Top

New do: The sharp 90s bob

31.03.2018
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, frisure, Sanne Bidstrup, Grau CPH

translations below by Camilla

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, frisure, Sanne Bidstrup, Grau CPH
Altså når jeg lige ser det fra siden der, så synes jeg stadig farven er SÅ skøn. Så mat og mørk er den ikke blevet. Selv om jeg godt kunne tænke mig at få farvet bunden lidt. Der er en udgroning på en 3-4 centimer – mit hår vokser som ukrudt. Det er kun 2,5 måned siden, det blev farvet.
Men sådan har det altid været. Det vokser så hurtigt, og derfor er jeg heller ikke så øm om det – det fik jeg sagt til Sanne, der har klippet mig i årevis. Så hun fik frie tøjler, fuldstændig. “Du klipper bare”.
Det blev til en kort page, en meget kort page, haha! Kortere end jeg havde regnet med. Jeg kan lige knap og nap på få det hele i en elastik. Men mand! Det er jo så rart med kort hår – mit hår har så meget mere fylde! Det ser friskt ud, OG bonus; for en der godt kunne tænke sig at spare lidt på pengene i det her forår med et kommende hjemme-indretningsprojekt, så er det rart ikke at skulle klippes om lidt igen. Eller, man ved sgu aldrig med mit krudthår, haha! Men planen er at tage nogle måneder eller tre uden klip – måske længere. Og hvem ved, måske skal jeg være langhåret efter? Det talte vi også lidt om. Det har jo været kort længe nu efterhånden. Men for nu NYDER jeg en sommerfrisk frisure, som jeg glæder mig til at lege endnu mere med!

billeder JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, frisure, Sanne Bidstrup, Grau CPH
Jeg kan sagtens anbefale frisuren, selv om jeg måske vil tippe om en centimeter mere, så det alt sammen kan komme i en elastik. Det er meget rart, hvis man træner meget fx! Men med så kort hår, så har man lidt en frisure uden at gøre noget. Det er så lidt løgn, for den hårlængde kræver, at du tørrer håret efter hver vask – jeg mener bare, det er fint, også når det bare hænger.
Men håret er pludselig meget lettere, og det kan få det i mange skøre retninger, hvis ikke det tørres med hårtørrer. Til gengæld er det så meget nemmere at krølle håret, glatte det eller hvad du plejer at gøre – det er ikke længere et uoverskueligt projekt, som jeg synes, det er med mere længde. I sidste ende – det er jo bare hår. Det vokser ud igen!
Pssst…. T-shirten er fra Custommade, og I kan finde den lige HER (reklamelink)!
Pssssssst pst…. Tag lige og læg en stemme på bloggens facebook – skal jeg fjerne “læs mere”-funktionen herinde, så alle indlæg ligger i fuld længde på forsiden? Tak <3
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, frisure, Sanne Bidstrup, Grau CPH
Well, when I see it from the side, like this, I still think the colour is SO wonderful. It isn’t thatsubdued and dark. Even if I’d like to dye the roots. The outgrowth is about 3-4 centimetres long – my hair grows like weeds. It’s only been 2.5 months since it was dyed. 
But that’s how it’s always been. It grows so quickly, which is why I’m not too fussy about it – I said that to Sanne, who’s been cutting my hair for years. She had complete freedom. ‘Just do your thing.’
The result is a short bob, a very short bob, haha! Shorter than I’d expected. Only just long enough to – almost! – be tied up in a knot. But, oh boy! It’s so nice to have short hair – so much more volume! It looks fresh. AND, bonus; for someone, who’d like to save a bit of money this coming spring, what with our home decor project, it’s nice to not have to go to the salon anytime soon. Or, well, you never quite know with this bunch of weeds, haha! But the plan is to let it grow for a few months – maybe longer. And, who knows, maybe I’ll let it grow really long again? We discussed that. It has been short for a while. But for now, I’m ENJOYING this summer fresh style, which I’m looking forward to playing around with! 

photos JULIE BJARNHOFF

I definitely recommend the ‘do, even if I’d probably urge you to keep it one centimetre longer so you can tie it up easily. Pretty handy – for the gym, etc! With such short hair, you have a hairstyle with no effort. Well, that’s a bit of a lie, though, as you have to blow-dry it after each wash – but what I mean is just that it’s stylish even when it’s just hanging.
My hair feels lighter, which drives it in a lot of crazy directions if I don’t blow-dry it. On the other hand, it’s a lot easier to curl and straighten it – much less of a project than with longer hair. And, in the end, it’s just hair. It’ll grow back out!
Pssst…. T-shirt is from Custommade, to be found right HERE (ad link)!
Pssssssst pst…. Please leave a vote on the blog’s facebook page – do you want me to remove the ‘read more’ function here on the blog and present all posts in their full length on the frontpage? Thanks <3
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, frisure, Sanne Bidstrup, Grau CPH
rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, frisure, Sanne Bidstrup, Grau CPH

8 kommentarer

 1. Ann siger:

  Jeg ELSKER dit nye hår! Det er en skøn længde til dig; dit hår rammer virkelig dit ansigt fint ind!
  Jeg er selv ved at gro mit hår ud, efter en heftig omgang hårtab, og en efterfølgende meget kort frisure, så det nye kunne komme med igen. Nu har det ramt skuldrene, og efter en tur ved frisøren i påsken, er jeg er begyndt at synes, at jeg har en frisure (og ikke bare hår) igen. Det er dejligt.
  I forhold til bloggens layout … må jeg komme med et lille pip? Jeg læser ofte med fra min telefon (en Samsung S8, med en ret stor skærm) og jeg kan blive helt hidsig, hvis jeg vil scrolle på forsiden af bloggen. Problemet er, at dine fotos er links til indlæggene, og på min skærm fylder dine fotos nogle gange op til 80% af browservinduet. Det eneste helle for mine fingre er der, hvor der er tekst. Jeg ender altid med at komme ind på de forkerte indlæg. Jeg kan virkelig godt lide, at jeg ikke skal forbi alle indlæg i fuld længde, men jeg er grundigt irriteret på, at det er så svært at scrolle når man læser med fra en telefon. Kan du ikke fjerne linksene i billederne?

  1. Janne siger:

   Jeg tilslutter mig ønsket om at få fjernet links’ene fra billederne 🙂 Jeg har det samme problem fra min Samsung Galaxy S4 mini, og det resulterer desværre i at jeg nogle gange ikke får læst mere end det seneste indlæg, selv om der er flere indlæg jeg ikke har fået læst, men gerne vil læse – fordi jeg ikke orker at scrolle ned ad forsiden, ramme et (“forkert”) billede på vej ned ad siden, komme ind på et indlæg jeg allerede har læst og klikke mig tilbage til forsiden, for igen at forsøge at scrolle mig ned ad forsiden for at komme ned til de tidligere, ulæste indlæg (uden at ramme nogen billeder på vejen). Puha, det blev en lang smøre, men de klikbare billeder har altså givet mig en del frustrationer 🙂

 2. Astrid siger:

  Hej, hvor er den fine t-shirt fra? Og super flot hår 😀

  1. Astrid siger:

   Hov. det stod der allerede 😉

 3. MetteM siger:

  Det er en skøn frisurer til dig.
  Nu er jeg ikke rigtigt på facebook, så ligger lige en kommentar ang. “læs mere”. Jeg synes jeg læser ved flere blogger, at deres læsere ønsker funktionen væk. Fra mit synspunkt, synes jeg det er træls, når der ikke er en “læs mere” funktion. For hvis man skal finde et tidligere indlæg, skal man igennem alle tidligere indlæg, fremfor der den funktion, for så er det mere overskueligt at finde et tidligere indlæg. Og jeg synes ikke at det er irriterende at trykke på “læs mere”. Det er trods alt kun et tryk ekstra. 😉
  Så jeg stemmer for at den skal blive. 🙂 Og så synes jeg altså din forside ser godt ud og ikke ligner de andre bloggers forside og derved skiller sig ud. (I hvert fald dem jeg læser.) 🙂

 4. Maria siger:

  Åh, jeg stemmer VIRKELIG også for at beholde “læs mere”-funktionen. Jeg synes, det er så rart og overskueligt at kunne scrolle hurtigt ned og finde det indlæg, man leder efter, og så giver det bloggen et meget mere professionelt look i forhold til mange andre blogs 🙂

 5. Camila siger:

  Hej :0) Kan du evt lave et indlæg om kjoler til bryllup?

  1. Cathrine siger:

   JA Camilla, det kan du tro. Det kommer på listen! KH

Send en besked