina Skov siger:

  Skægt, at du også får sug i maven, når Adam kører! Troede bare, at det var mig, der var sådan lidt pigefjollet 😉
  Elsker hånden på nakkestøtten, når han bakker – eller når han kører med én hånd for at holde mig på låret med den anden <3
  Jeg blev også kørt til gymnasiet af ham i 3. G – der for 11 (!) år siden. Måske er der en sammenhæng der?! Vi bliver kastet tilbage til nyforelskelsen, ha ha 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det kan godt være det er minder om en fjern og kærlig tid? Sådan ungdoms-looove… SÅ dejligt i hvert fald! Kh

 16. Camilla siger:

  Jeg kan ikke finde hårbøjlen, er det muligt med et link?

  1. Marie siger:

   Jeg er også interesseret I, hvor den hårbølje kan købes henne… Kan heller ikke finde den på nettet 🙂

   1. Cathrine siger:

    Jeg har hugget den! Det er egentlig et showpiece – det vil sige produceret til et shoot. Men jeg har happet den. Jeg har dog skrevet og spurgt kvinder bag Resume om den kommer i produktion! KH

 17. Tea siger:

  Seriøst – chips og chokolade-kombien holder! Dog kun i Norge, hvor de har nogle bugles-agtige af slagsen, kaldet smash. Prøvede den Kims-variant du har med her, og man kunne virkelig ikke smage chipsene, kun noget hvinende sødt med en anelse knas. En anti-anbefaling herfra!

  1. Michala siger:

   De der chokolade-bugles er SÅ gode, dem spiste jeg mange af da jeg boede i Norge!

   1. Signe siger:

    Måske et lidt farligt tip, men jeg spottede Smash i Tax Free i Kastrup lufthavn sidst jeg var der…

    1. Cathrine siger:

     Whhhaaat Signe! Nu er jeg nødt til at tage ud og rejse. Fortæl mig HVOR i taxfree? KH

 18. Cecilia siger:

  Hvilken læbestift har du på, på billedet med den røde sweater? Den er super lækker!

 19. Nynne siger:

  Chokoladen med chips vil jeg virkelig ikke anbefale. Havde selv glædet mig sådan da jeg så den ligge den nede i Netto, men blev svært skuffet da den skulle spises.. Der er kun bitte små stykker chips i, så det eneste ved den er bare at den knaser, også uden at være salt 🙄 Lidt ligesom at spise chokolade med krokant eller noget i den stil. Det lyder ellers genialt, for de chips er noget af det bedste jo 😋😋

  1. Cathrine siger:

   Jeg tænkte sgu nok, at kvalien er for ringe. Selv om ideen jo er genial. De burde hæve niveauet. KH

 20. Signe siger:

  Hej Cathrine,
  Hvor er din læbestift fra? Så fin på billedet med den røde sweater 🙂

 21. Anna Mangor siger:

  Jeg er ENORMT interesseret i en opskrift til dine killer-popcorn!
  Det er min yndlingsspise men har endnu ikke fundet nogen der slår mikrobølgepopcorn …

Send en besked