Top

Jeg lytter til: Nina Nesbitt

19.04.2012
Skabt af Cathrine

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bikHKTcdWbQ?wmode=opaque&w=640&h=390]

Lyt lige hvad jeg fandt i går aftes! Nina Nesbitt direkte fra Edinburgh. Hun er halv svensk, halv skotte, kun 17 år. Flere har sagt, at hun er den kvindelige udgave af Ed Sheeran (I ved, ham med “You need me I don’t need you”). Og det er heller ikke en helt dum sammenligning. Hun har den samme rytme og til tider samme måde at synge på. Og så er der vist noget om, at de er kærester. For mig tænker jeg lidt en blanding af Lene Marlin og Nelly Furtado, når jeg hører hende – Marlins blues og Furtados stemme og folkede pop. I øjeblikket er hun på tour med Sheeran og varmer op for ham – så hvis hun er kommet i samme stald som ham, kan det jo tyde på et internationalt break i sigte.

Kan I lide hende?

10 kommentarer

  1. wow hun er god! Meget i stil med Ed Sheeran! Guf for ørene 🙂

  2. hun har en sød, uskyldig stemme og klang, og godt at høre uden video til. “First Aid Kit” er lige en varm anbefaling hvis man er til folk music:)

  3. Jeg er glad for, du kan lide hende, Anne Sofie, fedt 🙂

  4. Det må jeg finde, et bestemt track som du kan anbefale? Nesbitt har klart den der uskyldige klang, som du siger 🙂 Fint, fint!

  5. Det er godt nok smukt 🙂 Klart noget jeg skal høre mere til 😉

  6. Ja det er så fint, så fint 🙂 Tror vist snart hun kommer med noget nyt, så det er bare med at holde øje!

  7. Uh alle “First Aid Kit” sange er dreamy gode, fx “in the morning” eller “waltz for richard”:)

  8. Fedt Kristine! Det må jeg hjem og lytte på i dag 🙂 god mandag! Kh

  9. Forresten også den unge kunstner Birdy (kun 15 år) super god, sjælemusik, fx fortolkningen af “Skinny Love”. Tak og dejlig mandag til dig!

  10. Uhh det lyder godt, jeg vil holde øje så 😉

Send en besked