Top

Musik til mit kreative kaos

09.11.2017
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Libratone speaker
Wauw for en vild, vild dag i går. Tak for modtagelsen, det var virkelig en fornøjelse! Jeg endte med at have rigtig travlt med at svare kommentarer, journalister, sende pressebilleder ud og den slags. Jeg kom ikke ud af sengen før frokost, fordi jeg bare sad ved computeren fra klokken 05.00, stuck, haha!
Men i dag kommer jeg forhåbentligt efter det, og vi starter med lidt musik til min arbejdsrytme.
Som min arbejdsplads typisk ser ud – rodet for nogen, kreativ og inspirerende for mig. Lige her synes jeg tilmed den er ryddelig, haha! Typisk er der også en lille snack on the side, og jeg skifter lidt mellem at sidde ved køkkenøen, spisebordet og skrivebordet oven på, så jeg kan veksle lidt for ryggens skyld. Men settingen er den samme, og det vigtigste foruden computer og notesblok (til mine tusinde punkter på huskelisten), det er min musik. Det der for alvor kan få mig til at koncentrere mig. Det er som om musikken får min koncentration og kreativitet til at flyde på en lige linje og fremad i stedet for at sprede sig udover det i et totalt kaos (som det ellers hurtigt bliver i mit hoved).
Jeg nævnte det også forleden – musikken skal ikke fylde for meget. Enten skal det være et album jeg kender super godt, så mit hoved ikke koncentrerer sig om at lære det at kende. Det kan fx være Beyoncés Lemonade (alt med Beyoncé, faktisk, hende hører jeg næsten hver dag, bygger jo et woman’s empire, ikk’?) eller også skal det være stille og roligt – som jeg nævnte forleden; Blonde af Frank Ocean, Solanges A Seat at the table. Jeg har også lige haft en Alberte-periode, og så sker det tit at Maria Montells Imens hun bare sang (Di da di) eller Brug dit hjerte som telefon fra Hannibal & Jerry kommer på.
Og fordi jeg rykker sådan rundt, så holder jeg af at holde min koncentration flytbar. Musikken skal kunne rykke med mig rundt i huset, om jeg arbejder i stuen eller på førstesalen, fra sengen eller skrivebordet, så derfor er jeg altså også mega glad for de små transportable højtalere, som Libratone også laver. Jeg tager den i hånden og rykker den med. Og den har faktisk også fået lov til at komme med på ferie, i sommerhus.

annonce i samarbejde med Libratone

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Libratone speaker
Musikken er altid med mig, og sådan er Adam og jeg begge to (vi mødtes trods alt i en musical, back then). Vi har altid en højtaler i kufferten, lille og fix, så vi kan høre musik, når vi er væk. Som underholdning ved poolen, under en middag eller hvis vi vil høre Mads & Monopolet langt væk hjemmefra. Vi kan nærmest blive helt irriterede på hinanden, hvis ingen af os har husket den, haha!
De er altså gode, de små højtalere. Jeg har en Zipp, og jo, den er måske liiige det største i kufferten, hvis man er typen som mig, der altid har overvægt, haha! Derfor kommer den i Adams kuffert i stedet. Manden der er notorisk kendt for kun lige præcis at pakke to par underdrenge for lidt. Mænd! Eller måske bare min mand, haha… Ej, jeg mindes, da vi snakkede om det på storyen for hundrede år siden, at I vist også kender et par stykker, der pakker sådan. Men i den ideelle rejseverden havde jeg nok en One eller en Zipp Mini til vejen og rejsen. Lyden er bare ret vild i min Zipp, og det er måske også overflod at have mange.
Psst… Hvis du er typen, der ligesom os nærmest aldrig bruger dit fjernsyn eller måske slet ikke ejer et, men i stedet ser alle serier og film fra ipad eller computer, så overvej lige at sætte Libratone-speakeren til. Du får SÅ lækker bif-agtig lyd og slipper for den måske lidt metalliske lyd, der er indbygget i computer/tablets. Det gør vi næsten altid.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Libratone speaker
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Libratone speaker
My workstation is typically pretty messy – worse than the pictures above. I like my post-its, little notes, a glas of juice, som pens, my laptop, sometimes my ipad, my phone  – and my Libratone speaker. All things that are mobile and can help move around the house, upstairs, downstair.
I like my workmusic, it secures my flow and I don’t want it be overpowering. I prefer albums I know really well so I don’t concentrate on getting to know it. Beyoncés Lemonade (well anything with Beyoncé, building a woman’s empire, right?) or even better something really mellow like  Blonde by Frank Ocean, Solange’s A Seat at the table. I have some Danish classics too; Alberte a classic from my childhood and sometimes the 90s classic Maria Montell’s Imens hun bare sang (Di da di) or Brug dit hjerte som telefon from Hannibal & Jerry. A soundtrack to the movie from my childhood.
The Libratone speaker keeps me moving and I always bring it in my suitcase on vacations too.
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Libratone speakerrockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Libratone speaker
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Libratone speaker

12 kommentarer

 1. Sophie siger:

  Hvor er den blå skål fra?

  1. Cathrine siger:

   Med krabben? En vintage Royal Copenhagen 🙂

   1. Line siger:

    Hvad med den flotte blå glasskål, der står ovenpå bøgerne på skabet?

    1. Cathrine siger:

     Det er en vase – en bryllupsgave. Jeg ved, den er købt i Stilleben, men der stopper min viden også 😂

 2. Anne siger:

  Vi har også en Libratone Zipp og er superglade for den. Vi er typerne, der sjældent hører musik for fuld udblæsning, men bare godt kan lide at have noget lækkert kørende i baggrunden, og der er deres højtalere altså helt geniale (selvom de sikkert også godt kan spille op til en dans). Og den er pæn og nem at få til at passe ind i indretningen. Eneste minus – synes jeg – er, at den er laaaang tid om at tænde, og at radiosignalet tit forsvinder, så jeg må “genstarte”. Har I aldrig problemer med det?

  1. Cathrine siger:

   Nej det har har jeg ikke oplevet endnu, faktisk. Og den er super hurtig til at tænde. Mon I har overvejet, at den kan være i stykker? Vi har også et par sonos-højtalere, og DE er sløve og afhængige af god wifi-dækning (som vi sjældent har), og derfor egentlig lidt noget baks. KH

   1. Anne siger:

    Hmm, okay, det kan måske også være noget med en opdatering.. Vores har nemlig snart to år på bagen. Måske jeg skulle kontakte dem 🙂

    1. Cathrine siger:

     Gør helt sikkert det! Gerne før de to år 😉 KH

 3. Ida siger:

  Virkelig fed højtaler. Den er kommet på ønskelisten <3
  Har du egentlig nogensinde skrevet om din "nye" header. Den er jo virkelig kreativ. Det er først nu, det er gået op for mig, at den blandt andet består af madvarer, haha 😉

  1. Cathrine siger:

   Hahaha, jeg elsker at det først er noget de fleste af jer opdager sent og tilfældigt. Jeg nævnte den i starten – det er Julie Bjarnhoff, der har lavet den. Hun er så sej! Vi syntes, den skulle være lyserød og ikke for romantisk. Så var det sjovt at mikse al maden. KH

 4. Anne siger:

  Helt uden nogen som helst form for kontekst, men altså den der kage, hvad bestod (antager den er spist…) den af? Den ser voldsomt lækker ud og ligner noget, jeg burde prøve at bage.. 😀

  1. Cathrine siger:

   Det var en gulerodskage fra Grannys – rigtig god. Der er lidt citron i cream cheesen, og det gjorde den somehow fik lidt smag af mælkesnitte?! SÅ lækker i hvert fald! Kh

Send en besked