Top

Jeg lytter til: Penny Police

23.04.2012
Skabt af Cathrine

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gN5U6_7WJvI?wmode=opaque&w=640&h=390]

For LÆNGE siden var jeg til et arrangement i indre by, hvor jeg fik en goodybag. Det var først i går, jeg fik kigget ordentligt i den. Der lå bl.a. et nu 2 måneder gammelt Costume, tsk tsk, og også en fin, fin CD fra Penny Police. Kender I hende? Jeg gjorde vist ikke. Jeg fik lagt den på computeren og har nu lyttet til den siden i går. Det er virkelig fin, fin musik. Bag Penny Police står 27-årige københavnske Marie Fjeldsted, og hun er blevet overøst med stjerner for hendes album The broken, the beggar, the thief.  Hendes hovedinstrument er en elektrisk autoharpe, og det gør også, at nogle af tracksene er drømmende melankolsk. Nogen af anmelderne sammenligner hende med Agnes Obel – jeg forstår godt, hvad de mener, selv om jeg synes, hun er mere “poppet” og rå i lyden end Obel. Kan I lide hende?

Hun har sin egen blog, som I kan tjekke ud HER, og så får I lige et track til:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_o2lcDeUrfI?wmode=opaque&w=640&h=390]

11 kommentarer

 1. Malou siger:

  Jeg ÆSLGER Penny Police…
  Det er solskin og eksamens-skrivning-dag, så tak Cathrine, nu er der også Penny Police ud af højtalerne 🙂

 2. Mmm..dejligt med musik der flyder ud i rummet og virkelig omslutter en i drømme, det formår hun i den grad. Unik lyd:) ja minder lidt om Agnes og så alligevel helt sig selv. Fedt at få lært endnu en cool dansk kunstner at kende:)

 3. også minder musikken mig lidt om den engelske forgænger for anderledes sjælemusik, -kate bush:)

 4. A siger:

  Jeg indrømmer, at jeg som regel har sprunget let over dine musikposts. BIG MISTAKE. I hvert fald er jeg glad for, at jeg i dag valgte at give det en chance. Penny Police har allerede fået mig til at sukke veltilfredst. Hun har en dejlig og ovenud behagelig lyd – både instrumentalt og vokalmæssigt.
  Tak for godt mandagsinput, Cathrine.

 5. Laura G. siger:

  “What if life doesn’t kill you?” er SÅ smuk!! Har også haft den på min playliste i noget tid. Det er virkelig bare en fin, fin sang!

 6. Mette T siger:

  ELSKER dine musik-indlæg! Og det her skal helt klart følge mig i BA-skrivningen 🙂

 7. DET er jeg glad for at høre Mette, det flyder nemlig med musikindlæg oppe i mit hoved i øjeblikket, så hvis de bringer lidt glæde, er jeg lykkelig 🙂

 8. Den er så fin – også musikvideoen, det er næsten for meget for mig med de ældre mennesker! Hun er så fin og så dygtig og så følsom. Bare titlen er stærk!

 9. Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide hende! Det var også en rigtig god dag, du gav musikken en chance 🙂 Herlig kommentar, kære A! – og selv tak 😉

 10. Hun er så fin, så fin. Og du har ret noget mht Kate Bush/Agnes, det er smør for sjælen 🙂 Herligt du nyder musikken Kristine! KH

 11. SÅ er vi to, Malou 😉 Rigtig meget pøjpøj med eksamensskrivning 😉 KH

Send en besked