Top

Møs møs fra Frida…

24.12.2012
Skabt af Cathrine

Kære drenge og kære piger,

Juleroen har sænket sig over Hørsholm, Nordsjælland. Jeg er hos min søster og svoger og niece. Tolv til julemiddag, dans-om-træ og et vildt antal gaver derefter. Vi har allerede spillet pakkeleg. God høst. Kun spiselige ting – klassisk Cathrine. Om kort tid skal vi spise middag, så min lille niece kan komme i seng. Hun har åbnet sine gaver, og til trods for at hun “kun” er halvandet år, så er hun en stjerne til det. Hun tager efter sin moster. Jeg har køb noget rigtig fint til hende – viser jer det i morgen.

Nu jeg har jer, vil jeg gerne sige jer et kæmpe stort og kramfyldt tak for det sidste år. Jeg nyder hver eneste gang jeg læser en lille hilsen fra jer, virkelig. Hver gang jeg får en mail med en kommentar, slipper jeg alt andet og læser den. Tak fordi I er så loyale, eftertænksomme og mega positive. Det har I været fra dag 1. Jeg har aldrig fået en grim kommentar (7, 9, 13), og det gør det her lille sted til det rareste, mest fredfyldte. Jeg holder meget af jer, nogle af jer skriver jeg så tit med, også på Facebook. I er på en eller anden måde blevet mine cyberveninder. Og tak for det. Tænk så meget kan komme ud af denne blog.

Rigtig glædelig jul – vi ses i morgen. Pas rigtig godt på jer selv! Møs møs også fra Frida <3

25 kommentarer

 1. Janni Christiane siger:

  Tak fordi du har sådan en dejlig blog, kan vi andre sige tilgengæld – du er helt klart blevet min yndlingsblogger siden at jeg fandt din blog.
  Kan du have en god jul, og selvfølgelig også til Frida 🙂

 2. Stine K. A. siger:

  Rigtig glædelig til dig også <3 ^-^

 3. Charlotte Skovhuus siger:

  Ih, et skønt billede! Selv tak for et skønt år. Jeg holder virkelig af at læse din blog! Den er så åben og ærlig og det elsker jeg den for!
  Bliv ved 😀
  Glædelig jul <3
  Knus

 4. Kristina Lauesen siger:

  Glædelig jul Carhrine(og Frida) jeg nyder at læse alle dine herlige indlæg og jeg elsker diversiteten i emnerne. 🙂 Jeg glæder mig til at læse mere i det nye år. 🙂 Btw så hedder min niece som er 1,5 år også Kathrine og er også hammer sej til at åbne julegaver. 😉 Lidt sjovt 🙂
  Julehilsner Kristina

 5. Maja siger:

  Håber du, Frida og A havde en skøn juleaften (og bonus aften D.23) 🙂
  P.s er hånden placeret strategisk på Frida, eller bare sjovt uheld? Høhø (ja jeg synes sådan noget er sjaw)

 6. J. siger:

  Rigtig glædelig jul til dig også, søde Cathrine! Din blog er fantastisk og jeg elsker at læse med, så håber du fortsætter den gode stil i det nye år 😀

 7. Anne Cathrine siger:

  Glædelig jul til dig også, Cathrine. Tak for en inspirerede blog og det glade sind du har. Det smitter 🙂

 8. Ditte Mehner Kristiansen siger:

  Rigtig glædelig jul til dig, Frida, A og resten af din familie. 🙂

 9. Sjubis siger:

  Nåårh den lille fine hundiii 🙂 Rigtig glædelig jul til dig, nu har jeg fulgt med fra starten og synes simpelthen kun din blog bliver bedre! Keep up the good work 🙂 kh J

 10. Karoline siger:

  Rigtig glædelig jul! Jeg elsker at følge med i din blog og synes altid, at den positive stemning og humoren er så hyggelig at klikke ind på hver dag 🙂

 11. Anne Cathrine siger:

  Skriver lige igen.
  Har du set det her Cathrine?? Det blev sendt i går i England.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rq7kDo2P2Ig#at=45

 12. Modeso siger:

  Nå, nu ved jeg ikke noget om hunde vel, men er det sådan dér man holder en hund? Altså du ved… for det ligner jo lidt at din fingre er på vej op i… ind i… Eller altså. Måske var det sådan en kommentar man aldrig skulle have skrevet. Ej jeg skulle skrive det, for tænk hvis jeg mødte en hund og jeg skulle holde den? Velfornøjet, ser hun ud 😉

 13. Cathrine Nissen siger:

  Åhr du er dejlig Janni – tusinde tusinde tak 🙂 At have jer med mig gør det hele dobbelt skønt! Så tak! Og Frida bjæffer tak, utroligt som man kan lære hende tricks 🙂
  KH

 14. Cathrine Nissen siger:

  Tak Stine! Jeg håber du fik julegaveønskerne opfyldt! KH

 15. Cathrine Nissen siger:

  Jeg skal gøre mit allerbedste, Charlotte! Så hæng på det næste år med også 🙂 Tak fordi du læser med, det glæder mig så meget!
  Rigtig glædelig jul og snart godt nytår til dig også!
  KH

 16. Cathrine Nissen siger:

  Kathrine/Cathrine er også et herre flot navn 😀 Og det med at åbne julegaver effektivt er et talent, siger jeg bare! Det skal komme hende til gode senere i livet!
  Tak fordi du læser med Kristina, det er den største glæde for mig.
  KH – og snart et godt nytår!

 17. Cathrine Nissen siger:

  Ja vi havde så, to herlige aftener som kun man kan have dem med sin familie 🙂 Haha, håndens placering er ikke gennemtænkt, det er en klassisk Frida/Cathrine-bæreposition, når hun skal vise maveskin. Men nu jeg ser det er den ret strategisk placeret – hun er jo en fin lille dame 😉
  KH

 18. Cathrine Nissen siger:

  UH! Jeg håber, jeg kan leve op til næste års skriverier! Jeg nyder i hvert fald møjd at have jer omkring mig herinde, så jeg skal gøre mit bedste!
  Tak J for altid at læse med og være så positiv og med i kommentarerne!
  KH

 19. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde tak A-C – jeg har taget dit lille Spice-tip til mig. Brugte en hel time i damernes selskab i dag. Hold lige øje med bloggen de næste dage 😉 Rigtig godt nytår lige om snart!
  KH

 20. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde tak kære Ditte, og rigtig godt nytår til dig og dine lige om snart 🙂 KH

 21. Cathrine Nissen siger:

  Jaaah! Den lille basse nu som rensdyr med gevir! Hvor er det altså fedt, at du har fulgt mig fra starten.Wauw, tak! Der er sket meget bare på det ene år 🙂 Jeg håber, du følger mig helt ind i 2013!
  Godt nytår til dig lige om snart 🙂
  KH

 22. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde, tusinde tak Karoline. Det er jeg bare hammerglad for du gør – bliv endelig ved med det 😉 Rigtig godt nytår til dig lige om et øjeblik!
  KH

 23. Cathrine Nissen siger:

  Altså når det er en håndholdt hund, så er det der håndtagene sidder. Det hele kommer an på størrelsen af hunden. Der må du så lige foretage et øjemål i gerningsøjeblikket. Men med en lille hund; frem med de små pølsefingrene og få et godt tag i balderne. Det er der ingen skam i 😉

 24. Sidsel Sofie Poulsen siger:

  Glæædelig jul!

 25. Cathrine Nissen siger:

  Glædelig jul kære Sidsel Sofie!

Send en besked