Top

Karbad og et løfte om aldrig at lave skilsmissebørn

13.01.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Et par gange om året får jeg lyst til at skide på miljøet og min eksem, og så tager jeg mig et karbad. Ja sgu! Bare fordi det alligevel er derude, og fordi det virker sådan lidt spa-agtigt. Ellers er jeg nu ret så overmiljøbevidst, vil jeg lige sige.
I formiddags var jeg stået tidligt (før klokken 10.00 – tidligt på en søndag) op med min kæreste, der skulle på arbejde. Da jeg havde kværnet morgenmad og møsset ham farvel, så lavede jeg en god kop te og hoppede i karbad. Og så faldt jeg sgu i søvn igen. Hold op et driverliv! Men det er også i orden. En gang i mellem.

Jeg går en rigtig mærkelig uge i vente. Min sidste uge på Aftenshowet. Og faktisk også min sidste uge på Talentholdet, og derved også i DR. På fredag er det min sidste dag. Så nu lader jeg lige op på god energi, sæbebobler, og så husker jeg også lige alt det gode, der skete i fredags. Bedste Ven B synes jeg skal fejre min færdige DR-uddannelse med fest og sjov! Jeg ved ikke rigtig. Det har jo føltes mere som et job end uddannelse. Og jeg skal jo ikke fortsætte umiddelbart – selv om jeg stadig har tråd i forskellige ting. Jeg ved det ikke lige.

Men for at fuldende mit driverliv, så skal jeg ud og spise med min far og min lillesøster. Eller eks-lillesøster. Altså for mig er hun lillesøster stadig. Min fars ekskones datter. Har ikke set hende et par år, så jeg er så spændt. Det er mærkeligt at være skilsmissebarn og så få en ny familie, som måske også går i stykker. Så har man lige pludselige mange brødre og søstre rundt omkring, som man måske aldrig ser igen. Husk mig lige på, at jeg aldrig skal skilles!

17 kommentarer

 1. NatasjaS siger:

  Jeg vil også have badekar! Og jeg vil heller ikke lave delebørn 🙂 Dejligt du giver dig tid til lidt selvforkælelse – det er det bedste!

 2. Simone siger:

  Hvor ser det lækkert ud! Hvor har du købt “hylden” til badekarret?

 3. Birte Wichmand siger:

  😀 Det vil jeg huske dig på 😀

 4. Århh, karbad. Jeg ønsker mig et karbad på løvefødder, så jeg også kan skide på miljøet et par gange eller tre om året! 😀

 5. kijo siger:

  Uh kan kun give dig i at det er lort at være skilsmisse barn!! Jeg er selv lige blevet mor og skal giftes til maj, og har høj og helligt lovet min kæreste at min datter ALDRIG skal være skilsmisse barn.. 🙂

 6. Julie siger:

  Lyder dejligt med et karbad. Hvad gør du for at være miljøbevidst? Bare ren nysgerrighed 🙂

 7. Miriam siger:

  Jaeh, jeg går så gerne i karbad et par gange om ugen. Men jeg vil lige indskyde, at mit badekar er så lille, at når jeg er kommet i det, så bruger det mindre vand på at blive fyldt, end et gennemsnitligt brusebad gør…

 8. Nicole siger:

  “…så lavede jeg en god kop te og hoppede i karbad. Og så faldt jeg sgu i søvn igen.”
  Er du stadig i live, efter at være faldet i søvn i badet? 😉 Det håber jeg.. Fniiiiis..

 9. Det er mærkeligt sådan noget med skilsmisser. Mine forældre blev skilt efter mere end 28 år sammen og er fine, fine venner i dag, så det er vel en slags lykkelig skilsmisse. Men nu har jeg en lille dreng og om tyve dage (20!!!) skal jeg selv giftes, og lige som dig håber jeg noget så inderligt på, at min kæreste og jeg aldrig går fra hinanden.
  Håber, du har haft en dejlig weekend, din drivert 😉

 10. Dots siger:

  Det er altid godt med lidt selvforkælelse 🙂

 11. Camilla siger:

  Det lyder hyggeligt 🙂 jeg elsker at dase i badekar, men det bliver kun på hoteller, for jeg har ikke badekar hjemme 🙁
  Jeg håber du går en hyggelig middag, og jeg skal nok huske dig på, ikke at blive skilt – når du sætter nogle grandfætre og kusiner i verden til lille A 😉
  Kh Camilla

 12. Tanja siger:

  Åh hvor gad jeg godt have et karbad som man kunne sidde og blive helt opløst i og få rosinfingre og -tæer. Bare sådan engang imellem.
  Nu hvor du snakker om børn kan jeg ikke lade vær med at spørge om det er noget dig og din kæreste har overvejet sådan seriøst? altså om/hvornår i skal have det første?
  Tanja 🙂

 13. Sandy siger:

  uff jeg kan slet ikke håndtere når nogen snakker om ikke at ville have skilsmissebørn og den slags… Jeg er kraftigt påvirket af at en eller anden idiot havde fået bildt min mor ind at skilsmisse er det værste der kan overgå børn. Jeg ville sådan ønske de for pokker bare var blevet skilt 🙁

 14. Har det helt på samme måde som dig. Skal ALDRIG skilles! 🙂
  Umiddelbart lyder det smadder hyggeligt med det der karbad, og egentlig tror jeg ikke det er så meget mere miljøspild end at tage et brusebad – der løber jo alligevel mange liter vand igennem.

 15. Agyness siger:

  hvor har du købt dine purely professional shampoo + balsam i salon-størrelser? 🙂

 16. MaikenKL siger:

  Der skal også være plads til et karbad en gang imellem selvom man er miljøbevidst:) Det kunne være rigtig sjovt med et indlæg om, hvordan du lever miljøbevidst. Så kunne der også komme lidt fokus på det:)
  Og mht. skilsmisse, så lover jeg også mig selv med jævne mellemrum, at jeg ALDRIG skal skilles, hvis jeg er så heldig at blive gift og få børn.

Send en besked