Top

Love on top!

07.05.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Jeg elsker bryllupper. Jeg elsker glæden inden ved at finde det rigtige tøj til dagen. Når man står op om morgenen og lægger makeup. Pakker gave ind og skriver kort med lykønskninger om et langt og kærligt liv. Ud af døren og sommerfuglene i maven over, hvad jeg skal være vidne til. To mennesker der lover hinanden at blive forelsket i hinanden igen og igen resten af livet. Jeg pakker ALTID Kleenex. Altid. For jeg ved, at jeg bliver overvældet af rummet. Kærlighed. Løfterne. De lykkelige øjne hos brudeparret.

Og i lørdags var på ingen måde anderledes. Solen strålede fra en skyfri himmel, som om den glædede sig over dagens begivenheder. Vi skulle til årets allerførste bryllup. Vores underboer skulle giftes, og vi var inviteret til globryllup og et glas champagne.

Nu har jeg været til et par rådhusbryllupper. I udgangspunktet er det ganske uromantisk og hurtigt overstået. Ind, ud. Men der var mødt en 50-60 venner og bekendte i bryllupssalen. Vi stod som sild i en tønde. Selv kvinden, der forestod vielsen virkede overvældet. Hun påmindede om det store arbejde, der lå foran brudeparret. Og så erklærede hun dem for rette ægtefolk at være. Og så brød jublen ud, folk klappede, piftede. Og jeg kunne ikke holde tårerne tilbage. Det var så varmt og kærligt, opbakningen. Så gik vi ud i solskinnet og fik et glas champagne.

Brudeparret cyklede hjemme (PISSE sejt!) for at skifte tøj til den helt store fest. Min kæreste og jeg tog ud og skålede på kærlighed i kaffe. Så tog vi hjem, spiste frokost og listede ned til brudeparret. Vi var blevet inviteret ned til sodavand, og jeg måtte også lige se brudens smukke kjole. Hver gang jeg havde set min underbo i opgangen, snakkede vi lidt kjolesnak. Nu glædede jeg mig bare til at se hende i den. Hun var overvældende smuk, og gommen blev helt paf, da jeg havde fået hende i kjolen, og hun kom ud af soveværelset. En tung perlebesat kjole med vandfald på ryggen fra Jesper Høvring. Den passede perfekt til deres cocktail dresscode. De to lignede et Bond-par; klar til at tage alle verdens udfordringer på sig, sammen, i perlekjole og fløjlsblazer. Og så tog de til fest på sydsjælland, og vi fejrede dem med hjemmelaver sushi og bobler hele aftenen.

10 kommentarer

 1. Emma siger:

  Fantastisk indlæg. Hvor er det dejligt, at du måtte dele billederne med os. Hvor er de bare super smukke, og hvor får jeg også helt tårer i øjnene af at læse din tekst. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til den dag, hvor du skal giftes Cathrine 😉
  Kh Emma
  http://ohmygown.wordpress.com

 2. Hvor ser de fine ud! 🙂

 3. Nina siger:

  Utrolig smuk og malende beskrivelse. Fik helt en klump i halsen (ret upassende når jeg står i butik, så måtte omgående synke den!) men hvor lød det bare fint og eventyrligt! Åh jeg vil også snart giftes! 🙂

 4. Kristina siger:

  Hvor er de smukke og søde sammen 🙂 Stort tillykke til dem 😀
  Er lidt nysgerrig og tænkte på, når nu du efterhånden har været til et par bryllupper, om du så havde en idé om hvordan din egen brudekjole måske skulle se ud, og om vi måtte se hvad du ville hoppe i, hvis du skulle giftes i morgen? 🙂

 5. Mie siger:

  Hvor er de smukke sammen og kjolen er jo helt igennem magnifique! Meget classy på den enkle måde 🙂
  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk

 6. line siger:

  Vi vil se brudekjole! Be’ ooom!

 7. Helene siger:

  Meget smukt par!

 8. emilie siger:

  hvor er hun smuk 🙂

 9. Debbie siger:

  Jeg græder også altid til bryllupper. Den er sikker hver gang, at jeg bliver rørt, og kan mærke den der klump i halsen. Hver gang sidder man så også og tænker, at man glæder sig til, at man forhåbentligt selv skal stå der og opleve noget så smukt 🙂

 10. Mai siger:

  Elsker også bryllupper, selvom jeg ikke har været til så mange igen. Det må være kærligheden, der spredes:) Sikke en smuk og enkel kjole – ved du hvor den er fra?
  Og ja, hvor var det sejt, at de hoppede på cyklen:)

Send en besked