Top

I kampen mod strækmærker!

28.03.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Må jeg lige have lov til først at sige WOW! Jeg har rundet 50.000 views i dag, altså talt sammen fra jeg startede i november. Det er sejt, og lige nu er den lille blogbaby i fuld vigør, selv om fødslen var lidt træg, sådan er det jo! Men WOW hvor er I vidunderlige, at I sådan har lyst til at følge med og ikke mindst kommentere så herligt meget, som I gør. I er og bliver de bedste, jeg kunne tænke mig.

Nu til det det skal handle om. Kender I Bio-Oil? Jeg har læst lidt om olien hos mine yndlingsdåser, nemlig PUDDERDÅSERNE. Jeg har, siden jeg var 10-11 år, haft strækmærker på hofterne. Siden er lænd, lår, knæ fulgt med. ÅH hvor har jeg været ked af det. Først fik jeg, som skrevet, dem på hofterne – og da jeg var lille, var jeg sikker på, at det var fordi, jeg tit kom til at “hænge” på den ene hofte (sløv teenagepose, hvor man hænger skævt på den ene hofte, you know?). Jeg troede simpelthen, at huden sprækkede, fordi jeg tit stod sådan. Bl.a. for at blive lidt lavere – jeg var hovedER højere end alle andre i klassen i de fleste folkeskoleår. Fjollet at tro stillingen skulle gøre forskellen, yes. Men hver gang jeg tog mig selv i at hænge på den måde, så tænkte jeg “fy, fy skamme, det er din egen skyld”. Men jeg blev både ældre og klogere.

Jeg voksede voldsomt i en meget ung alder (vi taler 15 cm om året eller sådan noget), og jeg var done med det som 13-årig. Det har min hud selvfølgelig ikke kunnet følge med til, så jeg fik alle de små ar. Godt nok er de lyse og i og for sig “fine” (altså tynde) – men i mit hoved var der ikke så meget fint over at have dem. Jeg har virkelig gjort alt, hvad jeg kan for at dække dem til gennem årene, men man kan jo ikke gå i lange bukser hver dag resten af livet. Og det dér med konsekvent at købe meget brede badebukser grænsende til badeshorts bliver også træls.

Efterhånden med alderen er jeg blevet lidt mere ligeglad, men hvis jeg kunne slippe af med dem, ville jeg da være lykkelig. Nu har jeg fulgt Pudderdåsernes råd og købt den her Bio-oil. Katja har haft nogle ret vilde resultater, som I også kan se i indlægget. Jeg ved ikke, om den kan gøre noget ved lyse strækmærker og det forholdsvis store ar, jeg har efter blindtarmsoperation på maven. Måske? Det er forsøget værd.

SÅ her starter altså mit forsøg med bio-oil, jeg får A til at tage en masse billeder før, jeg går i gang, og så må I hænge på en 2-3 måneder, eller hvor lang tid det tager, og så viser jeg resultatet!

16 kommentarer

 1. Kat siger:

  Hej Cath, nu har jeg brugt bio-Oil i 2mdr og kan allerede se fremskridt, så smør smør smør…
  Knus fra den anden Kat, og hils A og the fashion dog

 2. Sara Hjerming siger:

  Det er sgu modig, at du bringe emner som dette på banen. Strækmærker er nærmest mere tabubelagt end hårvækst. Jeg har selv et par strækmærker på maven efter min graviditet og selvfølgelig på hofter fra teenager årene, men jeg er ligeglad med det. Det er et eller andet sted bare kvindeligt, og viser som du siger, at kroppen på et eller andet tidspunkt, er vokset hurtigere end hudene kunne klare. Jeg var engang assistent til et Tommy Hilfiger modeshow, og jeg fik et kæmpe chok (jeg var måske 14 år) – selv de tyndeste, labreste modeller havde strækmærker OMG! Jeg var sikker på, at jeg var den eneste der havde dem, og at det udelukkende var fordi jeg var småbuttet. Generelt synes jeg, at kvinde har alt for meget selvhad. De smukkeste, slankeste piger jeg kender, er aldrig tilfredse med dem selv. Hvordan skal man så kunne være tilfreds som en str. 40/42? Jeg går i moderigtigt og trendbaseret tøj, men jeg vil aldrig komme til at ligne en catwalkmodel. Tilgengæld har jeg en fantastisk datter og en skøn kæreste, som værdsætter mig. Dette må da vægte højere end hårvækst, strækmærker, bylder i røven, indgroede hår i bikinilinjen etc.

 3. Laura G. siger:

  Glæder mig til at se om det hjælper, for de strækmærker er nu engang bare ikke det man allerhelst vil vise frem =/

 4. Charlotte Skovhuus siger:

  Jeg følger lige med her. Har så mange strækmærker og jeg har virkelig overvejet Bio-oil! Jeg har også læst, at pudderdåserne har haft gode resultater 🙂
  Held og lykke med det!

 5. Laura siger:

  Uh, det glæder jeg mig til at følge med i:) Har det også på lår og hofter af samme grund som dig, og selvom man lærer at leve med det ville man jo hellere være foruden!

 6. Camilla siger:

  Wow!!! Hvor har du købt den?? Hvor meget måtte du slippe?? Og jeg er klart på!! Har også mærker på siderne og lænden, jeg fik dem da jeg var omkring 12 år, og det er som sagt ikke fordi jeg stak i vejret;-) you know! Da jeg var gravid, læste jeg at strækmærker kom pga homonelle forandringer.
  /Camilla

 7. Åh hvor dejligt at høre! Jeg er spændt på resultatet 🙂 Knus til dig, C og baby V

 8. Også mig, jeg har accepteret dem, men hvis jeg kan slippe, ville det altså være vidunderligt 🙂

 9. Tak Charlotte, hæng på for resultat 🙂 Jeg har selv bygget forventningerne op efter at have læst Katjas indlæg, men nu må vi se 🙂

 10. Lige præcis – jeg har også accepteret dem, men hvis man nu kan slippe, vil det da være vidunderligt 🙂 Hæng på for resultaterne!

 11. I Føtex og jeg måtte ligge omkring 110,- kroner, men den kan også findes på nettet og i Matas. Strækmærker skulle også være genetisk betinget – så der er vist mange faktorer, der spiller ind. Du skulle virkelig tage at læse Katjas lange indlæg hos Pudderdåserne 🙂 Pøj pøj!

 12. Ja det er også meget tabubelagt. Jeg husker også, at jeg som yngre lade mærke til, at selv topmodellerne havde arrene. Det hjalp dengang lidt på selvtilliden. I virkeligheden hvis vi talte mere højt om vores fejl, så ville vores selvtillid stige! At opdage at vi alle kæmper med det samme, hår, bylder, bumser osv. Mindre selvhad hele vejen rundt!
  Jeg vil også sige, at jeg egentlig har accepteret mine strækmærker, men hvis jeg kunne slippe, så ville det være skønt 🙂
  Mega sej kommentar Sara, og jeg er så enig, vi skulle egentlig alle sammen tage at fokusere mere på de vigtige værdier i livet og ting, der oprigtigt gør os lykkelige!

 13. Caroline siger:

  Super godt indlæg! Jeg læser ikke med hos Pudderdåserne, så jeg havde ikke hørt om Bio-Oil før – men resultatbillederne derinde er jo helt fantastiske! Jeg vil helt klart også prøve det af. Har for længst accepteret mine strækmærker på lårene, men derfor måtte de da godt være mindre synlige – særligt hvis der ikke skal mere til end at bruge lidt olie.:)

 14. Camilla siger:

  Det gør jeg:-)

 15. Ja det lader til at være et mirakelprodukt, så jeg er spændt på, om den kan gøre noget for mig 🙂 jeg tænker også ligesom dig, hvis man kan slippe, vil det da være super, ellers så har jeg også som du accepteret tilstandene 😉

 16. […] at jeg læste det her indlæg hos den søde Cathrine Rockpaperdresses, tænke jeg at det var værd at prøve Bio-oil. Nu er jeg […]

Send en besked