Top

Klar, parat, rejsestart

03.10.2014
Skabt af Cathrine

Samsonite, rockpaperdresses

Godmorgen 🙂

Jeg har et VILDT rejseefterår foran mig. Det er fuldstændig skørt. I morgen tager jeg båden, den store af slagsen, til Oslo. Jeg skal for første gang i mit liv prøve sådan et Oslo-cruise med DFDS, og af en eller anden grund så har jeg en lille forestilling om, at det er en form for Sunny Beach til havs. For voksne. Våde varer i baren, en holdning man påtager sig, når man træder ombord, der hedder: “What happens on the boat, stays on the boa”. Jeg skal af sted med Mie, Katrine og Rikke. Det er faktisk Kats og min anden rejse. Næsten på årsdagen for vores første tur – vi var i Sunny Beach, apropos, sidste år. Det betyder også årsdag for vores venskab. Det er da hammer hyggeligt (jeg har lagt mærke til at mange er begyndt at bruge ordet “hyl” igen – “det bliver hammer hyl!” – er det en yes go? No go?).

Nårh, men så skal jeg også til Aalborg – eksotisk, jeg skal da ud og flyve. Men ud og hjem samme dag. Så er der en Stockholms-tur, en Amsterdam-tur, en Hamborg-tur, en Singapore-tur OG en skiferie til Sverige med hele den pukkelryggede planlagt. Lidt forpustede? Det er jeg den undebrodermig. Meget af det er faktisk blogrelateret, og det er altså nyt for mig. Sådan at have forretningsrejser. Det er sådan noget min far har. Og min svoger har. Og nu har jeg også! “Forretningsrejse” er endnu et hak i klippekortet for, hvor voksen jeg er blevet i 2014. Det er sgu da lidt cool’t i mit hoved. Jeg passer stadig på med min tid og mit hoved og mit hjerte og mine øjne der nogen gange ikke virker. Men jeg har planlagt så godt rundt om det som muligt.

Al det rejseri kræver en god kuffert. Og de ivrige læsere husker måske min stille jagt sidste år? Min gode gamle Samsonite var blevet ødelagt under en rejse. Fordømt! Udover den store sår, det var, da jeg havde fået den af min mor i julegave engang, og det skulle have været sådan en, der fulgte mig forevigt, så kunne den bare sindssygt meget. NØJ hvor har den fået meget bras med hjem fra udlandet ved at kunne udvides i øst og vest. Men den findes ikke længere. Æv. Men min loyalitet til Samsonite, som min søde mor klart har påduttet mig fra barnsben (“far og jeg købte de grå kufferter for snart tredive år siden, og de holder bare, Cathrine”), holder ved. Jeg har fundet et ret godt alternativ. Den hedder Spinner, den er sådan hardcase-agtig sag, den er ganske rummelig, den har tre låsepunkter, som hjælper mig med at kunne lukke den, når den er overpakket, og så er den virkelig let. Praktisk, når man pakker tungt. Ahem…

Og så blev der også til en håndbaggage sag. Den anden jeg i sin tid skrev var blevet udsolgt, men jeg fandt en der lignede, Upright. Den har i øvrigt så hammersmart en funktion, at den kan “klappes sammen” og pakkes helt væk – hvilket er smart, hvis man bor småt som vi gør, opbevaringsmæssigt. Da damen i Paris mente, at mit Eiffeltårn ville gå for at være et våben i kabinen, så måtte jeg jo checke tasken ind (og betale ved kasse 1), og det klarede den så fint!

Jeg glæder mig helt vildt til de næste to måneder. Så meget at se frem til, så mangespændende rejser in mente. Ingen grund til at pakke sommertøjet væk.

Contains adlinks: White dress – By Malene Birger (old, similar) // Slip-ons – Notabene // Wash bag – Liberty // iPad // Golden sandals – Marc Jacobs // Shampoo+balsam travel size – Purely Professional // Sunscreen – Oriflame // Clutch – YSL // Sandals – Marni // Bikinis – Freya

English Recap:

I have SO many trips ahead of me the next couple of months. And for the first time in my life they are real business trips most of them. A trip to Stockholm, Amsterdam, Singapore is already arranged. My father just booked a skiing vacation in Sweden during New Year’s. And this weekend I am kickstarting the whole travel-fall with a trip to Oslo with DFDS. I am going on a cruise. AND I have actual business trips to attend to. I am an actual grown up. Check! And now with new suitcases I bought during the summer. I am ready for takeoff!

10 kommentarer

 1. Camilla siger:

  Rigtig god tur 🙂
  Kh Camilla

 2. Laura siger:

  Iiih, jeg glæder mig specielt til at høre om Singapore! Og Stockholm! Og Amsterdam! Faktisk alle tre steder jeg endnu ikke har besøgt, men som jeg virkelig gerne vil. De to af dem er jo rimeligt tilgængelige, og så lang tid kan det da heller ikke tage at flyve til Singapore? God tur til dem alle i hvert fald 😀 Jeg rejser stadig med rygsæk, så de kufferter vi har derhjemme, er blot nogle vi har arvet, men mon ikke jeg på et tidspunkt skifter rygsækken ud til fordel for kuffert. Også for ryggens skyld 😉

 3. Stine siger:

  Altså teknisk set er det “den lille af dem”, du skal med, hvis du sejler ud i morgen. Meget ligegyldigt, og dog 🙂

 4. Charlotte siger:

  Hej. Jeg begyndte at følge dig for et par uger siden og kan egentlig godt lide din blog. Men jeg overvejer seriøst at “unsubscribe” fordi det simpelthen er så irriterende at jeg ikke kan læse dine indlæg og se billederne på Bloglovin. Øv, hvor er det ærgerligt!! 🙁

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hej Charlotte,
   Jeg beklager, at der er fejl på bloglovin, jeg har underettet teknikerne om det for længst. Men nu er det jo også helt kvit og frit at læse med, jeg tvinger dig ikke herind, så hvis bloggen og dens teknik/outlook irriterer dig, så findes der jo masser af andre 🙂 KH C

   1. Charlotte siger:

    Jeg hænger på og håber på at det blir fixet snart. 🙂

 5. Cecilie siger:

  Skulle du ikke også til New York og Sydfrankrig? 🙂 Hvad med Singapore, er det familietur?
  Knus!

  1. Cathrine Nissen siger:

   New York har jeg ikke skullet, desværre 😛 Sydfrankrig var med familien og den er udskudt til foråret så tiden passede bedre 🙂 Singapore er til november – om en tre ugers tid, uhhhh jeg glæder mig! Kram lige tilbage!

Send en besked