Top

Jeg har en høne at plukke med jer…

23.03.2012
Skabt af Cathrine

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=PgwV_0VMIgA?wmode=opaque&w=640&h=390]

… Altså en god høne! I skal vide, hvor glad jeg er for, at I læser med. God fredag – den bedste dag på ugen!

16 kommentarer

 1. Jens Erik siger:

  Kære Cathrine, det er så hyggeligt – sjovt – tankevækkende at læse med på din blogg. Nogen gange kan jeg blive helt stresset når jeg åbner min arbejdsPC og ser der er 2-3-4 indlæg. F… – kan jeg nå at læse alt det? Men jeg tager mig tiden til det. Håber dit interview med L.O.C er gået godt.

 2. Du er sød far! Tak for dine ord, jeg håber stress fordufter igen 🙂 Og tak fordi du tager dig tiden til at følge med, læse ordene og kommentere på dem.
  L.O.C. var chill, så det var godt!

 3. Sara Hjerming siger:

  Du er simpelthen for sød altså!

 4. Charlotte Skovhuus siger:

  Ih, en dejlig video! Seriøst, det er super fortjent, for du er sååå sej! Jeg nyder at læse din blog! 🙂

 5. Hvor er det hyggeligt med en lille video 🙂 Elsker din selvironi og dejlig udstråling. Så tak for en god blog – og held og lykke med det interview! Det er da for sejt! Får helt lyst til at lave det samme som dig, hver gang du fortæller om din hverdag 😀

 6. Marie siger:

  Du er så sød! Nu har jeg læst med en måneds tid efter Kias anbefaling på Fierceogfattig, og jeg er simpelthen blæst væk af dig og din unikke charme!
  Det er jo netop det, at du lægger indlæg ind, som andre måske ikke ville gøre, der gør din blog så interessant og dybfølt på en helt anden måde end andre livsstils/modeblogs i blogland. Jeg synes virkelig man kan mærke, at DU er bag skærmen, og man får følelsen af at kende dig, og ikke kun den fashionable chick i dig, og det er en dejlig afveksling. Du er simpelthen heltigennem herlig med dine skønne særheder og selvironi.
  Din blog er fantastisk – bliv ved med at være dig, og klap dig selv på skulderen, for du gør det så godt, altså!

 7. Cathrine siger:

  Når du selv udsender så meget god-hed, glæde og sjov, er det svært ikke også at blive smittet og skrive søde kommentarer 🙂 du er den bedste!

 8. Karen siger:

  præcis det sammen tænkte jeg 🙂

 9. I er søde, I to, jeg blev lidt rød i kinderne, da jeg læste jeres dine ord 🙂 God lørdag til jer! KH

 10. Hvor er det en skøn kommentar at læse Charlotte, tusinde tak! OG så er jeg meget, meget glad for du læser med 🙂

 11. Jeg er glad for, hvis jeg kan inspirere bare en lille smule med mit arbejde 🙂 Tak for dine meget, meget flotte ord – jeg er rørt. Tusinde tak, Anne-Sofie!
  Rigtig god lørdag!
  KH

 12. Ih har Kia anbefalet? Det vidste jeg slet ikke, hvor dejligt 🙂
  Jeg læste din kommentar på arbejdet i går, og jeg sad altså med et kæmpe smil og lidt våde øjne, tak for nogle meget flotte ord, Marie, jeg kan slet ikke rumme alle de dejlige ord! Tusinde tak fordi du kommenterer, tak for alle roserne og fordi du læser med!
  Rigtig god lørdag!
  KH

 13. Åhr tak Cathrine! Jeg bliver så glad af din kommentar, læser den igen i dag og smilet dukker op igen! Tak for ordene og fordi du følger med! God lørdag!
  KH

 14. Hvordan kan jeg beskrive dig og din blog uden at gentage de andres ord? Dejligt med en lille video, og selv om at du er “sove-klar-grim´´ så gør du det skide godt 🙂 Og en video i ny og næ er også kun godt for afvekslingen, så dem skal du ikke være bange for at lave flere af 😉 Elsker at følge dig, for du er en af de få jeg kender til, som tør tage mærkelige emner op på nettet, og det er super fedt 😉 Følger flittigt med 😀

 15. Hvor er du skøn! TAK for dine søde ord, det er simpelthen vildt at opleve så meget støtte fra jer på mine lidt mere skæve indlæg – dem er jeg glad for du kan lide 🙂
  Tusinde tak fordi du følger med så flittigt, det betyder alverden! Sov godt 🙂

 16. Man kan jo ikke lade vær med at følge dig 😉

Send en besked