Top

New York i weekenden – hvis jeg bliver rask

05.03.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York

translations below by Camilla

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
Jeg er lidt ‘under the weather’ – det startede lidt som forkølelse, men jeg tror egentlig, det er en influenza. Jeg var kort oppe i smart tøj i makeup og ordnet hår klokken 08.30 i morges, da en journalist fra Alt for Damerne kom forbi til et interview. Så snart hun var gået, så kravlede jeg i min uldne strikbukser, uldstrømper, striktrøje, under dynen i sofaen.
Alt er foregået sløvt i dag. Fuldstændig. Jeg har ikke lavet det store udover at sove og klø Frida på maven. Så bær over med mig, hvis jeg ikke er helt på herinde. Det er kommet snigende over weekenden, og det må meget gerne skynde sig væk igen. Men lige nu er jeg helt mast. Fuldstændig.
Og det er dårlig timing! Jeg har nemlig gjort den lille impulsive handling at købe en flybillet til New York henover  weekenden, og jeg rejser på fredag (og kommer hjem onsdag). Adam skulle pludselig på arbejdstur derover – og selv om ordene “Du skal ikke regne med, at jeg har tid til at ses” faldt, så jawede det mig ikke væk. Små fem dage alene i New York? Det kan jeg godt klare! Og vi spiser (vist) aftensmad sammen hver aften. Og jeg tager jo jer med – på insta. En masse selfies og stories, haha! Så er jeg ikke helt alene.
Så kan jeg i øvrigt også tage over og arbejde lidt på den guide, jeg har hængende over hovedet, haha! Den må næsten blive bygget derovre, ikke? Skelettet er lavet, så jeg skal bare skrive et par ord på hvert lille tip (og så måske bide den over i to – det er en meget lang guide, hah!).
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York
I’m currently a bit under the weather – what started out as a cold may turn into a proper flu. At 8:30 am today, I was briefly up in nice clothes and makeup and had my hair fixed, as a journalist from Alt for Damerne came over to do an interview. As soon as she’d left, I snuck under a blanket in the sofa dressed in knitwear and woollen socks. 
Everything has been very going very slowly all day. Completely. I haven’t done anything, really, besides sleeping and rubbing Frida’s tummy. It came sneaking over the weekend, and it’s very welcome to leave quickly again. Right now, I’m totally wiped out. Completely.
And it’s bad timing as I’ve been spontaneous and bought a ticket to New York for the coming weekend; I’m supposed to leave this Friday (and return next Wednesday). Adam suddenly had to go there on business – and his warning, ‘I probably won’t have time to hang out,’ didn’t scare me off. Five days alone in New York? That I can manage! And we’ll have dinner together every night (I think). And I’m taking you along – on insta. Plenty of selfies and stories, haha! Then I’m not all alone.
An ideal opportunity to work on that guide I’ve been talking about, haha. It’s gotta be built over there, right? The frame is there; I just need to fit in a few words for every tip (and maybe divide it into two parts – it’s a very extensive guide, hah!).
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, New York

15 kommentarer

 1. Katrine E siger:

  God bedring til dig 💕

  1. Cathrine siger:

   Taak Kat <3 KH

 2. Rebecca siger:

  God bedring! Gid det var mig, der lige skulle en smuttur til New York…

  1. Cathrine siger:

   Jaaa, jeg føler mig også helt heldig 😀 Og tak! KH

 3. Karoline siger:

  Hvis det er “kommet snigende”, og du er i tvivl, så har du nok ikke influenza (gudskelov) 😅 Influenza starter ofte med kraftig hovedpine og pludselig indsættende feber (omkring 39 grader) 🤔 Krydser virkelig fingre for, du kommer hurtigt ovenpå igen, så du kan komme af sted til NY 😍🤞🏼

  1. Cathrine siger:

   Jeg tror, det er en slem forkølelse, hurra! Hvis man kan sige det, haha! Jeg frøs hele søndagen og mandagen og havde ømme led – men nu er jeg vist nede på en hård hoste – det kan jeg klare 😀 TAK Karo! KH

 4. Charlotte siger:

  Perfekt med guide! Jeg skal derover til sommer <3

  1. Cathrine siger:

   Jeg lover, den er udkommet inden du rejser, haha! Det skal jeg nok sørge for 😉 Det skal du glæde dig til, NYC er fabelagtig! KH

 5. Anette siger:

  Tror du, at der er mulighed for, også at få din guide i et PDF-format (eller andet printe-venligt format)? Det ville være fedt til sådan en tur, hvor man gerne vil forberede sig godt hjemmefra!

  1. Cathrine siger:

   Hvordan skulle den lige kunne løse sig? Hm… Jeg er slet ikke teknisk snild nok til lige at kunne regne den ud, men hvad med at du plotter alle adresser ind i google maps og har den med dig? Du kan stadig se punkterne offline 🙂 KH

 6. Maria siger:

  Åh GOD bedring 🙂 New York er SKØN, jeg håber, du bliver frisk. Jeg kan ikke huske, om I var der sidst, men TAO Downtown er bestemt også et besøg værd og meget New York.

  1. Cathrine siger:

   Jeg har lige bestilt på den uptown, den var i så mange der nævnte sidst – er den også god? Det var den, der havde det bedste tidspunkt 😀 KH

 7. Lene siger:

  JA TAK til New Yorker-guide! Tager derover i påsken og har allerede været inde og lave screenshots af dine instagrambilleder med lækker mad😄 Jeg hepper på dig – haha intet pres😉
  God bedring!

  1. Cathrine siger:

   Haha, I’ll make it Lene! Jeg skal nok knokle på selv om påsken er lige om hjørnet 😀 KH

 8. God bedring. Håber, du kommer afsted 🙂 Ang. guiden, så kan du jo dele den op i en mad-guide til New York og en med things to do 🙂

Send en besked