Top

Last outfit of 2015

03.01.2016
Skabt af Cathrine

dagenes311215_7

Ferien er slut – den forlængede weekend er slut, og det er så trist, så trist. Jeg har kun lige lært at sove længe igen og spise æbleskiver og fyldte chokolader. Det tog tid, men jeg lærte det! Og nu skal jeg tilbage på lidt søvn og mindre slik. Fordømt! Min kæreste, der nu er oppe på to ugers ferie plus det løse – han gik på ferie den 19. – synes også det er hårdt, til ham siger jeg; “klap lige kaje”, haha! Ligeså lang tid det tager at komme ned i gear på en ferie, ligeså lang tid tager det at komme op igen. Circle of work life.

Jeg har én rar ting tilbage i denne nytårsweekend – vi skal i biffen i aften og se Hateful Eight. Jeg har aldrig i mit liv været til en gallapremiere – det er faktisk løgn! Én gang men det indebar minimumsløn og et Harry Potter-kostume (briller, lyn i panden, kappe med plastikugle limet til skulderen) og mig, der skulle demonstrere et videospil i Imperial, mens smarte mennesker gik til gallapremiere. Dét var i mine glade eventdage – jobbet med de spøjse kostumer (Burn-catsuit, Nestlé-kanin, Chiquita-dame, Irma-pige – I’ve done it all). Nu er jeg faktisk slet og ret inviteret. Uden kostume eller lyn i panden. Det føles farligt fint, især da min kæreste spurgte, om han skulle have jakkesæt på. Det tror jeg altså ikke. Jeg er i jogginglæderbuks og uden makeup pt. men måske en gang læbestift kan blive smurt ud.

Outfittet her er det sidste af sin slags fra 2015 – min lagersalgskjole og et par nyindkøbte strømpebukser fra de smarte Wolford.-damer på Gl. Kongevej, der behandler deres strømper med samme ømhed, som jeg viser Frida. Mit livs andet par Wolfordstrømper – jeg købte et par i efteråret og måtte lige teste, om det virkelig kunne passe. Er de så gode? De holder stadig. Jeg er overbevist. Dyre strømper betaler sig.

I samme omgang fandt jeg sidste outfit fra sidste år. Til det havde jeg skrevet en række selvforbederligheder; en slagplan for 2015. Jeg skulle gå med mere læbestift, stoppe med at være en politimand og kommentere andre, jeg skulle få arbejde i skema, fortsætte træningen og dyrke skiftesko, så jeg var smart i en fart. En del er faktisk gået rigtig godt. Jeg træner stadig og kan til marts løbe halvmaraton. Bum! Læbesstiften har måske ikke været så flittigt brugt, men det er heller ikke det vigtigste. Jeg er til gengæld begyndt at køre med cykelhjelm – en flot Hövding-hjelm, og så bruger jeg pt. mindre penge på mig selv og flere penge på bryllupsopsparing. Nye målsætninger for 2016?

? At holde en afslappet og hyggelig get together i foråret/tidlig sommer med min kærestes og mine venner, som er inviteret til bryllup – så kan alle ligesom nå at hilse. Et pizzaparty måske?

? At besøge min hjemby og min mor noget mere – jeg er alt for sjældent i Fredensborg, nu købte vi sådan set bil sidste år!

? Spise mindre kød – jeg har lige bestilt vegetarkassen hos Aarstiderne, som også skulle levne mig rester til frokost på arbejde

? … Og det ville være mit næste punkt! Få nogle ordentlige madvaner for 2016 på frokostfronten. Jeg får alt for lidt og alt for dårlig mad, fordi vi sender midt i frokostpausen og stresser op til.

? Ses mere med veninder. Selv om jeg kan mærke, at det er rart for mig ikke at have aftaler i hverdagene, så kunne jeg måske godt lande på en mellemløsning, så det ikke var så alt eller intet. Jeg savner veninder

? Lande en ordentlig arbejdskontrakt. Jeg har været freelancer i hundrede år og en madpakke. I år vil jeg gerne tage initiativ til en forhandling, der giver mig bedre sikring

? Få råd til bryllupsrejse på den ene eller anden led – det vil jeg så gerne!

? … Derfor også skrue ned for hverdagsforbruget. Vi har lidt dårlige vaner med daglige indkøb og nul planlægning. Vi har fået en vidunderlig kaffemaskine, som kan ligeså fin kaffe som caféerne – mindre “to go” og takeaway. Mere hjemmelavet mad til flere dage og budgettering

? Få lidt bedre styr på arbejdsfronten, så jeg arbejder, når jeg arbejder og nyder fri, når jeg har det. Det er klart blevet bedre i 2015 og må gerne fortsætte, hvorfor jeg også har sagt mit faste samarbejde med FRB.C op. Fuldtidsarbejde og to blogs og et liv on the side skal ikke fortsætte i 2016

? Blive en dame, der går i pæne strømper! Må 2016 blive et år hvor jeg endelig lærer at købe den rigtige størrelse, så jeg undgår en skridtsøm mellem knæene eller ål i anklerne

Har I nogle planer på selv-opgraderingsfronten i 2016?

Heels – Louboutin (similar) // Stockings – Wolford // Dress – Custommade // Lips – MAC

dagens311215_2

dagens311215_3

dagens311215_5

dagens311215_8

dagense311215_9

 

 

20 kommentarer

 1. Camilla siger:

  Wolford er vidunderlig! Håber dine nytårsforsætter må lykkes for dig. Jeg vil gerne blive færdig ( og starte) med min at skrive min kandidat, hvis jeg dog bare vidste hvad jeg skulle skrive om

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det er de åbenbart, jeg har bare været for nærig indtil nu, men jeg kan godt fornemme, at det betaler sig 😀 Jeg håber, du finder på noget spændende at skrive om, så du flyver lige igennem!… Man har vel lov at håbe 😀 KH

 2. Tanja P siger:

  Jaaaaa til flere venindeaftaler ❤️ Det står også øverst på min liste – så det må vi holde hinanden op på. Og self ses alle 4

  1. Cathrine Nissen siger:

   VI skal ses den 25.! DET glæder jeg mig til <3 :-*

 3. Josephine siger:

  Kære Cathrine,
  Så hyggeligt at følge med. Har gjort det længe, men aldrig skrevet.
  Faktisk har jeg mange af de samme planer som dig. Det der hverdagsforbrug og opsparing til bryllupsrejse. Jeg skal nemlig også giftes i 2016, til maj.
  Men vi har det jo godt alligevel, uden ‘to go’ kaffe og fancy hverdagsmad.
  Drop endelig ikke bloggen! Vi er mange der elsker at følge med. Jeg glæder mig til at følge dig i 2016.
  Godt nytår kære Catherine.
  Kh. Josephine

 4. Mette R siger:

  Jeg elsker elsker elsker virkelig det sidste billede, ej hvor er det fedt

 5. Karen siger:

  Den med get-together med venner er en skide god idé…

 6. KJ siger:

  Jeg vil tale ordentligt til mig selv. Punktum. Det kommer til at tage tid at lære det, men det er på høje tid. Jeg er oprigtigt træt af at tale så ualmindeligt grimt til mig selv. Kunne aldrig drømme om at tale ligeså nedsættende til mine omgivelse, så hvorfor egentlig gøre det til mig selv?
  Du ser forresten urimeligt godt ud på billederne 😀 Den kjole er lige i øjet (og så må du vist være en af de få, der kan bære nytårshat) 😉
  Rigtig godt nytår til dig 😀

 7. Emilie siger:

  Hold nu FEST, nogle labre strømper! ELSKER DEM! Godt nytår, glæder mig til at følge med på bloggen i 2016 🙂

 8. Jeanette h siger:

  Hvor. er du. fin! Sikke et smukt nytårsoutfit. Jeg er glad for, at du er én af de få bloggere, der rent faktisk tør sætte sig nogle mål for det nye år. Mit indtryk er, at mange “dropper” forsætterne, fordi de er blevet kliché, og det nærmest er forventligt, at man fejler dem. Det synes jeg er en rigtig ærgerlig tendens. Især når lidt refleksion, retrospekt og overvejelser omkring ens ståsted kan betragtes som værende ganske sunde for én. Jeg vil straks give mig i kast med at formidle nogle tanker på skrift, så mine refleksioner kan komme i omdrejninger. Glæder mig til at følge med herinde i 2016!

 9. Lisbeth siger:

  De der strømper. Phew! De er så fine, at de næsten er for meget af det gode. Jeg tør knapt nok kigge på dem af frygt for at ødelægge dem :b
  Jeg har hovedsageligt kedelige og klichéagtige mål for det nye år. Jeg må og SKAL have styr på den der økonomi. Nu er det ikke sjovt længere at låne penge af kæresten hver gang licensen skal betales…
  Derudover tænker jeg noget med at rydde op i livet, finde en struktur i bachelorskrivning og så tror jeg, at jeg vil køre videre med mere glam i hverdagen. Det må man aldrig gå ned på! 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

 10. Trine siger:

  Din blog er fantastisk

 11. Sacha siger:

  Jeg har et par stykker, men de for mig væsentligste er: 2016 skal være året hvor jeg får foden indenfor på arbejdsmarkedet (manglende erfaring er virkelig en [valgfrit skældsord]) og så skal jeg finde makeuppen frem oftere, end jeg gjorde i 2015 og der skal faktisk ikke så meget til, tror ikke at jeg kom op på mere end 10 dage hvor jeg havde minimum mascara på, tæller jeg dage med neglelak med bliver det lidt mere.
  Men efter adskillige positive (ret uventede) kommentarer på facebook på et billede fra nytårsaften, så steg selvbilledet fra bundfrossent til et stort forlegent smil.
  Så hvis skoddage kan reddes med lidt makeup, så er det sgutte så ringe.
  I øvrigt, så er det et par ret så fantastiske strømper du har på, de er vildt fine.
  Jeg krydser fingre for en ordentlig kontrakt, det giver en anden indre ro ikke at skulle stresse over jobsituationen.

 12. Rosa siger:

  Orv nogle gode mål for 2016! Jeg havde det samme med mere hverdagsvenindetid for 2015, og det der virkede for mig var fyraftenskaffer. Du ved, vi mødes efter arbejde ca. 16/16.30, gerne et sted i nærheden af enten vores arbejder eller bolig, drikker en god kop kaffe og er så hjemme til aftensmadtid (især lækkert, hvis en kæreste kan lokkes til den tjans lige den aften). Jeg har nemlig også brug for nogle rolige hverdagsaftener derhjemme i hyggetøj, men jeg vil virkelig ikke være den, der har mistet sine dejlige venner som 30-årig!
  Det mål er faktisk gået så fint, at jeg udvider i år. Min kæreste og jeg har aftalt, at vi holder åbent fyraftensfredagshus den første fredag i måneden. Så kan man komme hjem til os, drikke en øl, hyggesnakke og alligevel være hjemme inden man er død af fredagstræthed. Vi har talt om, at vores fredage føles så kedelige efterhånden med takeout og tv fredag efter fredag. Nu prøver vi med venner og kvalitetssnak efterfulgt af takeout og tv. Lyder det ikke rart?
  På egofronten vil jeg gerne blive bedre til at nyde mine aleneaftener, når min kæreste ikke er hjemme. Faktisk lidt inspireret af dig og dine søde sushi/kage billeder som du indimellem ligger op. Man skal huske at være blid ved sig selv. Jeg vil også gerne blive bedre til at tage nogle gode pauser på arbejdet og ikke bare køre på og være helt smadret om eftermiddagen – jeg fik et råd af min tante om, at man skal huske at gemme noget energi til sin fritid og ikke bruge det hele på arbejdet. Mit overordnede mål er, at jeg gerne vil blive bedre til at nyde min tid. Arbejdstid, hjemmetid, familietid, træningstid, alenetid og kærestetid; det hele skal nydes så meget som muligt.
  Tak fordi du har lavet min yndlingsblog – jeg glæder mig til at følge dig og fortsat blive inspireret i 2016.
  Alt det bedste, Rosa

 13. Line siger:

  Godt nytår til dig og kæresten.
  Jeg skal skrive mere håndskrift. Jeg kan mærke min håndskrift skrider og bliver grim, fordi jeg ikke skriver så meget mere. Arbejdsnoter og indkøbssedler bliver det mest til, men bare fordi det kun er mig selv der skal læse det, så kan jeg jo godt skrive pænt. Så jeg skal altså koncentrere mig mere om at få skrevet pænt, når jeg har en blyant eller kuglepen i hånden.

 14. Cecilie siger:

  Hej Kathrine. Har du fået sat såler under dine louboutin og hvor? Samt satte du dem på inden eller efter brug? 🙂

 15. Chris B siger:

  Jeg er så fan af din målsætning omkring vegetar kassen, men jeg er også veganer, så jeg bliver bare så glad når andre tager et skridt, det er vejen frem 😀
  Min egen målsætning må være at komme igennem Januar, også se hvad der sker! Min søde mor har desværre startet strålbehandling d. 30 December og skal have det hele januar, og jeg har 4 eksaminer, hvor af to er reeksamen på uni. Jeg kunne også godt lige bruge lidt ekstra ferie, men tiden venter ikke på nogen, og tingene går jo somregel altid, fordi de skal! Godt nytår til dig og dine fine strømper (hvis de overlevede så længe, de ser skisme noget delikate ud).
  Chris B

 16. Signe Caroline siger:

  Jeg må ærligt indrømme, at jeg syntes dit outfit var lidt kedeligt. MEN så kom strømperne og de er simpelthen så flotte! 🙂
  I år skal jeg alle mulige praktiske ting (kørekort, træning, specialeemne osv.) og så vil jeg i ekstra høj grad tage ansvar for min egen lykke. Jeg bliver ikke lykkelig af at vente på min kæreste købe blomster, når det ikke er den type han er. Så vil jeg hellere være glad for ham, som han er og så selv købe de blomster 🙂

 17. Hold nu magle, altså. Du ser simpelthen så skide godt ud, for at sige det på godt dansk. Jeg er vild med det hele, og de strømper sætter kun prikken over i’et! Et værdigt outfit at slutte 2015 af med, må man sige.
  Det lyder som nogle vildt gode ting, at du vil bruge 2016 at blive bedre på/gøre bedre/prioritere. Det er vigtigt at det hele ikke skal blive en sur pligt. Godt og blandet.

 18. Johnsen siger:

  Spørgsmål; hvor har du fået forsålet dine Louboutins? Synes de ser meget fine ud. Jeg er ikke helt tilfreds med dér, hvor jeg har fået lavet mine… Takker 🙂

Send en besked