Top

Løs dagens førsteverdensproblem: Langt eller kort?

06.04.2015
Skabt af Cathrine

Det sker næsten ligeså sikkert, som årstiderne skifter – på et eller andet tidspunkt savner man sit lange hår, når man er blevet korthåret.
langthaar Det har ramt mig et par gange nu, og senest forleden hvor jeg sad og smed en masse billeder ud på computeren – nåde være med en bloggers computer med den tyngde den skal rende rundt med, stakkels ven.

Jeg fandt nogle gamle outfitbilleder, hvor håret var så nydeligt; så langt og sjovt at arbejde med. Det var da slet ikke så skidt, som jeg huskede det – bandede altid over, hvor tungt det var, og hvor umuligt det var arbejde med – det ser da helt okay ud!

Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om jeg skal gå tilbage? I know, it’s not rocket science, ej heller en beslutning der ændrer verden. Men for fa’en, the magic is in the ‘fro. Min ‘fro er desværre den fladeste og glatteste derude, så derfor var det lidt rart, da det blev kort og mindre tungt. Jeg er i det der mærkelige hår-mellemstadie, hvor det hverken er kort eller langt pt, så jeg kan gå begge veje – what to do? You decide! Hjælp mig med at løse mit 100 % førsteverdensproblem!

PS: De af jer, der har spurgt til et pandehårsindlæg – it’s coming up!

Rockpaperdresses, cathrine nissen, Amalienborg, dagens, OOTD, nordic blogger

65 kommentarer

 1. Rosa siger:

  Jeg er efter en evighed med langt hår gået over til næsten-page og sikke en lettelse! Det lange er smukt, men det er så tungt og tager en evighed at redde/skylle shampoo ud af/style. Det glemmer man bare hurtigt igen. Jeg stemmer for pagen – også fordi det er forår, og din hovedbund vil dø af sved og svamp til sommer 🙂 Nyd Paris!

 2. Josefine siger:

  Helt klart det lange, det er virkelig flot til dig! 🙂

 3. Rebecca siger:

  Jeg har lige klippet mit hår i en Taylor Swift-kind-of-længde og style og jeg er SÅ glad for det, efter at have rendt rundt med langt hår i 2 år… mit er også det dér tykke, glatte hår, så det var rart at få lidt væk. Føler mig som et helt nyt menneske og tænker, det bliver endnu rarere her til sommer! 🙂
  Synes du er super pæn med kort hår, så dét stemmer jeg for! Man kan jo altid få lidt etager eller-hvad-ved-jeg, hvis man er træt af det ‘gamle’. Jeg er i hvert fald ved at vokse mit eget pandehår ud! 🙂

 4. Camilla L siger:

  Jeg synes det korte er virkelig flot til dig, men helt ærligt, så havde jeg glemt hvor smukt det lange var. Det blev jeg lige mindet om nu, og hvis jeg skal vælge ud fra udseendet alene, så vælger jeg det lange. Så skal du jo gøre op med dig selv, om praktisk vejer tungere end smukt 😉 Held og lykke med den beslutning. Haha! Jeg har selv været der et par gange 🙂

 5. Kristina siger:

  Langt. Det klæder dig bedst efter min mening 🙂

 6. rebecca siger:

  team langt hår!!

 7. JanniChristiane siger:

  Jeg synes helt sikkert det lange hår er smukt. Ikke at det korte er skidt, men langt hår til dig, det fungerer bare fuldstændig. Jeg er død misundelig på dit hår anyways, og kun endnu mere når det er langt 😉

 8. Cecilie siger:

  Helt sikkert kort! Det ser så fint og let og frisk ud med kortere hår – særligt her til foråret 😉

 9. ida siger:

  Jeg stemmer for det lange!

 10. Christina siger:

  Team-kort

 11. Camilla siger:

  Laaaaangt, lækkert hår 😀

 12. Mette siger:

  LANGT! Det var fandme flot(test) 🙂

 13. Ida siger:

  Uuha -kender vi ikke alle det dilemma? Heldigvis er det jo “bare” hår som gror ud igen og ikke en tattoo eller andet. Men kan sagtens forstå du er i tvivl! Du ser jo fantastisk ud med begge dele, Cathrine, men må indrømme at jeg tænkte “wow” da jeg kiggede ovenstående billeder igennem. Men langt hår kommer du til at se lidt yngre ud (skal absolut ikke læses som om at du ser gammel ud nu!), mens du med “kort” hår fremstår mere moden. Hmm… Hard choice, men jeg er nu på team langt hår! Kh Ida

 14. Nanna siger:

  Uh det kan være et svært dilemma. Jeg har selv stået i den situation den anden dag, hvor jeg overvejede at få det klippet kortere men besluttede at beholde det i den længde jeg har nu som hverken er for kort eller langt (skulderlængde)
  Jeg synes både det lange og korte er flot til dig. Men er nok mest på langt. Måske du kunne lade det være knap så langt som på de første billeder men stadig langt, hvis det giver mening 😉

 15. Agnete siger:

  Det lange hår er pænt. Og særligt på øverste billede i midten ser du SÅ godt ud!
  MEN. Jeg kan huske, at jeg tænkte, dengang du fik det klippet kortere, at det klædte dig helt vildt godt. Det gav lidt kant og fungerede bare så fint til hele din attitude. Så jeg stemmer for det korte hår. 🙂

 16. kirstine siger:

  Helt Sikkert det “korte”. Det klæder dig så fint! Der er mere personlighed over det korte end det lange synes jeg. Jeg har selv langt hår og sådan skal det også forblive. Men jeg synes bare din nuværende frisure giver dig kant og personlighed. En chick ung kvinde, sådan ser du ud med det hår 😉

 17. Anne siger:

  Langt! SÅ SÅ SÅ flot:-)

 18. Louise siger:

  Det lange er smukt men det korte er mere friskt og forårsagtigt… Du ser skide godt ud lige meget hvad! Det var ikke ret hjælpsomt men det er sandheden, haha… Synes det er et ret personligt valg da det kommer an på hvad du vil udtrykke og hvordan du føler dig bedst tilpas.

 19. Laura siger:

  Begge dele klæder dig jo dødgodt, men jeg er nok mest på det korte – det er friskt, og det er så rart til sommer med lidt kortere hår, som ikke hænger og irriterer.
  Men yes, kom lige med et pandehårsindlæg! Jeg gav op i projekt “gro-det-langt” og har nu klippet det igen, men jeg går hele tiden frem og tilbage!

 20. Karoline siger:

  Det LANGE hår er uden tvivl min favoritfrisure til dig. (Måske bliver man også lidt “snydt” af din lækre brune kulør på billederne med den lange frisure, he he.)

 21. Matie Amalie siger:

  Det lange! Som nogle af de andre skriver, så havde jeg helt glemt hvor fantastisk godt det klædte dig med det lange 🙂 ikke at det kortere er grimt, overhovedet – du klæder det hele, men jeg foretrækker det lange til dig!

 22. Lise-Lotte siger:

  Behold det korte her over sommeren (hvor det er DRØNVARMT med langt hår), og lad det så vokse til vinter – så kan du altid prøve at se, om du overhovedet gider have det langt igen 😉 Jeg strander altid ved mellem-længden. Gider hverken have det kortere eller længere, mellem-længden er bare perfekt! Det er langt nok til at kunne sættes op, men ikke så langt at det bliver tungt og virkelig besværligt at sætte.

 23. Kristina siger:

  Hepper med på det lange hold!

 24. Kia siger:

  Kort hår er da oplagt her til sommer 🙂 Det er så friskt, fint og sommerligt! Så kan du jo vælge at lade det gro i løbet af efteråret, hvis du stadig savner det lange 🙂

 25. Camilla Kruse siger:

  Jeg synes, at du havde et smukt langt hår, men jeg er om muligt endnu vildere med det i den kortere, lidt mindre tunge og knap så flyvske udgave. Det typiske skandinaviske hår gør sig jo i grunden ikke så super godt med for megen længde.
  Jeg stemmer for det kortere, meget smukke og også super sunde hår. Det er nemmere at holde, er stadig moderne og meget velegnet til den kommende sommersæson. Håret vokser ud igen, såfremt du skulle ombestemme dig 😉 Når det er sagt: Du kan bære hvad som helst! 😉

 26. Laura siger:

  Fordi jeg selv sidder og længes efter en klipning – som sker så snart der er løn næste gang – stemmer jeg for kort hår. Altså ikke kort-kort, men som på det sidste billede. Mit hår føles så tungt og ugideligt lige nu, og jeg magter ikke at bruge tid og kræfter på det længere, haha. Så sent som i går, da min kæreste og jeg skulle slæbe os selv og al vores påskeoppakning hjem fra hovedbanen, brokkede jeg mig over, at det var meget mere besværligt og hårdt at bære tasker, når mit hår var så langt. Det lyder helt tåbeligt faktisk, men det er som om de sidste centimeter af mit lange hår, tager al min energi, haha 😀

  1. Laura siger:

   Og så synes jeg i øvrigt også dit hår og dig er ret pænt/pæn på det sidste, fordi håret ikke virker så voldsomt 🙂

 27. Du er så heldig, at du ser hammer godt ud med begge dele! Men nu når jeg genser de billeder af dig med langt hår – så synes jeg næsten, at det skal være det!! Det ser bare så flot og lækkert ud 😀
  kh http://christinaelisabeth.dk

 28. Sara siger:

  Synes det korte er virkelig smukt til dig, men havde også helt glemt at det lange er helt magisk til dig. Jeg må stemme på det lange ☺

 29. Louise siger:

  Jeg stemmer for det korte! Jeg synes du er ret sexy med det lange, men du får altså lidt mere kant med det korte? Synes det korte giver sådan et fint modspil til dit meget feminine look, og så ser det bare så sundt og lækkert ud. (MISUNDELSE!). Det er mere voksent på den cool måde. Laaaangt hår bli’r hurtigt lidt teenage-pige-agtigt?
  Det bli’r team kort hår herfra! 🙂

 30. Anne Sofie siger:

  du kunne klippe dig skaldet og stadig rocke det look, men jeg er også på team langt hår!

 31. Malene siger:

  Langt, du kan jo altid klippe det, hvis det slet ikke går!

 32. Anne siger:

  KLART kort! Det er flot med det lange hår, yes (noget med, at alt klæder en rose… 😉 ), men det er også en lille smule teenageagtigt. Altså, den frisure samtlige gymnasieelever løber rundt med. Og selv uden det in mente synes jeg klart, det kortere klæder dig bedst. Det giver både meget kant og er den perfekte blanding af ladylike og friskt! Da du første gang klippede dig kort, tænkte jeg straks, at det dog var utroligt, du ikke havde gjort det før, for det er SÅ perfekt til dig. Og helt praktisk tænker jeg også, at det kortere hår passer noget bedre på den der (meget ambitiøse!) sunde livsstil du kører med!

  1. lærke siger:

   så enig! gymnasieelevs-frisuren, haha! 🙂

 33. Liva siger:

  Helt klart det lange! Så pænt jo!

 34. Catherine siger:

  Jeg synes begge længder er skønne til dig. Ikke til megen hjælp, jeg ved det. Men for lidt afveksling så, så gå tilbage til det lange. Det kan altid klippes kort igen 😉
  C

 35. camilla siger:

  Helt klar kort. Og må man spørge hvor det var din fantastiske foddame holder til?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Herluf Trolles gade :-*

   1. Camilla siger:

    Tak :0)

 36. Louise siger:

  Nej, nej, nej, det ser ud som om, der er ved at danne sig et flertal for det lange. Lyt ikke til dem!! 🙂 Jeg stemmer så meget for det “korte” – og jeg mener det så meget, at min ‘stemme’ må tælle ekstra. Du er smuk lige meget hvad – langt eller kort. MEN det korte er så stilfuldt, smukt og elegant til dig og får dig til at ligne en (ekstra) million. Lige præcis din “korte” frisure har fået mig til at begynde at gro mit hår ud til den længde (jeg har ægte kort hår).
  Så fik vi det på plads 🙂

 37. Signe siger:

  langt, langt, langt! Jeg går med det lange igen. Flot og helt naturligt 🙂

 38. Line LC siger:

  Altså langt hår er jo altid populært, men jeg synes faktisk at det korte er virkelig friskt til dig. Det lange er lidt tung. Jeg skal selv af med mit lange hår i morgen, er lidt nervøs for det, men jeg glæder mig sådan til få en lidt lettere udgave 😉

 39. J. siger:

  Jeg synes begge længder klæder dig super godt, men forskellen (for mig) er, at du udstråler to ret forskellige ting. Med det lange hår ser du mere ungdommelig og casual (måske ikke helt rette ord, men kan ikke lige finde noget bedre) ud, hvorimod du med det korte hår ser lidt mere damet og bestemt ud. Altså på den gode måde. Du ligner mere én, der har styr på tingene og ser lidt mere voksen ud. Det hele er ment positivt, for begge frisurer klæder dig virkelig – spørgsmålet er så bare, hvad du gerne vil udstråle 🙂

 40. Sophie siger:

  Jeg synes det korte klæder dig bedst 🙂 Det er mere friskt og samtidig klassisk 🙂 Det lange er i min optik lidt mere kedeligt og almindeligt.

 41. Sofie Borella siger:

  Helt klart det korte! Det er mere interessant, skarpt og cool!

 42. lærke siger:

  Da du først fik klippet det lange af tænkte jeg “neej, ikke det smukke tykke lange hår” – nok fordi jeg selv er udstyret med hår der fylder og krøller, men er så fint, at det aldrig opnår en længde som dit kan. Men NU, hvor jeg har vænnet mig til dit korte, synes jeg at det giver dig et mere voksent og modent udtryk end det lange. Det rammer dit ansigt flot ind, og stjæler ikke for meget opmærksomhed fra “resten af dig” 🙂

 43. Sine siger:

  Det lange er så flot til dig!

 44. Kirsten siger:

  Langt!! 😀

 45. Laura siger:

  Langt er virkelig flot til dig. Og så synes jeg også bare at folk, der kan få så langt hår skal udnytte det. Jeg har de sidste 5 år ca rendt rundt med en lidt lang page og det er som om om at mit hår bare ikke kan blive længere….

 46. Sabine siger:

  Du er så smuk men jeg synes din skønhed bliver bedst fremhævet med langt hår 😀

 47. Pernille siger:

  LANGT! SO pretty!

 48. KORT !! 🙂
  Dit korte hår det klær dig SÅ fint ! Bevares det lange er også flot, men det korte, i min verden, repænsentere bedre dig 🙂 Du ser cool, sjov, sød og moden ud, ligesom jeg forstiller mig 🙂 Det lange passer ikke til den Cathrine jeg har “lært” at kende hehe 🙂 Og det her kommer til, at lyde mærkeligt, men syntes dit smil står meget bedre til dit korte hår, friskt og lækkert 🙂
  Håber du finder den beslutning der passer dig bedst , ellers vokser det jo igen eller du kan klippe :-*

 49. Julie Simper siger:

  Langt! Det korte er også flot, men langt hår klæder dig virkelig godt 🙂 Misunder dit tykke hår!

 50. Lisbet siger:

  Team langt! 🙂

 51. Anna siger:

  Jeg synes klart du skal gå tilbage til det lange. Forstå mig ret, du er smuk ligemeget hvad, men synes kombinationen af kort hår og pandehår kan blive lige lovlig mor-agtig. Du ligner mere den friske, unge dame du er med det lange hår.

 52. Malou siger:

  Få har SÅ lækkert hår som dig. Så jeg hepper på langt hår OG langt pandehår 🙂

 53. Rikke B siger:

  Jeg er også på team langt år – jeg synes faktisk at det, ironisk nok, virker mindre tungt end korte!

 54. Sofie Amalie Saabye Marland siger:

  Helt klart det kortere. Det lange er ret… kedeligt og “safe” samtidig med, at du bliver enormt ung at se på. Med det kortere er du ekstremt lækker, sexet, moden og lidt mere speciel, og det synes jeg passer meget bedre til dig.

 55. Sofie siger:

  Uh, ærlig talt så synes jeg det får dig til at se lidt ældre og mere moden ud med det korte. På den kodylt lækre måde. Det lange er så teenaget og lidt barnligt, nærmest til alle. Det er i min verden slet ikke en frisure og jeg har ikke én dag fortrudt at jeg klippede page på mig selv. Jeg synes også det ser helt fjollet ud med langt hår ned ad tøjet og ud over jakker og det sidder fast under armene. Nej. Beklager 😀

 56. Svea siger:

  Jeg synes virkelig, at det korte hår klæder dig! Også selvom det lange også er meget smukt. Jeg er altså lidt jaloux på dit tykke, tunge hår – mit er meget tyndt og kan dårlig ses 😛

 57. Martha Emilie siger:

  Jeg forstår virkelig godt din splittelse! Synes begge dele er super flot. Tror jeg stemmer for det lange og helt klart med pandehår. Du kan jo altid klippe det igen og på den måde skifte lidt mellem de to. Det plejer jeg selv (næsten) at gøre. Har vildt mange krøller og mit hår kommer derfor nemt til at se super tungt eller mushroom-agtigt ud, så det ender desværre aldrig med at blive rigtig langt, før jeg bliver for træt af det. Desværre! Har egentlig også tænkt over; Er det din egen hårfarve? Den er nemlig vanvittig smuk, synes jeg.

 58. Karen siger:

  Uden tvivl langt hår!! 🙂

 59. Emilie siger:

  Jeg tror mit hår ligner meget dit i den lange udgave; lang, med pandehår, glat som ind i h og i en flot kommunefarve 😉
  jeg har altid været mest til langt hår og sukker dybt over billeder af Blake Livelys lange bølgede lokker, men jeg synes det er så flot til dig med det korte! Så flot, at jeg overvejer selv at få en kortere frisure næste gang 🙂

 60. Caroline siger:

  Det lange er mest ungdommeligt, og det korte er mere voksent og “seriøst”. Jeg synes begge klæder dig 🙂 Jeg tror mit hår er lig dit; helt glat og tungt. Jeg har fået ret langt hår nu (ligesom på dine første billeder) fordi jeg bare gerne ville prøve at have det, det er nok såden en ungdomsting (jeg er 23 år). Når jeg bliver ældre og får børn klipper jeg det jo sikkert kortere 😉 Så budskabet med alt det her er nok at hvis man vil skal man have det langt imens man kan (dvs. har tid til at rede det ordentligt ud og ikke har nogen børn der hiver i det). 😉

Send en besked