Top

Next up: Bryllup

05.10.2013
Skabt af Cathrine

I dag bliver anden del af trekløveret gift. Det føles som i går, at vi mødtes til en gåtur rundt om søerne, fem dage efter forlovelsen, 2. juledag. Luffer på hænderne, en kaffe til at lune på, talte vi om drømme, forventninger og hele forlovelsen. Hvordan han var faldet på knæ fem dage inden.

Og nu er vi her godt 260 dage efter. Hele formiddagen har jeg taget billeder. Mine gode veninde har skiftet mellem grin og stilhed. Eftertænksomhed. Om 2 timer er hun gift. Med en af verdens fineste mænd. Far til deres dejligste datter. En datter, der giver alle gravide lyst til at krydse fingre langt pokker i vold, i håbet om at få en pige og et forældremakkerskab bare halvt så godt som deres. Kærligheden er stor i dag, det smitter helt ned i min tylbeklædte mave.

Må I få en vidunderlig lørdag!

 

10 kommentarer

 1. Hvor lyder det bare helt fantastisk! Jeg er tosset med sådan en hyldest til kærligheden! Jeg håber I har haft en vidunderlig dag med fejring af masser af kærlighed <3

 2. smukke tanker du har kradset ned.
  må knibe mig i armen, hvis de en dag overgår mig.
  a girls gotta dream (big).
  kærlighed.

 3. Johanne siger:

  Åhr det lyder så vidunderligt. Bare det var mig der skulle til bryllup. Jeg har aldrig været til et, men jeg føler altid at jeg får en lille bid af kagen, når jeg besøger din blog. Hurra for kærligheden. 🙂

 4. Pernille siger:

  Glæder mig helt til at se dit outfit! 😀

 5. Ib siger:

  Smukt! Må I få en dejlig fest. I dag har mine bedster fejret 65-års bryllupsdag, så det kan kun være en god dag at blive gift på 🙂

 6. Benedikte siger:

  Katrine,
  Jeg har aldrig været til et bryllup. Og jeg tror slet ikke jeg vil giftes.
  Men når det er sagt…. Så bliver jeg helt varm i maven og i hjertet når du skriver så hjerteskærende fint og vidunderligt romantisk om både dette, og de andre venners bryllup.
  Må du få et meget, meget smukt bryllup en dag!
  Kærligst

 7. Pernille siger:

  Sådan nogle vidunderlige sko! Jeg kan næsten ikke se kjolen for bare sko. De er simpelthen så ultimativt skønne. Definitionen af skønhed.
  Hvor høje har du købt dine? Bare af nysgerrighed… 🙂

 8. M siger:

  Skønt indlæg, der må kunne få smilet frem hos selv den mest skeptiske romantiker.
  Hvor skriver du godt. Det er lige så sommerfuglefarmen også kom igang i min mave. 🙂

 9. Benedikte siger:

  ihh, og der skulle selvfølgelig stå ‘Cathrine’! 🙂

 10. […] bare dumt med sandaler om vinteren), og selvom jeg gerne have slået til på et par magen til Papirkjolens Loubs (… meget gerne endda… haps), så venter den dyre søde juletid ligeom hjørnet, og jeg […]

Send en besked