Top

Interview Christopher: Digital detox, selvbestemmelse og next up Asien

03.08.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Interview med Christopher, Flyvergriller
Nøj, hvor har jeg glædet mig til at dele det her med jer. Mit interview med Christopher på Flyvergriller en formiddag for et par uger siden.
Meget muligt Danmarks største popstjerne? Stadig under 30, hobevis af fans – jeg husker let, hvordan pigerne ville line sig ud op uden for stålet og de store glasruder på P3, så snart han var nævnt som gæst. I fuld færd med at indtage Asien. Først Asien – måske den anden vej over Atlanten også?
Han er cute, fræk, afsindig talentfuld, en smuk, ung mand. Fuldt ud bevidst om, hvem hans primære publikum er – og uden et gram skam i livet over, hvad han er blevet sat til for at rykke frem i karrieren. Det er ærligt talt en smule bonanza at stå i Korea og blive bedt om at tage gule læderbukser på, fordi det er godt på fjernsyn, og synge på koreansk.

annonce i samarbejde med Warner Music


Jeg interviewede Christopher for første gang tilbage i 2011. Det var Spil Dansk-dag, og jeg var sendt ud for P7 Mix for at lave i interviews med et hav af danske musikere. Søs Fenger, Burhan G, Nik & Jay og mange flere. Jeg var stadig meget grøn, og de var store kanoner. Jeg husker blandt andet ikke at have fået optageren sat igang halvvejs igennem interviewet med Burhan G – for så at måtte starte forfra, og ham helt uden sure miner. Pinligt for mig, men man lærer.
Og så var der en ung, blond sanger, som pladeselskabet prøvede at pushe – ham skulle jeg også have med, nu jeg var forbi med min lille optager. De kan være ganske påståelige pladeselskaberne, hvis de har fået en fiks idé. Men denne her unge fyr, mente de, var mere end det. Han havde potentiale, det her kunne blive stort. Jeg kom ind til ham, om jeg var den allerførste eller lige efter Vi Unge – jeg tror nu, jeg var først – til at interviewe ham, som han sad der og i hjørnesofaen på pladeselskabet på Falkoner Allé. Lyst, tilbagetrukket hår. Hvid t-shirt, jeans. Guitaren ved siden side. På mange måder en kliché – ung smuk mand, drømmer om at leve af musikken. Der var noget rent over ham, stadig uforstyrret. Men han var sulten. Han ville det. Det var meget i øjenhøjde, vi var begge to grønne og på vej og klar på at give den alt, hvad vi havde for at være dem, der “gør det”. Dem der klarer den.
Og han kom til det. De sidste syv år har Christopher vist, at vi sagtens stadig kan få de her popkometer. Vi er stadig ikke mættede. Og han har skudt af sted på sin helt egen måde. Med selvironi (hvem husker ikke ‘1st Like’?), med glimt i øjet, med rummelighed og en stor bevidsthed om, hvad prisen også er, når man har hundredtusindevis af skrigende fans under 20. Jeg har interviewet ham ved mange lejligheder, og det er ret særligt at få lov til at følge ham på rejsen.
Jeg har alletiders respekt for ham, og hvad de her år har budt ham, får I med interviewet. Føler han at fansene tager mere, end han har lyst til at give? Hvor meget styrer han egentlig selv? Og hvorfor tog han en laaang pause fra sociale medier?
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Interview med Christopher, Flyvergriller
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Interview med Christopher, Flyvergriller

16 kommentarer

 1. Elsker at I poserer ved en is-bod – det bør være fast kotume, hver gang, der skal interviewes.
  Hvad angår den unge mand, er jeg håbløst bagud, fordi jeg ingen radio ejer og hverken læser sladder blade, eller har haft tv de sidste 5 år – men faldt over bad på en spotify liste for nylig, og den røg direkte ind på rodelisten blandt det gamle danske hiphop, 90’er pop og Shubidua.
  – A

  1. Cathrine siger:

   Han er virkelig dygtig – godt valg! Jeg synes også stadig det gamle, sådan noget som “Against the odds” kan noget, omend i en noget blødere retning end din hip hop nok 😀
   KH

 2. Sine siger:

  Elsker at du laver samarbejder som dette! Det gør også bare din blog til noget andet end mange andres. Virkelig cool. Godt interview – mega nede på jorden!
  God dag.
  Kh

  1. Cathrine siger:

   Hvor er det bare FEDT at høre Sine, det glæder mig virkelig meget! Jeg håber også, at kunne blive ved længe endnu! KH

 3. Caroline siger:

  Wow hvor er du altså bare dygtig.

  1. Cathrine siger:

   Ha! TAK Caroline, hvor er du sød 😀 Det er også dejligt, dejligt at holde fast i den del af mit gamle arbejde. KH

 4. Nat R siger:

  Hvor er DU altså bare sej. Virkelig powermom-to-be 🙂 og hvor blev jeg bare bekræftet i at jeg savner dig i min radio. Virkelig godt sponsoreret indhold 🙂

  1. Cathrine siger:

   Hvor bliver jeg bare glad af jeres søde kommentarer, tak Nat! På alle fronter! Det er sådan for mig at holde lidt fast i den “gamle verden”. KH

 5. Lea siger:

  Virkelig et hyggeligt interview!! Jeg elsker især den lille del af videoen, hvor håndværkertypen lige kommer ind i billedet og flår hånden ned i buksen – det er altså lidt skægt!

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg har også virkelig grint over det! Sådan en stor håndværkermås midt i det hele for lige at tage det hele helt ned på jorden! KH

 6. Pernille siger:

  Hold fast hvor er du dygtig altså! Bliver lige mindet om at du mangler i min radio.
  Spændende at få sådan indhold på bloggen. Din blog er så bred og omfavnende, samtidig med der er en rød tråd. Jeg har så stor respekt for din faglighed.
  Jeg ønsker mig flere videointerviews☺️ .
  Sikke en dejlig start på min lørdag – du får mig hver dag til at smile og ofte til st reflektere over diverse emner – både her og på insta.
  Tak og god weekend☀️✨

  1. Cathrine siger:

   Det ønsker jeg mig også, Pernille 😀 Fedt fedt fedt med feedback, og at de kan bruges. Jeg nyder virkelig også at lave dem og er så glad for det afbræk fra de mere klassiske indlæg. TAK – også for alle de kæreste roser, virkelig, tak! KH – og god søndag!

 7. Nicoline siger:

  Så fint et interview og så fine billeder, I også har fået taget. På trods af at jeg ikke er en del af Christophers typiske målgruppe, tager jeg altså hatten af for den mand! 🙂

  1. Cathrine siger:

   Han er også sindssygt dygtig og til trods for kometfart – ganske nede på jorden og helt i øjenhøjde. Han tog også lige et break undervejs, fordi en sød lille dreng gerne ville have et billede men ikke turde spørge. Meget fintfølende overfor omgivelserne. Han er altså en vinder! KH

 8. Mie siger:

  Virkelig fint interview, du er er virkelig dygtig og sej 💪🏼😊

  1. Cathrine siger:

   Tak Mie, mega dejligt at høre så positivt fra jer på noget, der ellers ligger lidt uden for det gængse indhold. KH

Send en besked