Top

Inspiration: The blazer

07.11.2017
Skabt af Cathrine

Kan man ikke godt allerydmygst putte sig selv på en collage med streetstyle darlings? Uden på nogen måde at være det selv, haha! Men det er der da ingen, der tjekker.
Pointen var at vise det lille stykke tøj, som jeg altså har et kæmpe crush på for tiden. Blazeren. Coolere end en cardigan og i den rette kvalitet ligeså varm til vinteren. Den giver kant til fine kjoler og nederdele, trækker på gentlewoman referencer, som jeg ærligt talt er ret vild med. Den gør, jeg føler mig mindre “tøset” og mere “kvindet” – som om jeg lige vokser et par grader, når jeg trækker den på.
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, checked blazer
Og så havde jeg altså lige lidt tid i toget til at lege og se lidt på, hvad der er af fint derude. Rigeligt – det er, hvad der er. Så mange gode blazere, så jeg vil vove at påstå, der er en til os hver.
Hvordan står det til med kjoler til julefrokoster, nytår? Skal jeg se om jeg kan finde lidt godt der? Så sig til! Jeg har faktisk min første julefrokost sidst på måneden.

reklamelinks: 1. Aeron 2. MSGM 3. By Malene Birger 4. Vila 5. Mango 6. Coster

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, checked blazer

3 kommentarer

 1. Sonja siger:

  Så dig faktisk i en street-style-collage i det tyske modeblad “Couch” for nogle uger siden. 🙂

  1. Cathrine siger:

   Neeeeej Sonja, do send me please <3 KH

 2. Leila siger:

  Forslag til festkjoler modtages med kyshånd! TAK

Send en besked