Top

Jeg lytter til: Blurred Lines med Jimmy Fallon

12.08.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YOZjaqHioro&w=640&h=390]

Lige til at starte ugen på, ikke? Lidt flot mand, lidt sjov mand, lidt sej mand, lidt bananmand. De er der alle sammen! Og det er i øvrigt også hundredetusinde år siden, jeg har lavet et musikindlæg, og det savner jeg virkelig. Jeg tror, det er fordi, jeg lytter til så meget musik på arbejdet. Når jeg kommer hjem fra P3, er jeg ligesom fyldt. Men lidt Jimmy Fallon er ikke af vejen – det er seriøst et af de bedste late night shows i USA. Og en af programmets bedste venner er i øvrigt Justin Timberlake – han er dælme tit på, laver skuespil og synger. Mit teenage crush. Jeg har fundet nogle flere klip fra programmet til jer, men I skal ikke have det hele på en gang! Her og nu bliver det til flotte fyr Robin Thicke.

Alt lader til at være i gang igen efter sommerferien. I dag starter jeg op med Aftenvagten igen, og i weekenden kommer Weekendmix tilbage på P7. Det er altså noget sjovere at sende live end tracket (optaget), så jeg kommer med garanti til at savne det i efteråret. Men sådan er det foreløbig! Til gengæld starter jeg op på retorik om et par uger! Jeg fik lige tjekket KUnet i går, og jeg er optaget på almen retorik som tilvalgsfag, HURRA! Det var det jeg i sin tid søgte som 1. prioritet som studie. Men snittet var ikke helt til det dengang, så Film- og Medievidenskab blev det til. Efter fire år mødes vi endelig! Jeg har sjældent glædet mig så meget til at starte på uni igen. Jeg har sågar overvejet, om jeg skulle ud og købe nyt penalhus og sådan, hah! Hvor skal I til at læse? Er drømmene gået i opfyldelse?

21 kommentarer

 1. Sabrina G. siger:

  Tillykke med det Cathrine, det er virkelig godt til dig! 🙂 Hvor længe har du så på Uni igen?
  Jeg blev færdig med HHX her før sommerferien, og min egentlige plan var et sabbatår eller to inden jeg skal læse videre, men da det endnu ikke har lykkedes mig at finde et fuldtidsarbejde, har jeg været nødt til at gå alternative veje. Imorgen skal jeg hen og skrive under på min 2 årige kontrakt som materialistelev! Jeg er ellevild og åndsvagt glad 🙂 Lige nu synes mit liv bare at flaske sig – min elevplads ligger nemlig i den by, hvor min kæreste arbejder. Det betyder at vi endelig kan flytte sammen! Vi har nærmest boet hjemme ved mine forældre de sidste 2 år, det har været hyggeligt, men nu skal vi altså have vores eget! Vi har trods alt også været sammen i 4 år, så synes det er ved at være på tide 😉

 2. Cecilie siger:

  Det er så genialt! Men kan man se Jimmy Fallon’s talkshow på dansk tv nogen steder? (jaja, jeg er ikke så hip at jeg streamer) – Godt at du lige mindede mig om ham.. ELSKER når de går i gang med classroom instruments!
  Og ja, noget af det fedeste er der hvor Jimmy og Justin kører flere årtiers sange igennem – EPIC!

 3. Kathrine siger:

  Jeg har læst retorik, som min kandidat – og du har roligt glæde dig, det er et super spændende studie. Dog en smule svært at holde styr på de mange forskellige græske og latinske termer, som de andre kender fra bacheloren, når man først starter.
  Nu ved jeg ikke om du skal have ‘Den retoriske tradition’ (det er et obligatorisk fag for dem, der læser retorik som hovedfag i hvert fald), hvis du skal, så kom til timerne og læs, læs, læs! 😉 Det er et stort pensum og der er rigtige mange tidsperioder, forfattere, stilarter, termer etc., som man skal kunne. Men det er et super spændende fag – og gud værd, hvis man er ‘ny’ i retorikken 🙂

 4. Sidsel siger:

  Retorik, jaaah!
  Jeg starter på retorik på mandag! Glæder mig sådan helt vildt til at komme på uni. Det er jo det jeg har ventet på hele mit liv 😉

 5. Nadia WH siger:

  3 1/2 min dejlig underholdning 🙂
  Tak for det dejlige indslag Cathrine…

 6. Cecilie siger:

  Hvorefter jeg her til aften ser at det bliver sendt på DR3 – desværre efter min (foretrukne) sengetid, men det må være muligt at fange genudsendelser 🙂

 7. Line siger:

  Det sendes også omkring 15/15.30 😉

 8. Line siger:

  Jeg har et lidt for seriøst crush på Jimmy… Og jeg har ikke tænkt mig at gøre spor ved det 😀
  Må jeg anbefale denne her:
  http://www.videobash.com/video_show/lip-sync-battle-jimmy-fallon-vs-john-krasinski-661379

 9. Ingrid siger:

  Jeg vil bare lige blære mig med, at jeg var til koncert i sommer med dit teenage crush og Jay-Z i Chicago! Vildeste koncert nogensinde! :-)))

 10. Ingrid siger:

  Jeg vil bare lige blære mig med, at jeg var til koncert med dit teenage crush og Jay-z i sommer i Chicago! VILDESTE koncert nogensinde! 🙂

 11. Cathrine Nissen siger:

  Jeg håber, håber, håber på at være færdig til sommer, senest i hvert fald. Men jeg er efterhånden blevet klogere end at sætte en deadline på det studie 🙂
  Hvor er det spændende at blive materialistelev – stort til lykke med det! Nogle gange flasker tingene sig ikke, som man planlægger dem, men endnu bedre 🙂 Det bliver så spændende at flytte sammen med din kæreste, det er det bedste. Og så i jeres eget, det bliver godt! KH

 12. Cathrine Nissen siger:

  Hehe, jeg har faktisk kun set klip på nettet og så hele udsendelser i USA, så det er et godt tip, tak 🙂 KH

 13. Cathrine Nissen siger:

  Ja ikke? 😀

 14. Cathrine Nissen siger:

  Åhh det er også det, jeg er mest “nervøs” for. Jeg har hørt, at det er noget mere ambitiøst end mit gamle studie. Jeg skal have almen retorik, så forestiller mig, at det ligesom er “grundfaget” 🙂 Kryds fingre for mig, Kath, jeg får brug for det 🙂 KH

 15. Cathrine Nissen siger:

  Ahhh spændende! Til lykke Sidsel! Jeg håber starten er gået glimrende! Det er den bedste følelse, når det bare spiller og går i en højere enhed – til lykke! KH

 16. Cathrine Nissen siger:

  Hah, selgv tak kære Nadia! God dag 🙂 KH

 17. Cathrine Nissen siger:

  Haha, han er også fantastisk altså 😀 KH

 18. Cathrine Nissen siger:

  OHMYGAWD! Hvor er du heldig Ingrid, for faen! Min kæreste dåner, når jeg fortæller ham det! Vi så Watch the Throne – den vildeste koncert vi har været til 🙂 KH

 19. Sabrina G. siger:

  Okay, det bliver da spændende! Glæder mig til at høre om hvordan det nye studie er 🙂
  Mange tak – er så sikker på det lige er mig. Lige nu flasker det sig bare – bedre end jeg nogensinde turde håbe på! Det er utroligt hvor hurtigt tingene kan vende. Glæder mig sådan til mit “nye” liv 🙂

 20. Cathrine Nissen siger:

  Det kan jeg godt forstå Sabrina, jeg håber, alt får vel. Og når det så går lidt imod, for det gør det altid på et eller andet tidspunkt. Så husk den dejlige fornemmelse, du har lige nu 🙂 KH

Send en besked