Top

#Morskills

18.04.2019
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, NiveaÅh hvor jeg håber, I har de sødeste påskedage! Med sol og varme og chokolade. Jeg nyder dem delvist offline. Eller det vil sige Ellen og jeg har pakket løs af alt det tøj I har købt de sidste dage fra min closet clean-out (@rockpapersale). Pakket og pakket, i gulvhøjde, til vi er helt radbrækkede i kroppen. Det er intenst, hehe! Men lettelsen ved at køre pakker ud af døren og at se Ellens ordensgen i fuld vigør er ret herligt.

i samarbejde med NIVEA

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
Men I skal ikke snydes for indlæg helt og holdent, i dag et om den der renserutine men i version 2.0. Post baby, haha! Jeg har alligevel skrevet en del om min renserutine gennem årene. Om de mange trin. Først en micellevand, så en renseskum, så en mist, så en serum, så en fugtcreme. I en vild periode også min gua sha, denne her sten man kan massere ansigtet med og øge blodcirkulation med.
Ja, det er nok flere trin end de fleste, og klart for mange har jeg erfaret, når jeg pludselig har en skrigende og sulten baby. Derfor: 2.0, post baby cleanse.
Jeg har alligevel skrevet en del om min renserutine gennem årene. Om de mange trin. Først en micellevand, så en renseskum, så en mist, så en serum, så en fugtcreme. I en vild periode også min gua sha, denne her sten man kan massere ansigtet med.
Nok flere trin end de fleste, og klart for mange har jeg erfaret, når jeg pludselig har en skrigende og sulten baby.
Situation: Jeg står på badeværelset, pyjamas, in my zone (forestil jer Brødrene Price-soundtrack), forkæler mit trætte hoved på den helt store klinge. På med hårbånd, som min mor altid har gjort det. Ryste micellevand, smøre. Skumme, nusse, vand på. Massere, cirkulere, dansende fingre. Trætte kæber, klem. Redde håret, flette det. Dubbe, dubbe, børste. Har jeg kæmpe overflod af tid – duftlys og lidt lækker musik på. Ah! Men før jeg har nået nusse og vand på, og jeg stadig står med skum i hele krydderen kommer Adam ned og banker insisterende på. “Han er vågen!”. Nu er Eddie en baby med ‘ild i’, som vores osteopat sagde forleden. Han er lynhurtigt fra 0-100, så hvis ikke jeg er på pletten klar i ammestolen inden 2 minutter, så bliver han så ophidset, at han er svær og få ned igen og til at sove videre.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
Og så sidder jeg der i ammestolen med mintsmag i undermunden men uld i overmunden. Overhovedet hverken dubbet eller børstet færdig.
Så tænkte jeg i en periode, at jeg var snedig, at gøre mig sengeklar i det sekund, jeg havde puttet Eddie. Ha ha! Men nogen gange er det nu også meget rart at have makeup på efter 19, når det er ligesom er voksentid, ikke? Det sker også, at vi ikke engang har spist aftensmad endnu på det tidspunkt.
Så efter lidt for mange halve tandbørste-runder (krydser fingre for at den overmund stadig bliver der, hehe!) eller ansigtet fuld af skum, når jeg er blevet hidkaldt, så har jeg lavet mig et lille interimistisk set-up på mit natbord. Den skrabede mor-hurtige udgave, så jeg stadig får ren hud. Det, holder jeg nu på, er hammervigtigt. Jeg orker simpelthen heller ikke også at bøvle med uren eller grålig hud, når jeg allerede taber håret og har mælkepletter i øst og vest.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
Den helt skrabede version for mig er følgende: MicellAireExpert fra Nivea – en god og grundig (og parfumefri) micellevand, som ikke kræver vand efterfølgende, men som kan tage al makeup – vandfast som almindelig (bare husk at ryste flasken!) uden problemer. Så en mist – den agerer god fugtlomme og er meget rar og frisk substitut på huden, nu man ikke har renseskum og vand ved hånden. Og så en creme – A-vitamin for mit vedkommende. Nuvel, man kunne koge det ned til MicellAireExpert og en fugtcreme, men misten føles luksuriøs.
Så jeg har altså en hel del gange efterhånden nu ligget på siden, ammet og så lige kørt en stof-rondel henover face i mørket, hehe! Next level multi tasking, haha! At brødføde et andet menneske OG lige nette sig imens (vidunderligt gammelt udtryk i øvrigt). #Momskills
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Nivea

17 kommentarer

 1. AB siger:

  Hvad tænker du omkring at reklamere for mange forskellige beauty-brands? 🙂 du har haft, af hvad jeg lige kan huske, samarbejde med Nivea, Avene, The Body Shop, Clinique og Bioeffect. Hvilke produkter mon du foretrækker

 2. Iben siger:

  Jeg tænker det samme: “Gad vide, hvad hun rigtigt bruger 😆?”

  1. Marie siger:

   Jeg tænkte præcis det samme…

  2. Cathrine siger:

   Det må I da så gerne spørge til 🙂 Jeg har jo blogget i otte år, og på de otte år har jeg selvfølgelig testet en del i forbindelse med bloggen og opdaget nye favoritter, men så er jeg også typen, der skifter mellem produkttyper og brands. Jeg ville have skiftet og shufflet en del – havde jeg ikke bloggen også.
   Men lad mig komme med eksempler. Fx er min rutine lidt forskellig fra vinter til sommer. Nogle brands holder jeg af til kroppen, andre til ansigtet. Fx er jeg glad for Avène til kroppen om vinteren og til baby. Bioeffect har jeg brugt i årevis – også før samarbejdet. Det er sådan en jeg vender tilbage til, når min hud skal have ekstra hjælp, fx da jeg fik dermatitis under graviditeten. Jeg købte også en ansigtsbehandling med Bioeffect hos Naturlig Smuk. ELSKER de produkter.
   Nivea er helt geniale på pris og tilgængelighed – og så er det også virksomme produkter. Det her er vitterligt en genial micellevand for mig.
   Clinique er efterhånden maaaange år siden – det var da bloggen var hos Stylista, så altså, i min verden ages siden, men der har jeg været glad for især én mascara siden.
   Jeg har også virkelig meget Rudolph Care, men dem har jeg aldrig samarbejdet med – ligesom Purely Professional, som jeg dog har samarbejdet med løbende. Jeg kan godt lide fx at skifte mellem shampooer så håret ikke altid får den samme behandling.
   Jeg synes egentlig ikke det utroværdigt men mest et billede af, at jeg lytter til hvad min hud og krop har brug for, sommer/vinter og i mere stressede perioder hvor den fx slår ud. Adam kalder mig apotekeren hjemme,haha! Jeg har altid en creme til et eller andet.
   KH

 3. Nina siger:

  Hvilken A vitamin creme bruger du?

  1. Cathrine siger:

   Lige pt. er det en fra Beauté Pacifique – den har jeg brugt det sidste år. Men ikke den ekstra stærke, man skal på klinik for at få. Bare den almindelige! KH

 4. Simone siger:

  Det her indlæg er rart at læse. Som altid skriver du jo spændende og i en form, der holder læseren fanget hvert ord, hver sætning.
  Men ift. “reklamen” af produktet så sidder jeg tilbage med en følelse af, at produktet ikke er blevet forklaret -Virker det? Hvorfor har du valgt netop den? Hvordan bruges det præcis? Hvilken slags hud har godt af det? Hvilke komplimenterende produkter skal der til? Osv. Jeg husker dine Avene indlæg som meget udførlige, rent produktmæssigt, og det mangler her, synes jeg.

  1. Cathrine siger:

   Det er måske fordi, jeg tager forgivet at du har læst indlægget om samme rens sidst jeg skrev om den eller på de stories jeg har lavet det sidste stykke tid. Beklager 😀 men du kan læse mere i mit indlæg her: https://rockpaperdresses.dk/2019/02/rens-dit-ansigt-blidt-du-vasker-ogsaa-dine-haender-ikke/
   Det er en ganske effektiv og mild micellevand uden parfume, som også kan klare vandfast makeup – den skal blot rystes inden brug, så renseagenterne blandes med resten af væsken. Og så står der lidt mere om micellevand generelt her: https://rockpaperdresses.dk/2017/11/basic-skin-routine/ <3 Undskyld, jeg skulle da bare have skrevet det igen! KH

   1. Simone siger:

    Jeg læste vist indlægget med de forkerte øjne, netop mere som reklame for produktet, men når jeg læser det igen, kan jeg se, at pointen vel egentlig var en anden 🙄 Beklager!

 5. Cille siger:

  Gerne flere indlæg med #momskills – jeg mangler dem! Er alene med mit spædbarn 12-14 timer om dagen 😉

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg tænkte faktisk på at gøre det til en ting 😀 Synes det kunne noget, så det kan meget vel dukke op igen Cille 😀 KH

 6. Emilie siger:

  Momskills all the way!
  Må jeg spørge til skiftet fra Avené micellarvand (som du reklamerede for i juni 2018) til Nivea?
  Nivea er både blevet meldt for vildledende markedsføring af deres ‘Sensitive’-produkter, fordi de indeholder deklarationspligtige stoffer, der kan give allergi. Adskillige af deres produkter (fx bodylotion og dagcreme) er også af Forbrugerrådet Tænk havnet i den kategori, som de ‘ikke vil anbefale at købe, hvis man vil undgå problematiske kemikalier’. For fx bodylotion er årsagen, at den både indeholder mistænkt hormonforstyrrende stoffer OG miljøbelastende stoffer. Jeg tror, jeg springer over på Nivea – men jeg vil meget gerne høre om skiftet?
  Jeg har i øvrigt alt mit info fra Forbrugerrådet Tænk (og jeg er heller ikke læge eller har nogen anden faglig baggrund, bare en nysgerrig forbruger) – b.la:
  https://kemi.taenk.dk/bliv-groennere/niveas-sensitive-creme-med-parfumestoffer-er-vildledende-markedsfoering og https://kemi.taenk.dk/bliv-gronnere/test-kemi-i-bodylotion-2018/nivea-nourishing-milk-rich-body-lotion

  1. Cathrine siger:

   Jeg samarbejder kun med NIVEA omkring deres micellevand i denne omgang – så jeg har faktisk ikke forholdt mig til nogen andre produkter end det. Ikke at jeg ikke kunne komme til det i fremtiden, men bare for at sige, jeg ikke har forholdt mig til hele ‘lageret’ men blot til micellevandet.
   Dog vil jeg lige sige, at jeg tager dele af tænks skønhedstest med en vis portion, ja måske et gran salt. Ikke at jeg på nogen måde anfægter de to artikler, du lige har linket til – de er et ret vigtigt organ for os forbrugere i en JUNGLE. Men du ved de vanlige tests med kolber, hvor de har test 20 solcremer osv. Jeg har også talt en del med Emily om dem, da de nemlig ikke nødvendigvis viser det fulde billede eller er en rettesnor man kan gå 100 % efter, fordi de er så firkantede.
   Jeg ved fx også, at Avène jeg har samarbejdet med i flere år også tit får ringe anmærkninger for ikke at være grønne nok. Men hvis man fx skal lave allergivenlige (til atopikere fx) produkter, så kan man ikke nødvendigvis gå så grønt. Det er stadig virksomme produkter.
   Jeg ved også at Pudderdåserne, har tordnet mod TÆNK i ny og næ http://pudderdaaserne.dk/2015/10/09/politiken-jp-og-taenk-tester-armhulekemi/ som eksempel. Men jeg går selv kritisk til skønhedstestene.
   Jeg brugte Bioderma før Avène i en laaang årrække – og Garnier i en kort overgang, kan du huske den? Den røg dog af markedet igen, da den vist ikke var helt fin i kanten. Men jeg skifter altså lidt – ikke desto mindre er denne her virkelig god.
   Har jeg tid om aftenen bruger jeg micellevandet til at fjerne makeup og så en skumrens efterfølgende – har brugt KORAs i en overgang men kører nu Rudolph Cares. Igen, jeg skifter lidt 🙂 KH

  2. Tanja siger:

   Jeg har haft en sensitive natcreme fra Nivea netop for at undgå alt muligt skrammel. Men den fik min hud til at klø, så jeg har faktisk lige smidt den ud. Det føltes vitterligt, som om jeg var i risiko for at udvikle allergi, hvis jeg fortsatte med at bruge den. Så jeg tror klart på Tænks test i hvert fald i dette tilfælde og vil bestemt fraråde Nivea.

 7. C siger:

  Noget helt andet 🙂
  Hvor er du bare god i vores børn!
  Ammeartiklen i samme blad er også genial!

  1. Cathrine siger:

   Hvor er du sød C, jeg har stadig ikke selv set det men er så spændt! TAK! KH

   1. C siger:

    Du kan godt være stolt – forsiden er så flot og interviewet er også mega sympatisk!

Send en besked