Top

Instagram: Otte fine til bryllupsinspiration

04.11.2015
Skabt af Cathrine

insta_wed

Det er godt nok sløvt med inspirerende brudemagasiner derude – i hvert fald på dansk. Der findes ikke et dansksproget, smukt bryllupsmagasin mig bekendt. I udlandet findes de dog i hobetal – jeg ELSKER det australske magasin Hello May, der også har en blog HER. Det er super bohemet, meget smukt og meget meget smagfuldt – både de bryllupper, de dækker, men også hele æstetikken i bladet. Det er cremen!

Hvad man kan mangle på magasinfronten kan til gengæld findes på instagram og Pinterest, der nærmest flyder fuldstændig over med inspiration og gode ideer. Det er klart, det er meget visuelt båret – jeg kan stadig mangle artikler, og det er ret svært at finde tips eksplicit til Danmark – det der med at slå “bryllupskage + København” giver en masse hits på hestenettet – gamle tråde med ti år på bagen, hvor kvinder diskturer fondant versus marcipan (those were the days, længe før Strangas og Blomsterbergs indtog). Men gode tips til specifikke tips til bryllup i Danmark er altså lidt svært. Vi må tage, hvad vi kan få på de sociale medier.

Og der er så uendeligt meget inspiration derude til smukke bryllupper, store fester eller bare til glimmer i hverdagen. Og jeg har her samlet otte af mine favoritter (som ellers også tæller @theknot og @smpweddings), som, jeg synes, er inspirerende om man skal giftes eller ej. Det er æstetik på højt plan, smukke destinationer, dyre sko, flotte feriedestinationer osv. Det behøver man ikke skulle giftes for at kunne værdsætte, tænker jeg.

Så tipppet er givet videre på @graceloveslaces, @robeetvoile, @ruffledblog, @oncewed, @myweddinginspiration, @greenweddingshoes, @thebridalatelier og @theloversbride – og så kan I evt. tjekke mine gamle 21 favoritter på instagram, som intet har med tyl og brudeslør at gøre HER 🙂

Hav en fantastisk dag!

8 kommentarer

 1. Katrine siger:

  Bryllupskage! Strangas, dessertdragen (!), hc andersens og la glace, de mest klassiske og virkelig også nogle af byens dygtigste konditore!! Nanna fra dessertdragen er så dygtig! Strangas kender alle vist efterhånden og de sidste to er klassikere!!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Strangas har jeg også kigget på, men jeg synes godt nok udvalget er meget sparsomt – det er meget “her har vi fire kager, du må godt få en anden krymmel på, men ellers er det fast form”. Har du smagt dem? Dessertdragen har jeg godt kigget på, men hvordan er de på typer? Det lader til at være meget fondant? KH

 2. Lisbeth siger:

  Man burde virkelig gøre karriere inden for bryllupsbranchen. Det må da være ren lykke udenlukkende at arbejde med smukke ting og lykkelige, forelskede mennesker 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Seriøst, jeg overvejer det! Det er på mange måder en jungle! Solid business – der er altid nogen, der skal giftes! KH

 3. Christina siger:

  Hej Cathrine. Nu er jeg så heldig at jeg i familien har en meget, meget dygtig konditor som er ansat ved Blomsterberg i Lyngby. Hans kager er de lækreste jeg nogensinde har smagt (og jeg har også datet dessertkokken på kong hans ;)) Han hedder Casper.
  Vil bare anbefale jer at se nærmere på dem. Det er ikke dumt 😉
  Kh

 4. Sophie siger:

  KageKompagniet i Rungsted laver VIRKELIG flotte bryllupskager, og de smager så godt. Jeg har efterhånde smagt et par stykker derfra, og er hver gang blevet lige benovet over hvordan de ser ud. Ellers er der jo altid La Glace.

 5. Malou siger:

  Du skal også lige tjekke Boandluca, Brinkbryllup og annacampbellbridal. Gid jeg skulle giftes igen 😉

Send en besked