Top

Hvilke beautyprodukter køber jeg i lufthavnen?

01.07.2018
Skabt af Cathrine — Annonce

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on
Jeg tæller dage og næsten timer til, at vi tager på vores sommertur til Italien. TO uger, og så sidder vi ved Comosøen på en lille terrasse med udkig til vinranker og en pool (det var nummer 1 på ønskelisten; poolen). Jeg glæder mig – især efter jeres virkelig mange vidunderlige tips i det her indlæg. Call me by your name-ferien er inden for rækkevidde. Gelato til mig og spritz til Adam. Yesss please! Alt det bedste kommer fra italien, ikke? Pasta, pizza, mortadella, primadonna, straciatella, Miu Miu, Eros Ramazotti. Jo, jeg er frankofil, først og fremmest, der løber uden tvivl fransk brie i mine årer. Men Italien er nu slet ikke så ringe endda.

annonce i samarbejde med Copenhagen Airport

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on
Og ferien starter allerede, når vi sætter alarmen hjemme og forlader huset for at gå mod metroen. Når man sidder der med alt pakket, i en metro der ruller – stadig med alle eventyrerne foran sig. Det er og bliver det bedste. Så kan man ånde lettet op. Især hvis man er i god tid. Det er ikke altid det lige sker for os. Sjældent faktisk – og det skal vi lave om på. Sidste gang vi rejste, da vi skulle til Paris, så endte vi med at sidde i den mest vanvittige kø i halvanden time eller så på vej ud af Vesterbro. Min mor tilbød at køre os – og vi nåede ud i lufthavnen 35-40 minutter inden afgang. Men vi kom sørme ombord! Fuld af stresshormoner i kroppen og sved i krydderen, mega træls. Reminder: Tag altid metroen – lige til døren. Tag af sted i god tid, så man har tid til den kaffe og den lille ose/shoppetur i Taxfreeshoppen.
Denne gang skal vi gøre det anderledes ustresset. Komme derud i god tid – især fordi lufthavnen jo er så nice – der er så mange gode kaffe-, mad og shoppingmuligheder! Det skal der være tid til. Københavns Lufthavn udvider i øvrigt med et kæmpe nyt område med endnu flere butikker og restauranter. Indenfor de næste to-tre måneder åbner Arket, Wood Wood, Oh! By Kopenhagen Fur, Mulberry, Perchs Tehandel, LêLê, Mikeller, Cocks and Cows, Tapa del Toro og meget meget meget mere. En kæmpe upgrade – de her ‘verdens bedste lufthavn’-priser de før i tiden har vundet. De er indenfor rækkevidde igen!
rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on
Tidligere på ugen var jeg inviteret til en form for opvarmning i lufthavnen. En lille tur i Taxfree-shoppen og en frokost på den mest miljøvenlige ‘flyvetur’, jeg har haft endnu – vi blev nemlig på jorden, hehe… Det var meget gennemført – og i øvrigt ret skørt at få lov at se mig selv, Sus og MM hænge på absolut alle plakater og skærme derude. Det havde jeg ikke lige fanget, vi skulle, i hvert i fald i den mængde i forbindelse for mit ‘ambassadørskab’. Mega sejt og virkelig syret. Flere af de ansatte gerne ville forklare mig om det nye Looklab – det spritnye beautyområde, hvor man kan få lagt makeup inden afrejse – hvad det kunne osv., hvortil jeg måtte svare høfligt “jeg ved det godt, det er mig, der er på videoerne i Looklab”. Der kører nemlig en række DIY-videoer, hvor man kan få tips og tricks til makeuppen – jeg er på den ene. Jeg følte mig lidt hovskisnovski, hehe…
rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on
Hjemmefra havde jeg bestilt varer, som jeg hentede i Click+Collect – og jeg vil lige dele, hvad jeg plejer at købe i lufthavnen!
Rudolph Care er altid på min liste, da der jo er noget at spare i Taxfreen og flere af produkterne derfra kan godt være lidt pebrede – men alle pengene værd. Jeg købte en stor bøtte ‘Mommy & Me’-balm, som jeg nyder at smøre både mave og brystet ind i hver morgen. Der ryger altså lidt hver dag, men det er også den lækreste fede creme. Om man faktisk kan forebygge strækmærker ved at holde huden elastisk, er der så mange meninger om. Men om ikke andet er det et rigtig dejligt bonding ritual med min babyven. Derudover køber jeg også deres bodylotion, som jeg ynder at mikse med deres bodyoil, 1:1. Så er min krop gennemfugtet hele dagen igennem.
En anden ting jeg altid, altid køber er Cliniques mascara Lash Power Mascara (som kun koster 79 kroner i lufferen – virkelig en god pris!), som jeg har talt om flere gange gennem bloggens levetid. Selv om den pt. er begyndt at få lidt konkurrence fra Glossiers Lash slick, så kan den stadig noget ingen anden mascara kan på mig – blive siddende, heeeele dagen. Den skal nemlig tages af med lunkent vand. Og det mener den ret seriøst. Hverken regnvejr, sved eller kradsbørstig makeupfjerner får den af. Kun 37 grader varmt vand. Det er stadig en kæmpe vinder for mig – jeg ender altid med mørke render lige under øjet med almindelige mascaraer.
Nu bruger jeg som oftest solcreme fra Avène og Rudolph Care, men jeg havde lyst til at ryste posen og prøve noget andet. Så jeg bestilte også en solcreme og en aftersun fra Beauté Pacifique, som jeg endnu har tilgode at prøve. Jeg oplever nogen gange RC’s solcreme afsmitte på tøjet, og jeg har svært ved at få det af igen. Så nu ser vi, om det er en generel solcremes fare eller hvordan. Og nu vi stadig er ved Beauté Pacifique, så fik jeg købt Super3 Booster, som er en A-vitamin-creme, som jeg tænker at begynde at bruge til oktober. A-vitamin er en super ingrediens med henblik på ældningspleje i mangel på bedre ord (jeg synes, anti-age er så negativt klingende). A-vitamin booster kollagendannelsen i huden, som ellers falder med alderen. Men det er noget virksomt noget – og huden kan godt være sart i forbindelse med graviditet – og ligeså når man begynder med A-vitamin, så jeg venter lige en 3-måneder på at begynde. Beauté Pacifique har to varianter – den i almindeligt ‘håndkøb’ er den milde variant. De har også en stærkere A-vitamin-creme, som kan findes hos skønhedssaloner.
… Og når ja, så bestilte jeg også en kæmpe pakke Kinder, for lidt sødt skal der til, så cremerne har noget at arbejde på. Sukker er en glimrende fjende til huden har jeg hørt, så så kan jeg rigtig se, om det hele virker! Hehe…
rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on

Tre damer helt forundret over at vores photobooth billede kom op på skærmene – alle kan i øvrigt starte ferien med et lille billede i photoboothen.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on

Mette-Marie, Chris og jeg – vi skulle lige have et minde med hjem hver.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on

Hehe, virkelig skørt – tadaaa! Dobbelt op! Det er her, man kan lægge makeup inden afrejse

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on
rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, CPH Airport, Looklab, The journey is on

Emily var der også – og i bedste landsholdsånd supportede de begge de rød/hvide! Danmark skulle spille om aftenen – og det gør de jo igen i dag!

12 kommentarer

 1. Rebecca siger:

  Hej Cathrine! 🙂
  Måske du er taxfree ekspert nu – jeg har faktisk aldrig helt fundet ud af, hvornår det er, man kan købe taxfree. Altså om det gælder ligemeget hvilken destination, du rejser til. Jeg har nok lidt tænkt, det kun gælder, når man skal rejse uden for Europa 😉 kan du kaste lys over sagen?

 2. Jeg elsker også at være god tid i lufthavnen, det er hyggeligt at tulle rundt derude, og så er ferien ligesom i gang 🙂

 3. Maria siger:

  Åh ja. Det problem har jeg også med Rudolp solcremen. Så træls altså. Var ellers så glad for den sidste sommer. Men i år (hvor jeg går i lysere tøj), har jeg fået ødelagt flere ting 🙁
  Jeg kan varmt anbefale Änglemarks Sunlotion som alternativ. Den er lige så let at smøre ind som Rudolphs, har alle de rette labels (Nordic ecolabel, astma-allergi), smitter ikke af og funker bare på alle planer. Og så koster den 75 kr. for 200 ml. og 35 kr. på tilbud!

  1. Emma siger:

   Hvor er jeg glad for (og måske også lidt ked af 🤪) at læse det med solcremen fra Rudolph Care, for det er det, jeg har købt i år, og jeg går rigtig tit i lyse kjoler. Så den kombi tør jeg da ikke bruge. Satans 😬 Men godt jeg kunne læse det her inden 🙈

 4. Jeg ser også altid frem til at tilbringe lidt tid i lufthavnen før afrejse. Ud over alle butikkerne er der så mange spændende mennesker at kigge på. Ferien starter absolut længe før man rammer sin destination.

 5. Tanja siger:

  Ift metroen skal man helst også være i god tid. Der var problemer (og dermed forsinkelser) med metroen, heldigvis da jeg skulle hjem fra lufthavnen og ikke dertil, her i onsdags.
  Jeg lagde desuden mærke til ude i lufthavnen at Perchs tehandel er åbnet derude 🙂

 6. Nicoline siger:

  Jeg elsker at skulle i lufthavnen og på trods af, at jeg efterhånden har set alverdens lufthavne, så er og bliver Kastrup min absolutte favorit. Og jeg skal altid have alt muligt med derfra.

 7. Linnea siger:

  Ej, du ligner VIRKELIG Carrie Bradshaw på dobbelt-op billedet!

 8. Julie siger:

  Hvor er dine fine sko på første billede fra?

 9. Julie siger:

  Ved du mon, hvor Christina Dueholm har købt sin kjole henne? 🙂

 10. Fie siger:

  Hej Cathrine
  Dejligt indlæg. Jeg bliver helt ked af, at vi som vanligt skal flyve på sommerferie fra Jyllands hovedstad, Hamburg. 😁
  Jeg tænkte på, om du måske kunne skrive lidt om dine overvejelser med at skulle rejse i Italien som gravid?Jeg venter selv en dejlig lille dreng til efteråret, og vi har netop bestilt rejse til Sardinien. Måske fordi jeg har kæmpet længe for at blive gravid, er jeg så bange for at gøre noget forkert, og specielt for at komme til at SPISE noget forkert og få listeria eller toxoplasmose eller what not 😖.
  Jeg ved godt, at Italien ikke ligefrem er et u-land, men gør du dig nogle tanker mht. rå æg i gelato, ost i alverdens afskygninger osv?
  Kh den lidt hysteriske gravide. 😉

 11. Malene siger:

  Hej catrine.
  Wow, den mascara er billig, men linket virker ikke? Og det er lige den mascara jeg ALTID bruger!
  Koster den altid 79 i lufthavnen eller var det bare da du skrev indlægget?

Send en besked