Top

Kagebord med inspiration

19.05.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Nu er jeg ved at være igennem den travleste uge i mands minde med dobbeltplaner dag og aften! Bloggingen har været lidt ustabil, og det samme har mine svar på alle jeres tanker også været.

I dag runder jeg af med et brag – et fødselsdagsbrag! Hele familien kommer til A’s og min fødselsdag – boller og lagkage kl. 14.00 og jeg har været i gang siden kl. 09.00. A havde fødselsdag i januar, men der havde han ikke tid til at blive fejret, jeg har på tirsdag – så nu har vi slået det sammen i dag. Status er: tre færdige kager (i hvert fald lige om et øjeblik), og grundlaget for det blev hele tre kager, når vi nu “kun” bliver 13, er min ubeslutsomhed. Der var så mange lækre opskrifter i mine yndlingskagebøger!

I skal ikke snydes for lidt kageinspitation; jeg ved, I også er nogle kagedamer, nogle af jer! Jeg selv har et bløde lagkage-tørkage-småkage-flødekage-hjerte og spiser GLÆDELIGT hjemmebag, når det stilles foran mig. Når jeg selv bager har jeg dog det lille bitte “problem”, at jeg æder dejen inden kagen er færdig, så jeg har altid lidt mindre lyst til kagerne, når de er færdige… I dag har jeg dog dyet mig!

Men nu til bøgerne! Alle tre kager jeg har bagt i dag er faktisk taget ud ag The Hummingbird Bakery’s bog, den er FYLDT TIL RANDEN med de lækreste kager – kopkager, lagkager, tærter, brownies, cookies. Den koster normalt ca. 200,- men den er på tilbud i Føtex til 70,-. MEN den danske udgave, som jeg har, er fyldt med fejl! Der mangler nogle ingredienser og et par måleenheder, så jeg vil evt. foreslå jer at købe den originale udgave, som jeg har linket til, hvis I skal have fingre i den!

SÅ er der Katrine Klinkens Lutter LagkagerJeg tror, det var den anden kogebog, jeg købte, den har boet hos mig i 6 år, og jeg elsker den stadig. DEN har jeg godternok lavet mange mega lækre lagkager fra! Prinsessetårta, jordbærlagkage, rabarberlagkager, othellolagkager – de er mærket med sværhedsgraden 1-3 og så er det ellers bare i gang! Og det bedste er – den er blevet virkelig billig med tiden

Hvis du er glad for chokolade, eller måske mere end glad, måske småforelsket, fascineret og fanget af chokolade, så er Chocolate Magic lige noget for dig! Jeg har fået den lille bog af Bedste Ven B, hun kender min store chokoladeglæde. Den er fyldt med de lækreste billeder og de vildeste opskrifter. Det er serious choko business. Mmm…

… Nu må jeg hellere få smækket den sidste kage sammen, en kanel/banan/ananas-lagkage, og så må jeg i bad og hoppe i tøjet. Hvis kagerne er en succes, så skal I nok få opskrifter! Jeg tjekker ind senere! Må I få en skøn lørdag!

2 kommentarer

  1. Maja siger:

    Lyder lækkert – synes tit jeg har kigget på nogle af de bøger i føtex, hvis prisen er rigtig sniger en af dem sig nok ned i kurven næste gang. Håber dine kager blev gode.

  2. Du må altså hapse dem, kagerne var en stor succes, så der kommer opskrifter i løbet af ugen 😀

Send en besked