Top

Jeg lytter til: Sprøde Barbara Moleko

23.03.2012
Skabt af Cathrine

For en lille måneds tid siden var Barbara Moleko i fokus i “Ugens Alle-taler-om-det-snart”, som er mit miniportræt i Populær, som jeg jo altså laver hver søndag på DR MAMA (men det tror jeg efterhånden I er med på hehe). Vinklen i portrættet er at sætte up and coming navne i fokus, både street artister, forfattere, filmmagere, musikere osv. Derfor var Barbara med, og nu kan hun altså sige sig fri for at være up and coming – hun er breaket! Hendes single Gå en tur er kommet i rotation (det hedder det, når en single bliver spillet i radioen) på MAMA-radio nu, og jeg synes, den er TOP sprød! Hun er simpelthen så sympatisk, og hendes stemme er sååå lækker. Jeg er tosset med nummeret. Og også hende! Hvad siger I?

Hun synger i øvrigt kor for Soluna Samay, som jo forsvarer Danmarks ære i Eurovisionen til maj.

7 kommentarer

 1. Sara Hjerming siger:

  Jeg hørte den tidligere via et fjæslink, synes den er super fed og sådan rigtig kom-i-godt- humør-agtig 🙂

 2. Ja ikke? Jeg synes også, det er så fint!

 3. Jens Erik siger:

  Jo hun er faktisk sprød. Sjovt at se videoen – hendes udsende – stedet videoen er optaget – soul….og så synger hun på dansk!

 4. Ja det er et fint miks ikke? Det kan jeg virkelig godt lide! Hun er topsprød 🙂

 5. Det er vidunderligt 🙂 Kan godt forstå at i har valgt hende til “Ugens Alle-taler-om-det-snart” 😉 Så fedt et nummer, det skal klart høres et par gange eller rigtig mange 😉

 6. […] er simpelthen så glad og fri og sommerfulge- flyv-afsted-agtig, det er så fantastisk Fandt hende her Og det er simpelthen kun til at blive i godt humør […]

 7. Ja hun laver sååå fin musik 🙂 Ren sommerstemning!

Send en besked