Top

I want to ride my bicycle

23.07.2012
Skabt af Cathrine


For et godt stykke tid siden var jeg inviteret til en lille let frokost og cykeltur af Kildemoes – jeg kunne ikke nå cykelturen pga. børneradioen, så jeg måtte “nøjes” med maden. Det var nu heller ikke dårligt, der var kage! God kage! Og så var der fine cykler – jeg har jo selv netop investeret i en funklende flaskegrøn sag, så jeg har virkelig nærstuderet cykelmoden. Sonderet terrænet. Og det er altså svært at finde en cykel som træder uden for den traditionelle flaskegrøn-damecykel-med-brede-dæk (ja præcis sådan en jeg har investeret i). Kildemoes har lanceret en række forskellige cykler under dæknavnet Bike Couture. Mærket har for mig ellers før i tiden været synonym med den lilla havelåge med racerstyr jeg arvede fra min søster i 90’erne – der er sket lidt siden. Det bedste ved arrangementet var, at jeg fik en gave med hjem. Jeg måtte helt selv vælge farve. Det er godt nok ikke en af cyklerne (gid det var), men en anden fin sag. En gave som jeg vil give til en af jer, når jeg får lavet mit cykelhjelmeindlæg – og i øvrigt tak for de første mange fine bidrag på mailen! Husk endelig at sende flere fine billeder til mig med jeres cykelhjelme på skallen, I kan stadig nå det; rockpaperdresses@gmail.com

3 kommentarer

 1. […] For et godt stykke tid siden var jeg inviteret til en lille let frokost og cykeltur af Kildemoes – jeg kunne ikke nå cykelturen pga. børneradioen, så jeg måtte “nøjes” med maden. Det var nu heller ikke dårligt, der var … Læs mere […]

 2. Camilla siger:

  Jeg misunder at du har fundet dig en ny partner på 2 hjul, jeg har været på udkig i flere år, men jeg er bare så kræsen!! Og så er jeg Kildemose fan i stor stil!
  Kh Camilla

 3. Cathrine Nissen siger:

  Så må du altså kigge på de der nye Kildemoes cykler – de er altså ret så fine, du kan se dem HER
  KH

Send en besked