Top

Mit allerførste indlæg!

16.11.2011
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

 
Så er jeg i luften! Jeg har overvejet en blog i 1,5-2 år. Nu springer jeg ud i det med arme, ben, hele kroppen!
På bloggen kommer det til at handle om mode – er en sucker for highstreet – og musik. Jeg støver hver dag nettet af for det nyeste nye musik, krydret med hvad der lige falder mig ind. Tak fordi du læser med!
Jeg synes lige, du skal se et billede, så du ved, hvem der skriver!

3 kommentarer

 1. Sofie siger:

  Hey, så vil jeg være den første til at kommentere dit allerførste indlæg. Nogen er glad for du lavede det!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hvor er du sød Sofie 😀 Det er længe siden, du har skrevet, men du får alligevel et kram herfra! KH

 2. Anne siger:

  SÅ har jeg taget en aktiv beslutning om at læse samtlige af dine indlæg inden den 1. november. Basta. Sådan må det blive. Det bliver nok et projekt, der kommer til at strække sig over flere aftner, men ikke desto mindre sidder jeg klar med te og varme dyner den kommende uge, hvor jeg hver eneste aften vil læse din blog, inden den lukker ned. Glæder mig til det. Stort knus.

Send en besked