Top

Mine kommende koncerter

07.11.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Jeg har et par gode koncerter i vente det næste stykke tid, som jeg tænkte måske kunne inspirere jer, også? Jeg elsker, elsker, elsker selv at opleve musik live, det er den ypperste oplevelse og forlængelse af dens eget univers – at stå der imellem folk, danse, synge. Det er jo der er meningen med musikken, for filan! Inden jeg begynder at lyde som Danmarks svar på Kanye West – Thomas Blackmann – så vil jeg liste koncerterne op, og med link til jer, hvis I bliver fristet!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=V4vGoS9gDDo?wmode=opaque&w=640&h=390]

New Politics // Beta //

24 kommentarer

 1. J. siger:

  Jeg kan desværre ikke komme til nogle af koncerterne (flytter lige til Dublin i et halvt år den 1. februar), MEN jeg vil sætte stor pris på, hvis du i fremtiden vil lave lignende indlæg. Jeg er nemlig hammer dårlig til at holde øje med koncerter og opdager dem altid først, når de er udsolgt.

 2. Mathilde H siger:

  Ses i Vega, når der skal danses igennem til Ellie! Og er så misundelig på de Justin-billetter… Men ja tak til flere koncertindlæg, går nemlig glip af Disclosure i aften af den grund, jeg er så dårlig til at opdage koncerterne i tide…

 3. René Najmi siger:

  Cool.. Jeg skal selv til Justin Timberlake i Parken:)

 4. Line siger:

  Jeg glæder mig virkelig meget til Justin! Som i rigtig virkelig meget. Jeg tror det bliver så fedt og jeg ved allerede at jeg vil være helt høj efter.

 5. Bettina siger:

  Å, det er altid dejligt at have en masse at glæde sig til 🙂
  – Bettina
  http://www.leolti.com

 6. Bettina siger:

  Å, det er super dejligt at have en masse at glæde sig til 🙂
  – Bettina
  http://www.leoliti.com

 7. Debbie siger:

  Musik er bare bedst live <3 Tror at nogle af mine bedste oplevelser i livet, det har været til koncerter, fordi man føler sig SÅ levende når man står i det (også derfor at jeg gerne vil leve af musik 🙂 ) – og så er man altid afsted med mennesker man holder af.
  Misunder dig for billetterne til Ellie. Ville også have fat i nogle, men nu er der desværre udsolgt. Så øv 🙁 Ville ellers have givet min højre arm, for at have oplevet 'Explosions' live, da det er én af mine yndlingssange!
  Trods Ellie udebliver for listen, så glæder jeg mig dog til min stak af koncerter i 2014:
  JT, Drake med The Weeknd og James Arthur – my meeeeen <3 😉

 8. Søs siger:

  Åh Justin! Jeg så ham tilbage i 200 og alt jeg kan sige er: GLÆD DIG! Den mand kan jo alt; synge, danse, spille – gennemført performer og charmetrold 🙂

 9. Malou siger:

  Jeg vil mene at det ikke var Ellies skyld, det som kiksede på Northside. Søndag klokken 12.30 er for det første det mest lortede tidspunkt at skulle spille op – synes dog det lykkedes hende helt godt! Så både blæste og regnede det, så lyden var ikke helt god. MEN jeg havde en fest! Hun er jo så hamrende dygtig og charmerende!!!
  Skal til Tom Odell på Lille Vega i aften, jeg glæder mig røven ud af bukserne! Sidste koncert inden baby. Har nærmest voldtaget hans debut album herhjemme, er derfor sikker på baby er tryg ved hans musik – måske jeg kan danse en fødsel i gang i aften?!

 10. Sara siger:

  Det er uendelig dumt at sidde i Århus med en slatten su. Priserne er jo vildt gode for koncerterne i vega, men der skal en dyr bus eller togbillet til at komme til staden, øv øv! Men hvor er du heldig med alle de fede koncerter at se frem til! 😀

 11. Lisbeth siger:

  Jaaaaaa! Der er intet bedre i hele verden end koncerter!
  Har selv et par stykker i kiggerten her de næste par måneder, og jeg glæder mig helt vildt.
  Du må lyde alt det du vil som Blackman når du snakker om livemusik. Det er det der er hele humlen ved musikken, som i forvejen er en stor del af humlen ved livet. Ergo – koncerter er meningen med livet, ikke? (:

 12. Lækre koncerter! Jeg har, i skrivende stund, en mild case of envy-fever 😉
  /Linda

 13. Cathrine Nissen siger:

  Det lyder da vidunderligt! Der er sikkert også et par skønne koncerter at opleve! Jeg skal huske at få samlet op på koncerter i ny og næ 🙂
  KH

 14. Cathrine Nissen siger:

  Jaaaa! Vi danses ved 😀
  Jeg skal huske flere indlæg Mathilde! KH

 15. Cathrine Nissen siger:

  Ses i Parken!

 16. Cathrine Nissen siger:

  Ahhh jeg er høj allerede inden, haha! Jeg glæder mig også så mega monster meget! KH

 17. Cathrine Nissen siger:

  Jaa, det er så dejligt, det gør regnvejrsdagene lidt lysere 🙂 KH

 18. Cathrine Nissen siger:

  Jamen jeg er så enig med dig Debbie! At stå og danse og være svedig med folk man elsker. Det er vidunderligt.
  Skriv dig på venteliste til Ellie, der kunne snildt blive frigivet ekstra billetter, eller måske flytter den til Falconer 🙂
  Det er den undelynemig også en stærk strike af artister!
  KH

 19. Cathrine Nissen siger:

  Haha ja han kan ALT! Performer uden sidestykke i dette årtusinde! KH

 20. Cathrine Nissen siger:

  Det var faktisk en koncert i Vega i marts/april, der fik ringe anmeldelser – i hvert fald som jeg læste. Kan lokationen mon have været nævnt forkert i min anmeldelse? Hm…
  Håber I har en vidunderlig aften – burgeren så gevaldig ud 😀 Pop den baby!
  KH

 21. Cathrine Nissen siger:

  Æææv! Men der må også være koncerter til en rimelig penge på Train. Ligesom Posten i Odense. Ved godt at det ikke er de samme navne, men så er der med garanti nogle andre skønne 🙂
  KH

 22. Cathrine Nissen siger:

  Jo for sørensen, Lisbeth! Jeg kunne ikke være mere enig 😀
  Dejligt, du også har lidt godt i vente, så er det ikke kun juleaften én gang om året 😉
  KH

 23. Cathrine Nissen siger:

  Ja jeg er en heldig kartoffel, det er slet ikke så dumt 😀 KH

 24. Debbie siger:

  Already done. Har selv gået og håbet på, at de flytter den til Falconer, trods at jeg elsker VEGA – den ligger jo nærmest også ‘i min baghave’ 🙂
  Jeg ved det – og må jo også sige: i lige måde! Jeg håber dog at der kommer mange flere til min koncertliste. Alle spillesteder er jo ved at lave den nye koncertsæson for foråret, så følger flittigt med – jeg skulle jo nødigt gå glip af noget godt musik 😀

Send en besked