Top

Jeg lytter til: Feel good musik

22.02.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Nu er det fredag, og jeg har lyst til at se mig selv i spejlet, og stikke tommelfingeren i vejret og sige “den er fin!”. Smile lidt til mig selv. Og så smile lidt mere til alle andre. Nogle dage synes jeg sgu min næse er lidt stor, og jeg lidt ligner en mand. Nogle dage synes jeg, det er irriterende, at mine lår kysser, at jeg har hård hud på fødderne. At jeg har hår på armene, dun på kinderne. At jeg har strækmærker på hofterne. At min højre bryst er en smule mindre end mit venstre. At min mave ynder at ligge sig på buksekanten. Men hvad fa’en! Hvis ikke jeg havde hår på armene, ville jeg måske heller ikke have den der kraftige hårmanke, jeg har, oven på hovedet. Og den der næse? Det er min farmors, så hver gang jeg ser mig i spejlet, kan jeg se hendes smukke ansigt. Og da jeg sagde til min kæreste forleden, at jeg lignede en mand, grinede han og sagde “whaat?!”. Jeg kan vælge at være min egen værste fjende eller bedste ven.

Det handler om at se på det gode. Jeg har grønne øjne, og jeg ELSKER dem. Jeg har lange ben. Hurra! Og så har jeg så hvide tænder, at min tandlæge ikke kunne matche farven, da jeg fik repareret den knækkede tand sidste sommer. Bum! Det er slet ikke så skidt endda!

Så på denne fine fredag morgen synes jeg, at I skal se på jer selv i spejlet og udpege mindst tre ting, som er toppen ved jer! Og så kan I jo evt. lige lytte til en af de følgende feel good sange, hvis I er i tvivl om jeres egen duelighed.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eAfyFTzZDMM?wmode=opaque&w=640&h=390]

Beautiful // Christina Aguilera

Klassiskeren, jeg forestiller mig, at det er en af de sange, der oftest bliver sunget kl. 02.54 om natten på Sam’s Bar. Men den er også fin. Og så kommer den i øvrigt fra en af 00’ernes bedste plader; Stripped. Man kan måske næsten kalde det en nyklassiker?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=g2gy1Evb1Kg?wmode=opaque&w=640&h=390]

Unpretty // TLC

Tjek den musikvideo, den er SÅ 00’erne! Og så er det i øvrigt en rigtig, rigtig fin sang, jeg husker at have spillet den meget højt og sunget med på mit lyseblå værelse.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-Si-GfzcCkc?wmode=opaque&w=640&h=390]

Perfect // Glee

Glee var lidt mere sprælsk end Pink! “Don’t you ever feel, that you’re less than perfect to me!”

Åh Glee, jeg elsker dig!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E?wmode=opaque&w=640&h=390]

What makes you beautiful // One Direction

Okay, hvis jeg skal føle mig en smule elsket som kvinde, og som en lækker steg inden jeg skal ud af døren, så høre jeg da lige denne her sang. Stemningen, sangen, ordene! “If only you saw what I can see…”

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk?wmode=opaque&w=640&h=390]

Just the way you are // Bruno Mars

Bare for at runde den – Bruno Mars kan fixe alt. Også lidt dårlig selvtillid på en stram tirsdag. Den er så mega hammer god!

9 kommentarer

 1. Josefine siger:

  Du er for SEJ!! Tusind tak for et super indlæg! Dejligt at vide, at man ikke er den eneste, der har fejl og mangler 🙂 Rigtig god weekend til dig og tak fordi du lige løftede mit humør og fik mig til at trække på smilebåndet! 🙂

 2. Ditte siger:

  Fedt indlæg – det er så vigtigt ind imellem at huske sig selv på de ting man godt kan lide ved sin krop. Jeg elsker min flade mave, mine store øjne med lange kraftige vipper og min numse, som nok er lidt til den brede side, men fast, kurvet og sidder højt – hurra for runde numser! (og lidt store næser, min har jeg arvet af min mormor)

 3. Jeg kan vælge at være min egen bedste ven, eller min egen værste fjende – Jeg elsker det! Tak for guldkorn på en fredag! 🙂 God weekend! kys Frida fra mig <3

 4. Tina siger:

  Det her indlæg gjorde mig glad – så tak for det! 🙂 Jeg elsker når du skriver de her fine, fine indlæg som har de allerbedste budskaber!

 5. Line Andersen siger:

  Respekt!

 6. Louise siger:

  Ej, en masse dejlige sange, er i helt dejligt fredagshumør nu. Tak!

 7. Hald siger:

  Hvis du ligner en mand – så er du godt nok den pæneste mand længe! Dejlig fredag til dig 🙂
  (ps… nogle dage ligner jeg også lidt en mand…)

 8. Clara Bugge siger:

  Fantastisk indlæg. Lige hvad jeg havde brug for efter at ha’ fået at vide, at “du ikke er noget værd”. Nogle mennesker er ikke så søde, som man ellers gik og troede, så TAK for at bevise, at der rent faktisk findes søde mennesker, der af og til også har nogle selvværdsproblemer, som de under ingen omstændigheder (!!) burde have. Og da specielt dig, som altid er så smilende, givende, glad og skøn.
  Sender hilsner om ønsket om en god lørdag hos dig.

Send en besked