Top

Nyt i skuffen: Verdens bedste neglelakfjerner?

22.06.2012
Skabt af Cathrine

Godmorgen d’damer.. Eller piger.. Damer lyder så voksent og som nogle der går med 80’er-blå øjenskygge og lidt for tyk foundation og ål i strømperne. Sådan er vi jo ikke – endnu i hvert fald, det skal tidsnok komme!

Anyway! A og jeg tog ind til Illum forleden og – hold-nu-fast – jeg holdt mig i shoppeskindet, selv om jeg spottede mange af mine sæsonfavoritter! Til gengæld stod jeg A bi i det ene prøverum efter det andet, han var på jagt efter lidt til brylluppet, og jeg måtte hjælp, smart! For så var jeg beskæftiget, det er meget sjovere at spendere andres moneys høhø!

Det eneste, jeg havde givet mig selv lov til at hapse, var den berygtede neglelakfjerner fra Sephora – den skulle kunne fjerne selv glimmerneglelakker! Det her ligger op til en live tester på en vlog.

Fredag, juhuu! Hav en vidunderlig en af slagsen! Vi skrives senere!

5 kommentarer

 1. Stephanie siger:

  Har den også, den er fantastisk!

 2. Trine siger:

  Hej ! Tænkte på om vi får en update på hvordan det går med at prøve det der bio oil ? 🙂 om der er nogle gode resultater .. ku’ være spændende 🙂

 3. duckysrapping siger:

  Den er så genial, jeg har brugt den i mange år og den klarer selv de mørkeste lakker

 4. Jaaa! Du kan tro jeg skal få lavet en lille recap på det indlæg! Godt du mindede mig om det 🙂
  KH

 5. […] sagt så gjort! Her får I en tester af Sephoras vidunderprodukt Express Nail Polish Remover. Jeg har ikke klippet den lille sag, så fancy er jeg ikke – så I får videoen med den […]

Send en besked