Top

Lykken er…

05.05.2012
Skabt af Cathrine

… at få afsluttet arbejdet på en eksamensopgave – 1,5 time før frist…

HVAD ER LYKKEN FOR JER LIGE NU PÅ DENNE VIDUNDERLIGE LØRDAG?

17 kommentarer

 1. Nina siger:

  Lykken for mig var i dag, at jeg fandt en pink blazer (som jeg har ledt længe efter!!!) i H&M til 50kr! Happiness på højeste plan! 😀

 2. Laura G. siger:

  Lykken er at overraske sin lillebror!
  Han har fødselsdag i morgen, og da hverken min søster eller jeg havde meldt at vi kom hjem, kunne han se frem til en fødselsdag med “bare” mor og far.
  Men så var det at min kæreste og jeg kom hjem i går og overraskede ham – han blev så glad 😀

 3. Debbie siger:

  åha, lykken har i dag klart været, at jeg har været små sløj, men at min kæreste har passet og nusset om mig, ved at lave mad til mig og sørge for, at jeg fik væske nok.
  Før sløjheden trådte ind, var mig og kæreste til super bazaar i Magasin og købte vores første fælles ting til vores kommende lejlighed.
  I aften skal vi have lækker gril mad.
  Så alt i alt en lørdag fyldt til randen af skønne ting – men din lørdag ser nu også formidabel ud! 🙂

 4. Så absolut lykke på højeste plan, DET forstår jeg mig på 😀

 5. DU er en god storesøster – det må være ren lykke! Stort til lykke med ham i dag! KH

 6. “Første fælles ting til kommende lejlighed” – den sætning er fyldt med så meget lykke! Herligt, Debbie, også oven på alt det Londonbøvl! Det glæder mig at høre. Og så er grillmad absolut lykke, mm! Det glæder jeg mig også til vi skal!
  Billederne var fra den sidste uges tid, så ikke helt kun fra i går, ville ellers have været en vidunderlig lørdag 😉

 7. Debbie siger:

  ja, præcis! Det er dejligt, at der endelig er lidt medvind igen, men jeg er jo typen, som tror på at alting sker for en grund, så nu håber jeg bare at mine musikprojekter kommer til at give pote.
  nå for søren, det havde jeg da lige misforstået, men ikke desto mindre, så er det da dejligt, at der er lykke delt ud på flere dage også 😀

 8. Det med ærterne og ostepops er bare SPOT ON!!! 😀

 9. Mette-Marie siger:

  Lykken er at jeg (næsten) er blevet “venner” med DR MAMA og skal lave nogle stingers (du må vide hvad det er 😉 ) Som sagt tidligere er min store drøm talentholdet, og selvom det ikke har noget med hinanden at gøre føler jeg at jeg har fået en lille lilletå negl indenfor hos DR!
  Er din eksamensopgave til talentholdet? Skal i til eksamen der? Hvordan foregår det egentlig? 🙂
  God søndag!

 10. Ja lykke på flere dage er endnu bedre 😉 Jeg krydser for dine musikprojekter! … Og så er det en dejlig tanke at tingene sker for en grund, det giver i hvert fald også mig en ro og tro på tingene 🙂

 11. Haha! GODT at høre!

 12. Mette-Marie, du er for sej! Ven med MAMA og stingers-collab er spændende! Jeg er faktisk ikke helt sikker på, hvad det er. Men jeg tror det er sådan nogle små updates, der kommer i radioen, hvor du selv fortæller et eller andet? Anyways lyder det mega spændende! Det er da bare at starte med lilletåen, så storetåen, så hele foden og benet med! Det er bare med at gøre sig bemærket og så er det en fin måde at få en smule kontakt, også hvis du nu vil søge Talentholdene næste år! (jeg ved ikke med garanti noget, men jeg tror selv på, de kommer igen næste år).
  Nej der er ingen eksamen på Talentholdet. Min eksamensopgave hører min uddannelse ved Film- og Medievidenskab til – der startede jeg i 2009 inden Talentholdet og er fortsat der stille og roligt, et fag ad gangen siden jeg kom på Talentholdet.
  På Talentholdet producerer vi en masse ting – det er den slags opgaver vi har der 🙂 Fx mit søndagsradioprogram!

 13. Camilla siger:

  Lykken er at blive vækket af den skønneste baby der smiler stort til en – ahhh det er lykken!
  /Camilla

 14. Nanna siger:

  Lykken er at blive overrasket af sin kæreste på arbejdet, som kører os ud i skoven for at gå tur hånd i hånd, hjem til ham, han laver te og så falde i søvn op ad ham.
  Han kom til at give mig hjernerystelse i torsdags (lille uheld. Han slog knæet op i hovedet på mig) og har tydeligvis dårlig samvittighed, men på den søde måde 🙂

 15. Debbie siger:

  Tusind tak skal du have – håber virkelig også, at de musikalske projekter giver pote 🙂

 16. DET er en god kæreste, du har kære Nanna! Og stakkels hoved – godt han arbejder for det 😉 Lykken er dig vel undt!

Send en besked