Top

Merry beige Christmas

09.12.2014
Skabt af Cathrine

beige_jul1

Contains adlinks: Chloé bog // Sengetøj // Krukker // Læderpuf // Støvler // Ørevarmere // Bestik // Nøglering // Silkerobe // Smykkeholder // Kalender // Viskestykke // Lampe // Skammel // Skind // Gryde // Sengegavl

Hallo ladies!

Jeg har sendt min endelige ønskeliste af sted til min mor og far og søster. Der er ikke så mange at give gaver i år, og heller ikke så mange at modtage fra. Det passer mig egentlig ganske fint. Og på min endelige liste har jeg blandt andet tilføjet sengetøjet fra Aiaiyu. Nogen af jer, der har sådan noget? Det virker så vanvittigt lækkert, og det er noget, jeg aldrig selv ville bruge penge på. Så tænker, det er lækkert at ønske sig?

Det gyldne bestik har jeg ønsket mig virkelig, virkelig længe, men jeg tror, de fleste i familien synes, at det er for avanceret at bestille hjem fra USA (jeg har selv købt mit tæppe fra WESTELM fra USA og så brugt Shopusa til at få det hjem til DK). Det kan være jeg en dag selv må investere 🙂

Beyonce-kalenderen er for sej, den kunne godt lige hænge bag på døren i badeværelset og gøre mig fierce hver morgen inden jeg går på arbejde, hah!

Jeg fyrer lige op for julen herhjemme med kalenderlys og risengrød. Jul, jeg er klar! (og min lakridskalender fra Bülow er tømt).

***
Just a few more ideas for your Christmas wish list!

8 kommentarer

 1. Sofie Bindslev Jensen siger:

  Søde Cathrine, Ilva har guldbestik der ligner lidt: http://shop.ilva.dk/produkt/71201246/spiga?maingroupurl=brugskunst&webgroupid=
  God aften 🙂

 2. Lisbeth siger:

  Hov, hvad er det med, at du ønsker dig en sengegavl? Sig ikke, at endnu et hjemmelavet projekt er gået i stykker. Jeg græder i forvejen lidt indvendigt over, at I måtte opgive spisebordet!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, nej nej – det er bare som inspiration til, hvad der kunne stå på ønskelisten 🙂 Gavlen er en mulighed, hvis nu hænderne ikke helt sidder der eller tiden ikke er til at lave sin egen, som vi gjorde 🙂 Vores sengegavl sidder absolut perfekt, stadig, haha! KH

 3. Christina siger:

  Jeg er helt vild med ørebøfferne! De ser for lækre ud! Ugg’s til ørene 😉

 4. CS siger:

  Kan intet andet end virkelig anbefale aiayu (kun ét i 😉 ) sengetøjet!
  Jeg startede med, at forkæle mig selv med et sæt … Nu har jeg tre! Jeg ejer ikke en tørretumbler, så det blev et problem at jeg ikke kunne sove i det hver nat, så jeg forærede mig selv et sæt mere, og så endnu et 🙂 så nu er alt mit IKEA osv smidt ud eller givet væk, og nu sover og drømmer jeg så meget bedre!

 5. Cecilie siger:

  Lækker collage!
  ILVAS gyldne bestik kunne måske være et alternativ, så du ikke skulle bestille hele vejen fra USA: http://shop.ilva.dk/produktfamilie/Spiga/ 😀 😀

  1. Cecilie siger:

   hov, så ikke kommentaren ovenover 😀 uups

Send en besked