Top

Jeg sælger ud!

16.02.2012
Skabt af Cathrine

Nu skal jeg jo snart til Rom, og et bryllup i Nice og New York er også på tapetet i år. Derfor sælger jeg nu ud af min garderobe for at få skrabet lidt lommepenge sammen. Det bliver det dyreste år i mit liv! Jeg har lavet en blog til samme formål, hvor jeg lægger alle tingene op, den hedder ROCKPAPERDRESSES’ KLÆDER. Hvis har I lyst kan I kigge forbi og se, om der er noget der frister! I så fald skriver I bare en kommentar på de ting, I kunne være interesserede i.

I øvrigt, hvis der har været noget af mit tøj fra mine “Dagens” I kunne være interesserede i, så må I lige skrive det herinde!

Er på vej på arbejde – har inviteret min lillesøster ud til DR for at få autografer fra X-Factor deltagerne! Tootles 😉

8 kommentarer

 1. Åh, hvor ville jeg ønske at dine fødder var lige så store som mine plader!
  De er vildt fede, velour-sneakersne – hvor er de mon fra?
  (sig nu ikke eBay, i str. 3-6 som glimmersneaksne…:o))

 2. De er fra Asos, så mon ikke de er til at opstøve 😉

 3. Woop! De har dem jo lige frem nu! Jeg må virkelig til at lære at holde øje med Asos nye varer og ikke kun udsalget…:oD

 4. Shoppe shoppe shoppe 😀 Men de er en smule små i det, jeg er normalt en 37-37,5 – en 38 er fin til mig!

 5. Hehe, ja, der røg vist lige £25 af min første voksenløn (bliv nu marts, bliv nu marts). Du har dårlig indflydelse på mig. Først crüsli, nu sko – og glimmer sneaksne spøger stadig, men de må vente, i hvert fald til frosten stopper!:oD
  Jeg håber det går med størrelsen, jeg er heldigvis kun en 40.5-lille 41. Dam’n you, kæmpefødder.

 6. Yay voksenløn! Det glæder jeg mig til! Til lykke med dit nye køb 😀 – og sorry for dårlig indflydelse, kan ikke garantere, at det ikke sker igen 😉
  Tror nu din fod er ganske gennemsnitlig i dagens Danmark! En gennemsnitsfod var for 20 år siden en 38 – i dag er det en 40, det siger radioavisen selv!

 7. Ja, det bliver virkelig stort med rigtig voksenløn – men så må det også være ok at bruge en masse af den!;oD
  Ja, det er egentlig også min opfattelse. Men af en eller anden årsag følger sko-producenterne bare slet ikke med. Selv H&M sender stadig ofte serier ud, som kun går til str. 40 – wtf? Men jeg kan i det mindste prise mig lykkelig for ikke at være udstyret med et par centimeter mere og en str. 42, for så havde det jo været komplet håbløst!

 8. Jaer nyd at have voksenløn! Og så lige med alt det lækre forårstøj i butikkerne 🙂 Det er noget mærkeligt noget med de størrelser, Billi Bi er faktisk gode til det med størrelser.. Glæd dig til sandaler og luft mellem tæerne – det gør jeg! Wehu!

Send en besked