Top

Hverdagsglimt

10.07.2018
Skabt af Cathrine

Verdens længste sommer nogensinde, og den fortsætter bare. Det er så dejligt, så dejligt! Selv om mine fingre hæver så meget op, at jeg knapt kan få min forlovelsesring af, så er det bare med at lade batterierne op. Og det gør jeg generelt, lader batterier op fortsat.
Nej, det er ikke 100 % ferie, men det er måske 60 % ferie pt. Lidt arbejde hver dag men så godt som ingen møder. Men jeg får heller ikke alverdens mails – der er ro på. Og fra på søndag og et par uger frem; 90 % ferie. Måske når jeg at planlægge lidt indlæg? Måske gør jeg ikke? Måske siger jeg hej dernede fra, måske gør jeg ikke. Vi får se.
Her er en masse gode stunder fra sidste uge.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

På vej til søde venner, der lige har købt lejlighed og har gang i et GIGANTISK renoveringsarbejde – det er så sindssygt spændende. Lasten med mig er blomster og brød og med den der ternede dug, jeg har på, så ligner jeg næsten en picnic, haha! Og mine stænger ser næsten brune ud! Det bliver de ellers sjældent. Det kan også tænkes, det er lyset. Meget vel faktisk. Se det tilfredse lille fjæs; sommerdagene er gode ved os. 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Det her er det rareste, rareste sted. Jeg kan virkelig varmt anbefale yoga hos Hélt. Nej, det er ikke høj puls – men det må man helst heller ikke. Man skal kunne samtale under træning. Men det giver rum i mit hoved. Og når mine ti klip er opbrugt, så tænker jeg at købe ti nye. Selv om jeg også stadig er aktiv i Senses i et eller andet omfang, så er det en gave med træning målrettet gravide, det kan jeg godt mærke. Især nu det hele begynder at fylde mere.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Hvad der blandt andet indgår i 60 % ferie – gode morgenmadsoplevelser med Adam. Det gør vi så sjældent. Selv i weekenden bliver vi sådan lidt effektivitetstænkende; “ej, så er hele lørdagen gået med det. Og vi skal også nå…”. Nu gør vi det. Også selv om vi bruger nogle gode timer på det – måske netop derfor. Og det her er en glimrende vaffel fra Hotel Sanders.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Apropos fine pakker i sidste uge, jeg købte et par små udsalgsting og sutteflasker fra Böf i sidste uge og se nu lige igen, hvor fin indpakningen er. Sådan får man det sgu aldrig serveret fra H&M og Asos, hehe… Jeg ønsker mig voksenindpakning i samme liga, tak.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg kan godt fornemme, at der er mange tanker omkring fødsler – ikke kun hos mig men også jer. Det kommer også tydeligt frem i indlægget fra i går, hvilket jeg i øvrigt er meget taknemmelig for foregår i en så fin tone. Jeg ved, det er et springfarligt emne, fordi meningerne er så delte. 

Men til de der er mere nysgerrige omkring fødsler, vores stigende brug af igangsættelser og andre indgreb og måske også generelt vores vestlige tilgang til medicinens verden, så kan jeg varmt, varmt anbefale at læse Hanne Dams Giv kvinderne fødslen tilbage. Den udkom sidste år og er derfor ganske opdateret og har både jordemødre, kvinder der har født, fødselslæger og andre relevante personer med. Bogen går undersøgende til værks og er hamrende spændende!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg er meget glad for stretch og de få ting jeg har købt i str. 38 pt. Jeg kan godt fornemme, hvilken vej det går, og der er sørme mange kjoler i skabet, som jeg fint kunne passe for en måned siden, uden stoffet trak i knapperne, men som nu ventilerer lidt rigeligt i navleregionen, hehe… Jeg er klar til to uger i badetøj og pool.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Genialt koncept, selv om den lider i varmen. Det er ned med isen i en fart, kan I godt se. Croissant og kaffeis møder hinanden i fin forening hos Andersen & Maillard. Der er så mange af jer, der sendte mig den som et must på insta, så nu skulle vi da prøve, hehe… Endnu en ‘check off’ på Adams og min sommerliste. Sørme lækkert!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Vi får også checket praktisk ting af! Vi har fået bestilt skabslåger til vores skab – ENDELIG. Seriøst, ens tøj bliver SÅ støvet af åben garderobe. Walk-in closet, nej puha nej, haha! Hvem vil dog have det (okay, hvis jeg blev tilbudt – haps!). Nu skal vi bare vente 6-8 uger på et par powder-farvede låger i linoleum (vi endte med Basis fra Reform på vores PAX-skabe). Det taaaager sååå laaaang tiiid at komme på plads, og jeg ved mange af jer er nysgerrige og gerne vil se mere bolig. Men, det kommer!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Vi havde også vores forældre til grillfest på terrassen – vi har ikke inviteret forældre på middag siden efter brylluppet, hvor vi holdte ‘tak-for-hjælpen-middag’. Det var på tide, og også så dejligt at ikke at have en masse småunger omkring benene – så længe det holder endnu. Bare at være voksen-sammen. Jeg kan godt blive lidt stolt over at have et hjem, der kan have forældre på besøg. Jeg ved ikke hvorfor, men det der med at give tilbage til dem, der har givet mig så meget. Det er den dejligste fornemmelse.

Vi havde en del pølser fra frys efter vores pølsefest, og så havde vi hentet forstærkning fra Mash i Bredgade, som smagte sindssygt godt. De er pebrede i prisen, men WAUW en anden grilloplevelse man kan få, når man køber godt. Og selv en pølle ser brandgodt ud på det der bord, gør den ikke?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Et styks grinebider. Jeg regner med at min lejer ser nøjagtig sådan ud i fjæset, når han kommer ud. Krøllet og grinende. Det må han gerne. Jeg graver pt. dybt i skabet for at finde gamle sager frem, jeg kan passe og den der sag er en gammel Custommade-kjole købt på lagersalg. Den holder stadig!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Når AC inviterer på casual dinner I haven – så får man sådan et overflødighedshorn. Det er helt vildt – og lækkert. En god aften på sommergræs med lyskæder, hvidt brød, ost og ondt i maven til følge. Man får som fortjent.

2 kommentarer

  1. Trine siger:

    Hej Cathrine! Hvor er din alt for fine, blå taske på det første billede fra? Den vil jeg meget gerne eje 😍

  2. Eva J siger:

    Et af de indlæg jeg elsker mest

Send en besked