Top

Makeup-pung – lille og fiks

27.05.2015
Skabt af Cathrine

makeuppung
Godmorgen d’damer,

jeg synes altid, det er lidt svært at skrive videre efter at have delt en stor bid af mig herinde. Det virker hult at skrive om hårlak og pæne sko, når man lige har serveret sin dybeste inderste. Men sådan er jeg jo også. Alle de dårlige minder er jo en del af min historie. De fylder ikke på daglig basis, fordi de efterhånden har fundet sin hylde, men de har været med til at forme, den jeg er i dag. Så de er der. Bare ikke på de hylder jeg bruger i dagligdagen. Den er fyldt med alt det nære, alt det nutidige. Arbejde, Frida, min kæreste, vores hus, min drømme, planer. Og altså også tøj der matcher, flotte sko og (dyre) tasker.

Derfor er det måske også okay at rykke videre til noget andet fra en anden hylde, og hertil morgen – som jeg sidder og venter på, at vores maler bliver færdig med at male køkkengulvet – så bliver det makeuphylden.

Jeg har nemlig endelig fundet mig den helt rigtige makeuppung. Jeg har haft en fra DKNY – gud bedre det – i denimagtigt stof of med rød piping. Og efter den har jeg haft sådan et helt bomuldstyndt penalhus-agtigt hylster fra Youheshe, som jeg købte på udsalg for sit fine print. Ingen af dem var særligt rummelige, og ingen af dem passede særligt godt på indholdet. Blush og øjenskygger og den slags er altså noget fint noget, som nemt kan få slag og gå i stykker. Jeg har nu fået mig en lækker læderbandit fra Decadent, som er meget rummelig – alt kan være der, også pensler! Og den er robust og passer godt på alle tingene, som den skal. Den er altså helt rigtig, og skal følge mig i mange år. Indtil jeg slider den op og køber en ny farve.

I kan finde den HER – og i et væld af farver! Min er i øvrigt denne her.

Nu vil jeg skynde på maleren, så jeg kan komme af sted på arbejde. Derefter går turen til min nieces fødselsdag – min far fylder år den 17., min svigerinde fylder år den 19., jeg den 22. og min niece den 27. VILD MAJ!

3 kommentarer

 1. Mathilde siger:

  Jeg forstår godt, at det kan virke mærkeligt at skulle skrive om noget nyt efter sådan en blogpost om din oplevelse med overgreb. Men jeg vil bare sige, at jeg synes du gør det rigtig godt. Det ville også være underligt, hvis du slet ikke nævnte det efterfølgende, så uden at det skal blive for meta, så synes jeg at det er rigtig fint, at du også lige addreserer det nu. God dag til dig! Kh. Mathilde

 2. Laura siger:

  Det fine ved din blog og dine ord, er at uanset hvor svært det kan virke at komme videre, så ender du med at gøre det på den allerfineste måde. Sådan havde jeg det også efter terrorangrebet i februar, da jeg læste dine ord herinde. Du kan noget med dine ord, og jeg er så glad for at du gider bruge dem herinde, så vi er mange der kan få gavn af dem 🙂 Kan i øvrigt virkelig godt li’ den metafor med at dårlige (og gode) minder finder sin rette hylde indeni. Det giver mening. I hvert fald for mig 🙂
  God dag på job!

 3. Lisbeth siger:

  Jeg tror jeg er ved at få et sygeligt forhold til Decadent. Jeg forguder deres produkter – på trods af, at jeg ikke ejer et eneste! De er bare så smukke. Har i lang tid drømt om Big Shopperen med make up-pungen på en stærkt andenplads i craveness. Dine anbefalinger af begge dele gør bestemt ikke drømmen mindre! Håber sådan, jeg snart kan få råd til de lækre sager (:
  // http://www.moonlitmadness.dk

Send en besked