Top

Nyt under solen

06.03.2013
Skabt af Cathrine

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=uBl3v2q139o?wmode=opaque&w=640&h=390]

Den har vist lige hapset mit godmorgen til jer, men jeg kunne ikke nå at lave en ny, så det får I her; GODMORGEN!

Jeg taler lige lidt stille; min kæreste var på badeværelset, og jeg kan ikke lide, når jeg sidder der og taler med mig selv, haha.. Men her har I så jobnyhederne!

45 kommentarer

 1. J. siger:

  Tusinde gange tillykke! Det er virkelig godt gået! Jeg er sikker på, at du nok skal komme igennem det – så længe det er sjovt, det man laver (plejer min mor at sige).
  Ps. jeg føler, at jeg er den første til at kommentere alle dine indlæg – haha, sådan er det vist, når man læser til eksamen 😉

 2. Cecilie siger:

  Hørte dig faktisk på P7 i weekenden – i søndags, må det have været. Aftenen før havde vi lige snakket om de der hobby-indslag på DR3 (min far ser det åbenbart tit om morgenen inden han tager på arbejde), hvor jeg sagde at du var hende med porcelængssamlingen (som de dog endnu ikke havde set) – så da du gjaldede ud af radioen søndag kunne jeg jo fortælle min kæreste, at “det var hende med porcelænssamlingen jeg snakkede om i går” 🙂
  Tillykke med de to jobs! Aftensvagten er sarjt! Du bliver jo en helt velkendt stemme!

 3. Amalie siger:

  TILLYKKE! Selvfølgelig skal du tage det, arbejde som en gal og få dig den drømmekarriere:)

 4. Henriette siger:

  Åh, Cathrine. Hvor er det godt at høre, at de endelig fandt ud af, at de ikke kunne undvære dig. Det har vi andre jo vidst i lang tid 😉
  Pas nu på, at du ikke bliver for stresset <3

 5. Nat siger:

  Hvor kan man “like” det her indlæg henne?? Hold nu op hvor er det sejt gået af dig- du rocker! Er sikker på at det hele nok skal gå rigtig godt. Held og lykke!

 6. Lise Emilia siger:

  Det er da pisse fedt! Jeg kan godt se at det tidsmæssigt bliver stramt for dig! Men hvor er du bare overdrevet sejt! Hurra for dig! 🙂

 7. Line siger:

  Aaarrrgh, hvor er det fedt og flot, stort tillykke!! Aftenvagten, er det på P3 eller?

 8. Malou siger:

  Så sent som i ågr sad jeg og tænkte, at det var længe siden du havde lavet en videoblog – og de er jo altså dejlige 🙂 Så skønt, der lige kom en..
  TILLYKKE med det. Hvor er det dog stort, sejt, blæret, vidunderligt, tidspresset og sindssygt på en gang 😉

 9. Nanna siger:

  Tillykke tillykke!
  Må jeg låne noget af dit overskud?
  Fordi jeg kan ikke engang overskue at tage til time på uni.

 10. Lærke siger:

  Wuhu, hvor sej er du ikke lige!!!! og er der ikke nogle der siger at man kan sove når man bliver gammel? 😉 Stort tillykke herfra!

 11. Stine K.A. siger:

  Juhuu, tillykke 😀 Simpelthen fantastisk, at du får lov at lave lige det, du gerne vil <3 Med det sagt, så håber jeg ikke, det bliver for hårdt, men når man er glad for det man laver, burde det gå – 7, 9, 13 😉
  …og ps. har du kun mascara på på den ene side i videoen? 😛

 12. Sacha siger:

  Tillykke med jobbet hos DR, fedt at de gerne vil have dig men 21-00 sygt tidspunkt. hvis der følger studiedag dagen efter kl. 8.
  Pas nu på dig selv også selvom det kun er de første 2 uger det er crazy.

 13. Juhuuuuuuu! Hvor er du sej!! Kæmpe tillykke med det 🙂

 14. Linnea siger:

  Tillykke! Hvor er det godt! Bare en skam med timingen, men det ville jo være career suicide at takke nej. Sender masser af god energi til de travle uger du går i møde 🙂

 15. Katrine siger:

  Hvor er det fedt for dig! Tillykke !
  Jobbet som radiovært lyder vildt sejt! Det gad jeg godt være når jeg bliver “stor”! 🙂

 16. Sarah siger:

  Ej, hvor er det godt! Tillykke med det!
  Og kan altså godt forstå at DR vil have fingrene i dig. Du har simpelthen den bedste radiostemme! 😀

 17. Line siger:

  Tillykke!! Hvor er det fedt. Og stort.
  Jeg håber, at det hele kommer til at hænge sammen for dig, og at du ikke lige pludselig bliver nødt til at sige fra til alt det, som du har gang i, for jeg følger spændt med i det hele 😉

 18. Kristina siger:

  KÆMPE KÆMPE KÆMPE KÆMPE stort tillykke til dig 😀 Fedt at du har fået fast job hos dr når det er det du så gerne vil 🙂 Men håber altså ikke at du falder død om af det program du har lagt dig der, man skal jo også sove lidt en gang i mellem, eller er det først når man bliver gammel at man skal det? 🙂 I hvert fald så er jeg rigtig glad på dine vegne og håber at det alt sammen kommer til at gå godt 😉

 19. L siger:

  Kæmpe stort tillykke, og hvor er du bare så sød, altså! Det er pudsigt, jeg kan ikke relatere mig selv til din stil, og jeg tror vi er enormt forskellige, men jeg elsker simpelthen at følge med hos dig på trods af det, du er jo så herlig!

 20. ida siger:

  Næste gang jeg synes, jeg har travlt med studie, ét job og lidt frivilligt – så sender jeg dig lige en tanke.. 😉 Held og lykke med det hele, det lyder spændende! Husk at kysse på din kæreste hver gang, du har tiden!
  Alt det bedste!

 21. Tine siger:

  Tillykke! Du er jo mega sej! 😀

 22. Miriam siger:

  21-00 er da også et fuldstændig rablende irriterende tidspunkt! Farvel aftener! Meeeen overall er et tillykke jo nok på sin plads. Godt gået!

 23. Juhuuu, hvor er du sej, STORT tillykke! Det er fuldt ud fortjent, og du har ret, det er en chance der ville være skør at takke nej til.
  Er det ikke noget med, at man kan sove når man bliver gammel? 😉

 24. Tanja siger:

  Hold da op! Stort tillykke!!
  MEN pas nu på dig selv ikke? Det er da lige til at gå ned med stress eller sygdom. Og det er der ingen der ønsker se ske!
  Knus

 25. Sofie siger:

  Hvor er du sej! Stort tillykke, og du får lige et held og lykke med på vejen, i forhold til at få det hele til at gå op i en højere enhed. Men som en buschauffør en gang sagde ud i den morgenbus jeg kørte med: “Det kan godt være det er tidligt om morgenen, og I hellere ville ligge hjemme i sengen, men husk og vær glade for at I har noget her i livet I skal nå og kan se frem til.” 🙂

 26. natasa siger:

  Du er så sej!!!
  og smuk;)

 27. Kamilla siger:

  Wow, wow, wow! Hvor er det bare for fedt! Stort tillykke med det, og nej, det kan jeg sgu godt forstå du ikke kan sige nej til. Held og lykke med det, og vil glæde mig til at høre med over radioen. Er kæmpe fan af både p3 og af dig, så det må jo være en fantastisk blanding! Og husk nu at passe på dig selv og sæt pris på de få stunder med afslapning.
  Mange, mange hilsner! 🙂

 28. Nadia WH siger:

  Hvor er det bare sejt! Stort tillykke med det 🙂
  Håber virkelig at du ikke går død de næste par uger og at du kommer godt igennem det.
  Glæder mig til, at lytte til dig i radioen.

 29. Nina siger:

  Kæmpe stort tillykke! Men ja, pææænt skidt timing, 18 timer per dag, yikes. Jeg skal ihvertfald nok tune ind og høre dig på P3 og støtte dig 🙂

 30. Mette siger:

  Thumbs up til dig – og mega respekt!
  Du er simpelthen for sej, fedt du ser alle mulighederne i stedet for begrænsningerne. 🙂
  Tillykke med det hele, hvis nogle skulle fortjene sådanne job, er det da dig.

 31. Mette siger:

  Nu har jeg fulgt dig i lang tid uden en eneste kommentar, så det er simpelthen på tide, at jeg siger det: Du er SÅ sød, og jeg bliver bare så glad hver gang jeg klikker herind. Synes det er så sejt, at du formår at skabe tid til det hele, og du er virkelig en inspiration og motivation, når jeg synes, at det hele brænder lidt på, og jeg føler mig stresset med studie, arbejde, kæreste og kun 24 timer i døgnet… KÆMPE tommelfinger op herfra!

 32. NatasjaS siger:

  Stort tillykke 🙂 Jeg er sikker på du klarer det hele i stiv arm! Må ind og se den butik du jobber i.. 😀

 33. Louise siger:

  Hvor er det vildt! Stort tillykke 🙂

 34. Anita siger:

  Først og fremmest kæmpestort tillykke med tilbuddet – hvor er det sejt og et kæmpe skulderklap!
  Dernæst – pas på dig selv søde Cathrine. Det er ikke spor uforskammet, uhøfligt eller utaknemligt at sige nej tak, hvis resultatet af et jatak kan medføre at du går ned på det. Bliver helt bekymret for dig når du fortæller du skal arbejde 18 timer/dagen i en uge. Det er ikke mange timer tilbage til at sove, være kæreste, veninde mm.
  Håber ikke jeg lyder som en total mor-type, jeg har bare selv været der hvor jeg fik for meget fordi jeg ikke forstod at sige nej. Det var ikke sjovt :-/

 35. Line siger:

  Du er simpelthen noget af det ultimativt sejeste, jeg kender Cathrine! Ikke blot er du sindssygt dygtig, viljefast, arbejdsom og engangeret, du har også den skønneste udstråling og humor! 🙂 Tusind gange tillykke med de hele to jobs! Jeg håber, du ikke drukner helt i arbejde. Det ville være en ærgerlig måde at starte en så lovende karriere på 😉

 36. Line S. siger:

  Kæmpe stort tillykke! Og hvor blev jeg bare lige rigtig glad af, at se din video – du har den skønneste udstråling!

 37. Ninna B siger:

  Hold da kæ.. hvor er du bare pisse sej! Respekt for alle de bolde du har i luften, sejt gjort! 🙂

 38. Mette DP siger:

  Først og fremmest, STORT tillykke! Du har virkelig fortjent det.
  Dernæst, vil jeg bare sige, at du simpelthen er så inspirerende, Cathrine! 😉
  Sidst, men ikke mindst – husk nu at passe på dig selv 😉

 39. nana k siger:

  TILLYKKEEEEE!!!! Hvor er det fedt for dig! Glæder mig til at følge med 🙂 Men ja det er nogle laaange programmer.. de siger man ikke skal gøre noget halt, men er tingene spændende nok handler det da bare om at presse det hele sammen og holde sig igang med masser af kaffe og energidrik! igen tillykke, det er da fedt at få så megen anerkendelse !:-)

 40. Laura Emma siger:

  Hvor fedt! Stort tillykke!! Godt gået

 41. Camilla siger:

  Hurra hurra stort tillykke 🙂 Puha der bliver godt nok knald på, meenn mon ikke du finder en måde, at navigere igennem på.
  Knus og møs Camilla

 42. maja siger:

  Først og fremmest mega meget tillykke! MEN nu passer du lige på dig selv og sørger for du ikke går ned med mavesår og stress ik’? 🙂
  Og ellers hvis det bliver helt cramped mht. tid kan du så ik’ stoppe i butikken?

 43. Stine B siger:

  Tillykke 🙂
  Hvis det er det du gerne vil, er det alt for fedt… Måske du skulle give bloggen ferie den uge hvor stories åbner? Tror det ville være sundt, og det dør vi læsere nok ikke af – samtidig er jeg overbevist om, at vi stadig er der, selvom bloggen tager en uges ferie.. (om ikke andet kan vi jo altid lytte til dig i radioen..)
  Pas nu på dig selv – og pas på du ikke kommer til at være alle steder halvt fordi du har for travlt med det næste du skal!

 44. Sarah siger:

  Kæft du er sej! Stort tillykke 😀 Elsker at høre dig i radioen, det gør du rigtig godt! Og pas nu lige på dig selv, det er okay at slappe af engang imellem – så når du endelig har fri, så husk at nyde det 😉

 45. Ih altså hvor er du bare pæn 🙂 og stort tillykke med den nye titel! 🙂 Du skal nok klare det med din fine plan 😉

Send en besked