Top

Ingen dage er ens

12.03.2015
Skabt af Cathrine

aftenshowet
Kender I det, når dagen er slut, og den slet ikke endte i nærheden af, hvor man havde forestillet sig det?

Planen var i morges at tage på arbejde og så hjem til min veninde efter og spise aftensmad. Hen på formiddag ringede en af journalisterne på Aftenshowet og spurgte, hvordan jeg lige havde det på emoji-fronten. Det er jeg ikke blevet spurgt om før, så jeg var nysgerrig. De skulle lave et indslag om emojis som et nyt sprog. De skulle bruge en case, om jeg var frisk. Jeg sender da en lort og en bedende hånd i ny og næ. Ja tak!

Jeg ringede fluks til min veninde og udskød vores middagsaftale. Det er ikke hver dag, man får lov at være med i tv. Så sendte vi Smag. Travl udsendelse. Og efter udsendelse, efter at have tømt en pose Riesen og en pose vingummier planlagde je at tage med hele min Smag-redaktion ud til Nordisk Film og se dem producere Monte Carlo. En aftale jeg ellers havde sagt nej tak til. Yes. Ready. Set!

Hjem og skifte tøj – man kan alligevel godt få lidt tøjkrise, når knapt en million mennesker skal se på én. Især når man i forvejen har hårvaskedag i morgen og derfor er lidt nusset i kanten. Lidt Goya-glimmer virker altid, og så af sted til Industriens Hus, hvor Aftenshowet sendes fra.

Man skal komme ganske god tid, så man kan nå at få en virkelighedsairbrush osv. Makeupartisten er så sød – jeg husker hende, fra jeg selv ganske kort arbejdede på Aftenshowet. Hun var vild med min læbestifts farve (det var i øvrigt denne her) og så syntes hun, jeg havde pæn hud. Så kan man kan da godt lige falde lidt ned, og lade nerverne trille af.

I mellemtiden på sms’en røg hele Monte Carlo-dealen, men i stedet kom der lige en idé ind fra højre; en lille musikfest på Vesterbro. Bim bam, bussen kører!

Christiane og jeg gik i studiet, og det gik faktisk rigtig fint. Jeg er altid lidt bekymret for min mimik, gestik og uro – jeg ligner en sæk lopper, også når jeg sender radio, haha! Det sker ikke så sjældent, at jeg kommer til at give mikrofonen en på sinkadusen med mine vilde fagter. I aftenshowet kunne stolen dreje, og det fandt jeg hurtigt ud af, haha..

Men da vi var færdige, var jeg hammertræt. Jeg orkede ikke andet at cykle hjem. Ingen venindeaftale, ingen tv-optagelse, ingen musikfest. Bare hjem og nyde aftenen og tænke på de mange oplevelser.  På cyklen på vej hjem talte jeg med min svigermor. Faktisk en hel time blev det til, den lille dybstegte damereje <3  En ret sjov og eksotisk dag. Der absolut ikke endte, hvor jeg troede, da jeg stod op.

Sov dejligt :-* (i mangel på kysseemoji)

I kan se Aftenshowet lige her, og jeg var med det sidste kvarter ca.

27 kommentarer

 1. Cecilie siger:

  Ingen tv-optagelse? men du er jo lige der på skærmen?
  Og musikken på Vesterbro, kan du godt bare sige “nej tak jeg smutter hjem?”
  Er bare nysgerrig 🙂 🙂

  1. A siger:

   Ingen Monte Carlo-optagelse 😉 Og det på Vesterbro var jo bare noget de skulle til i deres fritid? 😀

   1. Cathrine Nissen siger:

    Ja lige præcis, Monte Carlo-optagelse. Alle kan være publikummer til Monte Carlo og i aften havde vi aftalt en lille tur derud. Men det faldt til jorden. Og der er masser af pladefester, som altid er i fritiden, som Amanda skriver, og min erfaring er klart, at man skal være helt i stødet til den slags og ikke træt efter en lang dag, om fx i dag 🙂 Der kommer altid en fest og en sang til 😀 KH

 2. Karoline siger:

  Haha, Cathrine.. Du er sgu skøn – men jeg tror altså, at du har glemt korrekturlæsningen i denne omgang..

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det har været en lang dag 😉

  2. Cathrine Nissen siger:

   Shiiiiit, nu har jeg lige læst det igen – hvordan kunne du læse det igennem, hahaha?! Det er fikset 😀 KH

 3. Emma siger:

  Hvor er du bare åndssvagt sød på tv. så pæn og farverig – skal du ikke lave tv i stedet for radio? :-*

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhh tak Emma! <3 Det var faktisk drømmen, da jeg kom på Talentholdet i sin tid. Men nu er jeg så forelsket i radioen. men man skal aldrig sige aldrig. En dag vil jeg helt sikkert prøve noget nyt. Jeg har også været til castings med rigtig god feedback. Det er bare også KÆMPE stort at være på P3. Det er jeg ret taknemmelig over. KH

 4. wichmand siger:

  🙂 🙂 🙂
  Tak for en herlig sludder !!!!!!!
  Din Svir

  1. Cathrine Nissen siger:

   :-*

 5. Louise siger:

  Jeg bliver simpelthen nødt til at kommentere : Kæft du stråler! Der er så meget god energi/karma omkring dig 🙂 MEGA thumps-up-emoji herfra 😀
  Ps. Endnu engang tak for en dejlig, tankevækkende og inspirerende blog… og ikke mindst god radio. Stilmæssigt er vi så laaaangt væk fra hinanden (men du inspirerer stadig), til gengæld lyder det til, at vi deler mange af de samme tanker omkring det dersens liv. Du rammer mig, når du skriver om ensomhed, om det at være selvstændig og selv skulle tilrettelægge sin egen dag, om polerede overflader, humør og kærligheden til de små firbenede (og ikke mindst manden i ens liv, haha 😉 ). Det kan lyde plat, måske overfladisk – nu når vi ikke kender hinanden – men dine indlæg har fået mig til både at grine og græde (samtidig eller uafhængigt)… ret vildt med sådanne reaktioner, men det må jo betyde, at du kan det crap!
  Masser af smiley’er herfra 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  Pps. Kender ALT til en dag, som ikke altid forløber, som man havde planlagt. I går skulle jeg fikse lidt lækkert, sundt slik; dadelkugler med kakao og lakrids. MEN! Havde estimeret med 20 max 30 min, hvilket så endte med 1 1/2 time samt en kortsluttet foodprocessor (RIP)!!! Laver IKKE dadelkugler igen!

  1. Cathrine Nissen siger:

   hahaha jeg sender så vanvittigt mange rejer til dig, KÆFT du er sød Louise. Altså, det giver mig sådan en glæde, at I er sådan med mig. Det er trods alt ret grænseoverskridende at være på TV, endda så relativt mange mennesker med som seere, det giver fanme god rygdækning og brede skuldre. Jeg er SÅ glad for alle dine ord og ALLE dine smileys 😀 TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK! Kæmpe hjerter, rejer, kyssesmileys, hjertesmileys – det hele til dig

 6. Ann Mølgaard siger:

  Hihi, hvor var du skøn! Glimmer, fine læber, masser af snak og gestik, bunkevis af charme og gode pointer. Just as we know you 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ann! Du er sgu altid med mig, og det betyder så vanvittigt meget for mig. Tusinde tusinde tusiden. Jeg sender dig så mange møsser og glimmer i din retning! KH

 7. Caroline siger:

  For fanden hvor er/var du sød!!!! Stemmer også for TV vært istedet for radio vært!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha, det vil min chef på P3 nok blive ked af 😀 Men TAK Caroline, det betyder så vanvittigt meget med den opbakning fra jer! KH

 8. Pernille siger:

  Hej Cathrine 🙂 Jeg har ladet mig fortælle, at den bedende hånd i virkeligheden er en highfive..

  1. Cathrine Nissen siger:

   It’s true! Eller det har jeg i al fald også hørt, men jeg bruger den som taknemmelige hænder. Det er egentlig lidt sjovt at noget så simpelt som et par klatter farve kan tolkes forskelligt 🙂 KH

 9. Line siger:

  Den sæk lopper du snakker om, det er sgu en pæn en af slagsen! Der er simpelthen noget helt specielt ved dig, tror det må være al den karisma du smider rundt med, det er lækkert! Hvorfor er du egentlig ikke vært på det show der?! Du ville være fantastisk som vært, just sayin’!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhhhr du er sød Line, så så så sød <3 Tusinde mange tak fra loppen her :-* En dag drømmer jeg faktisk også om at være på Aftenshowet. Nu må vi se, jeg er jo så dejligt ung endnu ifht. hvornår folk lander de store shows 🙂 KH

 10. Freja siger:

  “den lille dybstegte damereje”! HAHA, så sjovt skrevet!!

  1. Cathrine Nissen siger:

   😛

 11. Maria siger:

  Ja, jeg ville også bare hele tiden kigge på dig – “kom nu tilbage til Cathrine”, tænkte jeg hver gang kameraet var på en af de andre. Du er så skøn – både at kigge og høre på. Der må snart være nogen, der fatter at du skal på skærmen hos DR <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahah du er sgu herlig Maria, TAK! Jeg har det faktisk selv lidt blandet med det der TV. Man får alligevel lov at være mere privat, når man er radiovært. Det er overvældende nok, når I i ny og næ siger dav. Det er jeg så glad for, men det er også overvældende. Folk der er på tv, får ikke meget fred 🙂 KH

 12. Amalie Wessel siger:

  Spændende indslag, og hvor er du god på TV! Fedt med en gæst i Aftenshowet, der snakker derudaf og har noget sjovt og frisk at sige. Din hverdag lyder sgu som at være ren fest og farver 🙂 God weekend!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhr sødeste Amalie (som jeg i øvrigt er lidt fan af, du er fa’me så dygtig) :-* GOD weekend! KH

Send en besked