Top

Interview: RPD X Dua Lipa

17.11.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce

Nu er det ved at være nogle uger siden, at jeg fik fornøjelsen af at interviewe Dua Lipa, da hun var i København. Og hun var altså mega cool!
Jeg var lidt spændt på, hvor meget hun ville snakke og hvor på, hun var, hvor meget hun ville gå med på mine præmisser. De videoer og interviews jeg så på youtube – hun gav ikke vildt meget af sig selv, og jeg var altså klar til at tale branche, patriarkatet, girlpower osv. Det kræver virkelig, hun købte den. Og som jeg skrev i indlægget, så virker hun, som om hun er så “together” og “på plads” – i en alder af 22 år. Hvis det passer, og hun også føler sig sådan, så skulle hun tage og dele ud af sine tips, så vi andre kan suge til os. Det forpligter at være cool, hehe… Så det er noget af det, I får lov at høre.
Jeg tog ud til Amager Bio, hvor hun skulle give koncert om aftenen. Jeg sad og ventede i den fineste lyserøde veloursofa, helt bange for, om jeg var gået gal af tidspunktet, men den var nu god nok. Og hun kom også! Ind ad døren i sweatshirt og slippers (fra Gucci, men stadig, cool casual). Hun var ikke nået til at klæde om til aftenens koncert, men var selvfølgelig typen, der lignede en million også i hættetrøje. Jeg tror, det er det man kalder udstråling.
Så her følger mit interview med Dua Lipa, vi kom lidt omkring, og hun var så sej og gik med på præmissen, fuldstændig, og jeg holdt min tid til punkt og prikke – de femten minutter jeg fik. Det er blevet klippet ned til 6 minutter, og selv kan jeg godt fornemme, at der skal lidt mere liv i interviewet; mindre sofa og stivhed, men det var også mit første videointerview, og jeg håber, der kommer mange flere muligheder med seje, dygtige kvinder. GOD fornøjelse.

 i samarbejde med Warner Music Danmark


So my interview with Dua Lipa a few weeks back went so well, even though I was a little nervous she wouldn’t really get into the subjects I had on my agenda. I had seen a lot of interviews with her preparing for this one, and she wasn’t super talkative. But she really was this Tuesday (or was it a Wednesday?). I wanted to talk about the industry, image, patriarchy – and she just went with it hugging me goodbye in the end.
So here goes – 15 minute interview edited down to six minutes. Hopefully my first in a long line of interviews with powerful women. Enjoy!

8 kommentarer

 1. katrine siger:

  Sejt !!! du klarede det sgu godt. Fedt interview. Hun virker også til at være sød.
  kh katrine

  1. Cathrine siger:

   Hun var bare så mega sød, det var dejligt! KH

 2. Amanda siger:

  Lækkert interview! 🙂 En skam du ikke fik længere tid som du først troede – kunne have været nice.

  1. Cathrine siger:

   Jeg fik alle femten minutter – det er bare klippet ned til 6, så det ikke blev aaaalt for langt og sløvt i tempo! KH

 3. Klara siger:

  Hej Cathrine. Kunne jeg få dig til, at lægge din kost- og træningsplan op? Du har jo DRØM-ME-KROP-PEN! 😩
  Klara

  1. Cathrine siger:

   Åh hvor er du sød Klara! TAK <3 Jeg tror desværre, jeg må skuffe, for jeg har ingen kostplan. Vi får vegetarkassen fire dage om ugen, men derudover spiser jeg faktisk som jeg lyster. Jeg har desværre et højt stofskifte, der hjælper mig godt på vej. Nu jeg er i behandling, så går det slet ikke så tjept med træningen som før. Da jeg var på mit højeste trænede jeg 5-6 dage om ugen. Nu er der uger med nul træning og andre gange 2-3 gange om ugen. Men ikke mere end det. Men jeg har trænet kontinuerligt og uden pauser i 4 år efterhånden, så jeg tror, jeg har fået bygget en god form op.
   Det er skidestrengt, men alle kroppe er jo forskellige, så jeg kan ikke komme det nærmere. Men skriv endelig, hvis du har flere spørgsmål! KH

 4. Klara siger:

  Tusind tak for dit hurtige svar alligevel! Puha, jeg er også tilmeldt fitness, men det er jo liiige det der med at komme afsted! Det må være et ufatteligt overskud du har. Det er min opfattelse at du er på farten ALTID 😀 det er nok der hvor vi andre havde sagt “jeg har ikke tid til at træne i dag”

 5. Ida siger:

  Megagodt interview. Thumbs up til jer begge 🙂

Send en besked