Top

Mig og Hobby-tv

14.02.2013
Skabt af Cathrine

Et styks tv-program er i kassen! I går mødte jeg klokken 9 i sminken i DR, og så blev jeg dullet op. Makeupartisten spurgte mig, hvad jeg gerne ville have. Jeg sagde; ?du gør bare det, du har lyst til?. Og så gik hun i gang med den helt store touperingskam. Hold op, det kunne jeg godt vænne mig til!

Min porcelænssamling og jeg var inviteret ind som en af værterne påHobby-tv. Det er DR3?s natprogram, ligesom Ramasjang har sovende værter. I hvert program fortæller 3-4 hobbyister om deres hjertebarn; Kinder-legetøjs-samlinger, origami, ølproduktion. Der har virkelig været nogle fine, skøre folk med. Jeg er en af de skøre, hæhæ?

Der er ikke nogen vært på programmet, det agerer man helt selv, når man viser sine sager frem. Og det var lidt en udfordring, for der bliver ikke klippet i optagelser. Min hukommelse kom virkelig på prøve, når jeg skulle forsøge at huske at fortælle alt det rigtige på det rigtige tidspunkt. Jeg håber, min store passion brændte gennem skærmen. Jeg havde pakket ca. 80 stykker porcelæn? Og det var ikke engang det hele, hæhæ.

Alle optagelserne blev flere timer forsinket, så mit hoved var helt stegt, da jeg kom hjem. Efter at have slæbt alle kasserne op på fjerde sal, tog jeg mig en quick nap på sofaen med Frida.

Vi optog ca. 40 minutters tv, og det bliver måske brugt 30 med mig ? om to ugers tid bliver det sendt. Godt nok om natten, men I kan jo se det på nettet bagefter. Jeg skal nok lige tippe jer, hvis I altså vil høre mig fortælle om porcelænshistorie og mågestel, haha!

19 kommentarer

 1. ida siger:

  Haha, hvor er du sej, det skal jeg så meget se!

 2. Camilla siger:

  Det lyder helt fantastiske, jeg glæder mig meget til at se det 🙂
  Kh Camilla

 3. Benedikte siger:

  hehehe. åårh, hvor er det dog perfekt med dig i sådan et program! Jeg er sikker på, at du gjorde eminent! 🙂

 4. Mette siger:

  Guuuuuud hvor er du dog bare sød!!!!!!

 5. Cathrine Nissen siger:

  Jaaa! Det må du gøre 🙂 KH

 6. Det glæder jeg mig til at se :-). Bytheway – dit hår er for vildt!

 7. Cathrine Nissen siger:

  Tak C, du er sød!
  KH

 8. Cathrine Nissen siger:

  Jeg håber det 😀 Jeg var så meget på inde i mit hoved, at jeg bagefter havde glemt, hvad jeg overhovedet havde sagt.. Det går nok fint! KH

 9. Cathrine Nissen siger:

  Åhh tak Mette, det må være håret der gør det 🙂 KH

 10. Ida siger:

  Du ser simpelthen så hyggelig sød ud 😀
  Det program er jo lige i din ånd. Glæder mig til, at se det!

 11. Cathrine Nissen siger:

  Ja er det ikke for vildt? Endda uden valk under 😀 KH

 12. Cathrine Nissen siger:

  Ja jeg var virkelig i mit es 😀 Tak Ida, jeg skal nok lige tippe, når det er ved at være der! KH

 13. Karen siger:

  Det lyder da fedt! Det skal jeg da se!
  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.dk/

 14. Kristina siger:

  Ej hvor er det fedt at du får lov til at fortælle om din porcelænssamling på tv 😀 Glæder mig helt vildt meget til at se det 😉 Og ærlig talt så synes at det er lidt vildt at du har slæbt 80 stykker porcelæn med 🙂 Er det egentlig Frida der har fået plads på reolen bag stolen?

 15. Eva siger:

  Jeg kan altså lige pludselig til at tænke på det her program forleden! Og jeg har altså ikke fået det set… Kan ikke finde det på DRs hjemmeside – ved du om det er der et sted? 😀

 16. Cathrine Nissen siger:

  Jeg glæder mig os helt til at se det, har ventet meget tålmodigt længe nu synes jeg 🙂 KH

 17. Cathrine Nissen siger:

  Haha, ja det er også ldit vildt.. Jeg skrev også alt ned, så jeg med sikkerhed fik det med mig igen. Det er ikke Frida, men en porcelænsfigur fra RC af en mops, som jeg ønsker mig 🙂 KH

 18. Cathrine Nissen siger:

  Ved du hvad, jeg har også tænkt på det Eva, men det heller ikke kommet på endnu! Det er egentlig lidt mærkeligt! Jeg ved ikke, hvorfor de endnu ikke har sendt det. Det skulle komme med i en udsendelse med en Elvis-impersonater. Men jeg siger til, så snart den er der, det kan du tro 🙂 KH

Send en besked