Top

Interview om Talentholdet

01.03.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

For et par uger siden skrev søde Emma fra SHAKERZONE til mig, hun ville gerne lave et interview med mig til sin blog om mine Talentholdsoplevelser! Jeg vil gerne benytte en hver mulighed, jeg får, til at fortælle alt om Talentholdet. Det er sådan en uddannelse man ikke nødvendigvis lige får hørt om, så jeg tænker mig selv lidt som en “ambassadør”. Jeg vil være med til at sprede ordet. Talentholdet giver sådan nogle fantastiske muligheder og oplevelser, og jeg vil også gerne prøve at afmystificere det, så I ikke bliver skræmt af “man-skal-være-krea-hele-tiden”, for sådan opfatter jeg ikke mig selv. Måske nogen af jer går med nogle af de samme drømme som mig og gerne vil søge ind? Emma mailede mig en masse spørgsmål og resultatet af disse, kan I læse på Emmas blog i dag. I må endelig stille spørgsmål til interviewet eller Talentholdet!

14 kommentarer

 1. Hvor er det SEJT at blive udvalgt ud af 1000. Hvor er det typisk at det er sådan en “aj, jeg gør det sgu alligevel her 5 min. inden deadline”-ansøgning der vinder pladsen! Og hvor er du skøn og entuasiastisk i din ansøgningsvideo!:oD

 2. Claramaj siger:

  hvor er det optur! Klart noget jeg selv godt kunne finde på at søge ind til. Tillykke med at du kom ind 🙂

 3. Jens Erik siger:

  Ja – hun er altså skide sej hende Cathrine. Hyggeligt at læse interviewet og spændende at få lov at se din “ansøgning”!

 4. Debbie siger:

  Spændende interview. 🙂
  Kender godt det der med, måske ikke lige at være en haj til de fag, som det kræves, for at læse det man gerne vil. Mit dilemma i livet er at jeg simpelthen ikke kan motivere mig selv til lektielæsning, da jeg aldrig kan huske det jeg læser. (trist men sandt)
  Jeg skal derfor have fundet min egen vej her i livet, så det var super inspirerende at se, at man kan nå til Rom (som du selv siger) via mange veje 🙂

 5. M og lille O siger:

  OMG, må man godt hyle lidt mens man ser din ansøgning??? Både fordi det er så sejt og sjovt fundet på (PS: hvorfor var det program der ikke, da jeg var teenager??), men også fordi du er verdens mindste menneske og så ung og yndig!!! Ihh jeg synes det er så originalt og fedt lavet!!! No wonder de valgte dig!

 6. Mette K siger:

  Hej Cathrine! Først og fremmest, synes jeg du fortjener utrolig meget kredit – både for at komme ind på talentholdet men også “at klare” det, eller hvad man kan sige. For du siger jo i interwivet at det er en rutschebanetur. Du har både blog (m. Velskrevne indlæg), en kæreste, venner og veninder, fedter familie OG talentholdet. Jeg synes det er hårdt, bare at gå i gymnasiet og være lidt social. Haha…. Men, jeg har faktisk tit gået og leget med ideen om talentholdet mmen det har virket som en helt anden verden, men jeg synes du har gjort det mere “menneskeligt” uden det skal lyde nedværdigende på nogen måde.
  Tror du man kan være for ung til talentholdet? Jeg ved aldersfristen er 18, men kigger de også på ens uddannelse og social kreds etc? Og søger de HVERT år?
  På forhånd tak og GOD weekend.
  Ps. Du er super sej, jo!

 7. Hvor irriterende ikke at kunne huske det, du læser, det kan jeg kun forestille mig.
  Men der er helt sikkert mange veje til Rom, det er bare at udforske dem og ikke sige nej når andre muligheder viser sig 🙂

 8. Kæreste Mette,
  først og fremmest et stort tak for de meget varme ord! Dem var jeg meget glad for at læse.
  Jeg ved ikke, om jeg havde klaret det ene uden det andet, altså Talentholdet uden A og gode venner og familie til at støtte! Det var pigerne fra mit studie, der holdt mig fast på, at jeg skulle gøre det. Så endelig hold godt fast i dem omkring dig 😀
  Det er dejligt, at du føler det er blevet mere menneskeligt – det var også målet, jeg tror, der er flere, der ender med ikke at søge fordi de tror man skal kunne alt muligt, og som du kan se på min ansøgningsvideo, så er den top utjekket teknisk set 🙂
  De ser på ingen måde på din uddannelse eller social kreds (jeg er lidt i tvivl om hvad du mener med det sidstnævnte?), De søger nogen som ikke er for “skolede”, nogen der tænker originalt og ved, de brænder for det! Det kan man ligeså godt være 28 år og gøre som 18 🙂 Du skal brænde igennem i din video, de skal kunne mærke din energi, og hvis du har en rigtig sej idé, som du selv brænder for – så vil det også skinne igennem.
  De søger ikke konkret hvert år. I september søgte de talenter til Satireholdet – 8 stykker. Det er lidt anderledes end Talentholdet. Men de slutter til oktober 2012 og vi på Talentholdet slutter i januar 2013, så jeg forestiller mig (uden at vide noget som helst om det) at de vil begynde at lægge an til opslag omkring sommerferien, men jeg skal nok post info her 🙂 Men hvert år skal Ungdomsredaktionen (som vi hører under) ansøge om penge til Talentholdsprojektet, så intet er garanteret.
  Det, du kan gøre, er fx at købe dig en lille bog – sådan en du kan have i lommen, og hver gang du kommer på en programidé eller sketchidé, eller hvad det nu er, så skriv den ned. Så har du et lille lager af gode sager, når tiden kommer 🙂
  Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål! Svarer meget gerne 🙂
  Rigtig skøn weekend til dig også!
  KH

 9. Rikke siger:

  Kære Cathrine.
  Jeg fik egentig besvaret mine spørgsmål via dine svar til de andre, men derfor vil jeg alligevel lige lægge en besked. Jeg synes, du virker super sympatisk, og det giver mig mod at se, hvordan du sprang ud i det. Selv kunne jeg også godt finde på at søge om en plads på Talentholdet, hvis chancen byder sig igen – især nu hvor du har beskrevet, at man faktisk ikke behøver at være overmenneskelig, men bare sig selv. Så må man jo håbe, at det kan bruges 😉
  Super fin og interessant blog du har i øvrigt!
  Kh Rikke

 10. Kæreste Rikke,
  tusinde tak for dine søde ord, de gik lige i hjertet!
  Det er sjovt, du bruger ordet overmenneskelig, for det var præcis også min forestilling, så det er dejligt, hvis jeg har kunnet lægge lidt til den anden side af vægtskalaen. Du skal helt sikkert være dig selv – det er dig, der dur! Og det er virkelig personprægede valg, de gør sig de kære “dommere”. Skriv endelig hvis der dukker nogle spørgsmål op, så skal jeg gøre mit bedste for at besvare. Jeg skal nok give lyd, når de søger igen 🙂
  KH – og rigtig god weekend 🙂

 11. Du er så sød søster! Med den opbakning hjemmefra så kan jeg da heller ikke andet end kaste mig ud det 🙂 Jeg skal have lavet det program someday, der er stærkt behov for at hive fat i overgangsdamerne! 🙂

 12. Du er sød far! Jeg er jo din unge!

 13. Tak Fru Buur for de skønne ord 🙂 Det er i hvert fald et lille bitte bevis på, at det ikke altid behøver være prætentiøst eller planlagt 🙂

 14. Tak! Do it, jeg kan kun anbefale det 🙂

Send en besked